• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğime pişmanım??

Siz adami değiştirmek için hiçbisey yapmiyosunuz ki neden kendi kendine değişsin? Naptınız mesela üzerine düzeni yapicaksin yoksa hiçbir işini yapmiycam deyip çamaşırını yıkamayı utusunu yemeğini yapmayı bıraktınız mi? Çocuk istiyosun demek çocuk falan yapmiyorum deyip sevişmeyi kestiniz mi? Sen benim aileme gitmiyosan ben de senin ailene gitmiyorum, yalancı bı adamsın sen deyip kapıyı çekip gezmeye çıktınız mi? Siz bu adamın gönlünün gelmesini beklerken hiçbir direniş gösterdiniz mi adam elinin altında nasılsa boşanmayacak olan bedava kölesi varken neden değişsin?
Yemek yapmadim dışarıdan söyledi, ütüsünü yapmadim kendi yapti, kapiyi cektim ciktim benden izinsiz cikarsan dönme dedi bu ev benimde evim dedim, küstüm günlerce konusmadim dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramadı. Tatli dil yılanı deliğinden cikarir dedin oturup guzelce konustum 2 gün istedigim gibi davrandı 3. gün özüne döndü. Ne yaptiysam olmuyo yani çabaladim.

Yemek yapmadim dışarıdan söyledi, ütüsünü yapmadim kendi yapti, kapiyi cektim ciktim benden izinsiz cikarsan dönme dedi bu ev benimde evim dedim, küstüm günlerce konusmadim dediklerinizin hepsini yaptım işe yaramadı. Tatli dil yılanı deliğinden cikarir dedin oturup guzelce konustum 2 gün istedigim gibi davrandı 3. gün özüne döndü. Ne yaptiysam olmuyo yani çabaladim.
Ortalama insan ömrünün 70 olduğunu düşünürek (Allah bilir tabi) daha kaç yıl böyle bir hayata tahammül edebileceksin.

Bu arada tahammül seviyenin en yüksek olduğu yaşındasın.

Yaşın 30 'u geçtikten sonra tahammülün t 'si kalmaz, o zaman ne yapacaksın.

Muhtemelen çocuğun da olmuş olacak, o zamanda çocuklar babasız kalmasın diye mi ömrünü heder edeceksin

"22 yaşında neden evlendiniz"ci biri olarak, ekonomik refahı olmayanların evlenemediği bir dönemde, en başta ekonomik özgürlüğünüzü kazanmadan evlenmiş olmanıza hayretler ettim.
Hadi bunu geçtik, evlendiğiniz adam kalas ise, sizi yıllarca evlendiğinize bin pişman eder.
Kimse evlilikten sonra değişmez ayrıca. Sevgililik ve nişanlılık döneminde erken işaretleri görememiş olabilir misiniz? Kanepenin üstüne kürdan çöpü bırakması kabul edilemez çünkü. Benim için boşanma sebebi olur.
Ayrıca boşanmak neden çözüm olmasın, evlilikte öyle bir adamla huzur bulabileceğinizi düşünüyorsanız uzun bir zaman beklemeniz gerekir. Ve takdir edersiniz ki, dışardan yardım almadan ve her ikinizin de çabası olmaksızın bu evliliğe katlanabilmek mümkün değil.
Çocuk düşünmeyin o adamdan, bu evliliğe de güvenmediğinizi ve çocuktan önce düzeltilmesi gereken meseleleri konuşun. Bir değişiklik göremezseniz gerçekten boşanın. Yoksa yıllarca sahibinizmiş gibi alacağınız her nefes için ondan izin istemeye devam edersiniz.

Bunları 23 e kadar nasıl yaptınız?
Çift anadal okusanız mezun olma yaşınız 22 eder, kpss hazırlanırken çalışsanız şu an eder.
17 de lise bitti kpss girdim olmadi. 2 yillik bi üniversite okudum yaş etti 19. O yıl kpss ve dgs yaptım olmadı. 2 yillik baska bi üniversite okudum yaş etti 21. Yine kpss denedim olmadı. O sene özel sektörde calistim. Yaş etti 22. O sene evlendim 1 sene oldu yaş etti 23 şuanki yaşım.

E bırakınca kendi yapabiliyomus madem siz de yapmayın onun işini oturun kahvenizi için işte. Ayrıca benden izinsiz çıkarsan dönme diyen adamın yanına dönmem zaten, siz neden döndünüz? Siz çocuk musunuz, hayvan misiniz, köle misiniz o adamın izniyle evden çıkıyorsunuz? Her yolu denemissiniz olmuyosa boşanacaksiniz yahu, ya da susup oturacaksiniz şikayet etmeden. Adam düpedüz sizi sindirmeye calisiyo ya sineceksiniz ya kurtulacaksınız.

17 de lise bitti kpss girdim olmadi. 2 yillik bi üniversite okudum yaş etti 19. O yıl kpss ve dgs yaptım olmadı. 2 yillik baska bi üniversite okudum yaş etti 21. Yine kpss denedim olmadı. O sene özel sektörde calistim. Yaş etti 22. O sene evlendim 1 sene oldu yaş etti 23 şuanki yaşım.
Ona üni değil önlisans diyelim, kavram kargaşası olmasın:)

2 farklı alanda okumuşsunuz, belli ki hevesli insansınız.
Bunu kendinize süs diye yapmadınız herhalde, boşanmanız en iyi seçenek.

22 yaşında evlenip hayatına gol atmışsın. Değişmez o adam.

Eğitim hayatınızda boşuna ilerlemediniz, değil mi? Bir şeyler yapmayı denemişsiniz. Hâlâ da ilerlemeniz için seçenekleriniz vardır, olmalı da. Çalışma hayatınızı başkalarının insafına lütfen bırakmayın.

Çok üzüldüm hayat bu değil.
Çocuk olmasın siz zaten henüz çok gençsiniz. En az beş yıl erteleyin. Bu sürede zaten aklınız başınıza gelecektir.

Bence ailesine gitme isini Azaltın. Ayrıca ne demek elini tutmamak? Bu tarz erkekleri anlamıyorum. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar resmen!

1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Çalisiyim diyorum izin vermiyor, canim sıkıldığında çarşıya gidiyim iki mağaza gezip geliyim diyorum tek başıma bir yere göndermiyor.
Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım ama 50 yasinda gibi sürekli evde otur ev işi yap bir yere cikma. Karsıma alip konustum kac kere anlamiyor hep üste cikiyor ne yapsam anlatamiyorum. Çok bunaldim boşanmayı düşündüm ama çözüm değil ki yine mutsuz olucam, düzelir diye bekliyorum sabrediyorum dua ediyorum. Ne yapacami bilmiyorum yardim edin???
Cocugu sizi baglamak icin istiyor.Sakin su asamada cocuk yapmayın.Cocuk olunca duzelir dunyada duydugum en sacma sey.

siz psikolojik şiddet görüyorsunuz....
sakın ha sanmayinki calismaniza izin vermeme , gezmenize mani olma sebebinin sizi çok sevdiği olduğunu zannetmeyin. çalışıp para kazanınca gözünüz açılacak ondan bağımsız minnetsiz olacaksınız diye korkuyor , özgüveni yok. bu tarz adamlar için gençliğinizi yakmayin...yaşınız daha çok küçük kendinizi bir meselege atmaya bakın ki bu yaşa kadar atmadigibiz hata ..bari bundan sonrasını kurtarın. çocuk olayını söylemek bile istemiyorum.

1 yıllık evliyim, 23 yaşındayim. Esimle baştan herşeyi konuştum ilerde sorun yaşamayalım diye konuşarak anlaşarak severek evlendik. Evlendikten sonra çok değişti bana ev işlerinde hiç yardımcı olmuyor ki ben sadece ondan arkasını toplamasını istiyorum kürdanını bile kanepenin başına koyuyor ben almasam orada günlerce kaliyor. Nişanlıyken el ele çarşıda gezerdik şimdi elimi tutmuyor "ben el ele tutuşup gezecek adam değilim" diyor nişanlıyken gezerdik diyorum "o zaman öyle şimdi böyle" diyor. Evlenmeden önce değişmenden korkuyorum dedim "şimdi ne yapiyosam sonra da yaparım değişmem" dedi ama tam tersi oldu. Bi yere çıkıp gezelim diyorum "ne işimiz var" diyor, kendi ailesine haftada 5 gün bile gittigimiz oluyor ama benim ailem (şehir dısında) bir kere arayip nasılsınız diye sormadı. Çocuk istiyoruz hatta o benden fazla istiyor ama ben yapmaya korkuyorum çünkü o zaman daha çok yorulucam ve bana yine yardimci olmucak. Ayrica bazen ümidimi kaybedip bu evliliğin sonunu göremiyorum o yüzden de bi çocuğu heba etmek istemiyorum.
Çalisiyim diyorum izin vermiyor, canim sıkıldığında çarşıya gidiyim iki mağaza gezip geliyim diyorum tek başıma bir yere göndermiyor.
Sevgililerimle gezip tozmadım kocamla yaparım herşeyi diye benimde gezip tozmaya hakkım var heveslerim var içimde kalan şeylere var daha 23 yaşındayım ama 50 yasinda gibi sürekli evde otur ev işi yap bir yere cikma. Karsıma alip konustum kac kere anlamiyor hep üste cikiyor ne yapsam anlatamiyorum. Çok bunaldim boşanmayı düşündüm ama çözüm değil ki yine mutsuz olucam, düzelir diye bekliyorum sabrediyorum dua ediyorum. Ne yapacami bilmiyorum yardim edin???
Sakın çocuk yapmayın. Hatta bu kadar duygusal uzaklık varken seks bile olmaz bende. Tam bir kütüğe dönüşmüş adam

Back
X