Evlendigime pişmanım.

Screenshot_20200724_075408.webp

Kusura bakmayın ama sizinli biraz şımarıklık gibi geldi bana.

Size cok icimden gelerek bi kac sey yazmak istedim. Evet genc evlenmissiniz bizde ayni yaslarda iliskiye basladik ve bir on yili devirip evlendik. Sizin evliligin ilk zamanlari olmasi gereken canim cicim aylarinda olmaniz gerekiyor. Maas karti konunuzu okumustum, mass karti araba, koltuk takimi bunlari evliliginize dahil etmek icin cok erken. Kendinize evliliginizi yipratiyorsunuz. Kartinizi vermeyin mass kazaninca kendinize evinize harcayin en cok siz hak ettiniz o parayi. Esinizden tedirginiliniz varsa erken anne olmak gibi bir hata yapmayin. 23 cok erken esinizle de gezersiniz,hatta en guzel sevdiginiz insanla gezersiniz eglenirsiniz. Hayatiniz bitmedi asil simdi basliyor

Yerinizde olsam ben de pişman olurdum. 23 yaşında olacağım, daha atanmadan, paramla yiyip içip gezmeden, aileme katkıda bulunmadan, koca derdi çekeceğim. Bazı insanlara Allah güzel kapılar açıyor ama o insanlarda kendilerini bile isteye mezara gömüyor ya. 23 yaş nedir ki? Çocukta olursa zaten bugünleri de ararsınız.

Günaydın.
Evlilik soyadı, kız kıza tatil, kendi paranı yemek, eş kütüğü, kütüğün bulunduğu köy vs. Ne kadar ilginç dertler var. Allahım sıkıntı vermesin siz bunlara mı deliriyorsunuz gerçekten?
Hayatta en büyük problem şükürsüzlüktür bence. Her sabah uyandığınızda yanınızdaki adama bakıp da şükretmiyorsanız o işe gidince siz de adliyeye geçip açın davanızı, hiç zor değil.
Kütüğümdeki bilmemne köyüne baktıkça mutlu olurum, kocamla ikimizin de hiç bilmediğimiz bir yerin hemşerisi olduk diye, kocam bile 3 defa gitmemiştir oraya, hayır gitsek ne olur ki, oralı olsak ne olur ki. Köylü olsak, kocamızın köyüne, soyadına geçince bizden eksilen nedir öğrensem süper olur. Mutlu olmayı bilmiyorsak adam bizim soyadımıza da geçse bence hayat hep zor maalesef.

Maas karti konusunda ogretmen degilim demisti. Simdi de adini muallime diye degistirmis. Adini degistirince anlasilmayacak sandi herhalde
Dün akşam bu konuyu muallime dışında başka bir nickle açtı, sonradan muallime yapmış. Evet öğretmen değilim demişti. Yaşımı da yanlışlıkla 23 yazmıştım ama 33 yaşındayım demişti. Başka konulara 23 yaşındayım yeni mezun oldum ablalarım akıl verin yazmış.

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım

Sanırım sevmiyorsun eşini çünkü benim balayım bile o adamla eziyetti sonrasında da 1 ay içinde boşandık.

Şimdi tek basıma yaptığım tatili onunla avrupa turuna değişmem 🥰

Eşinizi seviyorsanız zaten tatil de diğer baska yapacağınız hersey de onunla daha güzel oluyor emin olun 😊 madem gezmek tozmak tatiller yapmak istiyorsunuz bunları eşinizle de yapabilirsiniz Herşey gönlünüzce olsun🤗

Hangisini sildireceksin? Kocaninkini de sildirebiliyormussun madem mahkeme acilacak
Bilmiyordum bunu o zaman eşimin soyadını sildirim tabi ki. 😂 😂 Keşke kütükte silinse 😂
Muslukcum naber nasıl gidiyor temizlik işleri?
Sorma kimlikte kütük benim de başka şehir yazıyor. Benim gibi Bursa kökenli birinin başka şehir yazması 😁ben eşime dedim kendi yerimi yazdırcam diye hele bi öyle bişey yap dedi 😂
İyi gidiyor canım sen nasılsın. Eşimde bursalı benim ama o köylerinden ben merkezden yinede tuhaf olmuştum. Eşimin öyle bir tepkisi yok sağolsun pek umursamaz böyle şeyleri. 😂

Bilmiyordum bunu o zaman eşimin soyadını sildirim tabi ki. 😂 😂 Keşke kütükte silinse 😂

İyi gidiyor canım sen nasılsın. Eşimde bursalı benim ama o köylerinden ben merkezden yinede tuhaf olmuştum. Eşimin öyle bir tepkisi yok sağolsun pek umursamaz böyle şeyleri. 😂
Amannn sen de Bursaymış gene benim başka şehir 😂

şimdi ah vah etmenin ne anlamı var?
evlilikten geri dönmenin ne denli zor olduğunun farkına varamadınız mı. sevgili değilsiniz ki ayrılın, bitsin. 6 yıl da gayet uzun bir süre. zaman geçirmek için mi sevgili oldunuz anlayamadım, sonunda evleneceğinizi sezemediniz mi.

Benimde yapmak istediklerim vardı ama şuan onları eşimle yapmak daha güzel. Bence sevmeden evlenmişsiniz. Sevgilim çok istiyor diye evlenilir mi yahu

Öfff bu hayatını yaşa mevzusunu da ben anlamıyorum sanki sırtımıza çantamızı alacz otostopla dünya turu yapacz hepimiz anadolulu insanlarız hayat yaşamadan anladığımız bir günde iki altın gününün çakışması ve bizim bir günde iki ev gezmesi yapmamız sanırım ne olack başka sanki

Back
X