Evlendigime pismanim :(

Katılıyorum bence de esın suan seni ezme politikası uyguluyor bastan nasıl giderse öyle gider demiş birileri ona ve o da sana bunu uyguluyor eğer aileni ezdirirsen şimdi bir daha önüne geçemezsin bence sert dur aileni düşman belleyen yarın bir dogum yapsan eve sokmazlar anneni lütfen ezdirme kendini ailene sırtını dönme esın için anne baba bı daha bulunmaz

bir dönem kayınvalidemle görüşmeyi kestim, eşim tek başına gitti.
Benim ailem de şehir dışında zaten, bayram ve tatillerde gidiyorduk.Ama kardeşlerimle aynı şehirde yaşıyoruz, onlar da evli.
Dedim ki eşime ben senin ailenle görüşmüyorum, sen de benim ailemle görüşme..
Bir süre böyle devam etti, eşim her gittiğinde, huzursuz geldi. Anladım ki tek başına gönderirsem bana karşı cephe alıcak.
Sonra kayınvalidem rahatsızlandı, bu vesile ile gittik. sonra ara ara kendi kardeşlerine gittik eşimle.
Gittim ama eşimle birlikte gidip kısa bir ziyaret, tamamen görev gibi.
Hiç eski konulara girmedim.
ilk gittiğimde, eşim bana eve dönerken teşekkür etti.
Alttan alıp gittiğim için.
Yani şunu çok iyi anladım. Eşinle inatlaşmayacaksın, nasıl ki kendi aileni tartışma konusu yapmak istemiyorsan, karşı tarafın ailesi hakkında haksız da olsa çok fazla yorum yapmaycaksın. Bu demek değil ki ezil her söyleneni kabul et..
Ben başlarda çok inatlaştım, çok direndim..Ailesi hakkında da çok fazla yorum yaptım ama bu cesareti haklı olmamdan aldım.
Belki de hemen gidelim dediğinde gitseydim böyle olur muydu bilemiyorum.
Ama onunla birlikte ailesine gittiğim için eşimin gözünde de değerim arttı tabi..
Bence sen de şimdi git eşinle, onun ailesi hakkında kötü yorum yapma,
eşini gözlemle, sessiz kal.
Belki senin bu iyi niyetin ve de sessizliğin eşine olumlu yönde bir etki yapar.
Eğer hala da aynı tavırlar içinde olursa, işte o zaman suskunluğunu bozarsın.
Hem fazla dır dır edersen de sözlerinin bir anlamı kalmaz.

Oğün düğünü bıraksaydınız...İnançsız bir insanla yapabilecek biri değilsiniz sanırım ,ya ayak uyduracaksınız yada boşanacaksınız ,ayak uydurmanız çok daha kötü inanç bakımından kötü yoksa aileler arasında olan şeylerdir bunlar ,yazık etmişsiiz kendinize ,insanlar birbirine ne kadar anlayışlı yaklaşsalarda ,aslında inanç yaşam tarzını getirir ama kendi inancını yaşayan iki insan için evlilik çok zordur.Birinden birinin taviz vermesi gerekir ki hak din islamdır ..Allah yardımcınız olsun..

tmm disardan konusmak zor cok imkansiz görünüyor ama gercek seviosan devam ve sabir Allahtan yardim iste dua et biras dayan bakalim vardir elbette bi hayir bundada buda tabi zor olani ama sevgi saygi bittiysede durmanin anlami olmuo cnm bazen ALLAH gercek herkesin yardimcisi olsun

Süper yazmışsın arkadaşım yazacakalrımın hepsi burada katılıyorum valla.Sen mutlu olmana bak eninde sonunda görecek doğruyu..En azından sana bahaneleri kalmıycak hiç kaçırma huzurunu bende öptüm kaç kere ne rezillikler yaptılar banada gerek evlenirken gerek hamileliğimde offf anlatsam ..Ama şimdi canım cicim aşkım böceğim.Annecim babacım ancadudaklarını yiyorlar çok güzel oluyo hep bunu tavsiye ediyorum bende vakit kaybetme hiç..bide eşinin yanında ara onlar ararsada eşinin yanında olduğunda cevap ver...huzurlu günler dilerimm

Insallah seninki gibi iyiye gider benim durumumda. Cok üzülüyorum cünkü.. Elimden gelen herseyi yapicam evliligimi kurtarmak icin, cok seviyorum esimi cünkü..
Haftasonu gitme karari aldim ama, gidip iyi niyetimi göstermek istiyorum esime karsi, umarim ise yarar..

Cok tesekkür ederim yorumlariniz icin arkadaslar, cok seviyorum bu siteyi, her zaman icimi rahatlatiyosunuz.. Her türlü yoruma acigim, istediginiz elestiriyi yapabilirsiniz, hic bi sekilde kizmam, sadece sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…