Seninki gene ariyormus ne güzel. Esimin dogumgününde annem, babam, kardeslerim dogumgünü msj'i atmis esime, hicbirine cvp yazmamis.. Heryerden sildi onlari. Aileleri ziyarete gittigimizde esim bize gelmiyor bile, aileme babasi sokagin onu göremiyecekleri tarafindan birakiyor beni.. Arada bir sürü seyler oldu dogru, ama ben yapiciligimi koruyorsam ondan da aynisini bekliyorum, fakat bunun olabilmesinin imkansiz oldugunu söylüyor esim.. Kaynanamla benim aram iyiydi aslinda, dedim dedik biridir, ama cocuklari icin yapamiycagi sey yoktur biliyorum. Gecenlerde kaynanam ve görümcem beni silmisler zaten facebooktan :))
Keske dediginiz kadar kolay olsa.. Ben gitmesine giderim, ama aileme haksizlik yapmis olmuyomuyum onlari görmeden gidip gelmekle?
Evet konu acmistim cünkü cok yipraniyorum, ve sizlerin yardimlari cok iyi geliyor..
Imam nikahi konusu su; esimin ailesi imam nikahi istemiyorlardi,
cünkü inanclari yokmus. Bunu da dügün günü ögrendim ben malesef. Bu kadar büyük birsey olcagini bilseydim asla evlenmezdim zaten.. Ailem baski yapti, imam nikahi olmazsa göndermeyiz kizimizi diye, ki bende bu fikirden yanaydim zaten. Ama bahane oldugunu düsünüyorum bu seylerin. Nisanliykende pek gidip gelmezlerdi bize, hep bahaneler bulurlardi gelmemek icin, isimiz var, su geldi, bu geldi, bizde kötülük olmasin diye üstlerine düsmedik tabiiki..
Esim cok bencil gercekten. Her firsatta da söylüyorum bunu ona. Sirf bu yüzden bosaniriz eger bosanirsak.. Dedigim gibi ailesi cok garip, kimseylede görüsmüyolar, kimse anlamiyor neden böyle olduklarini. Kayinpederimin kendi abisinin dudagi ucuklamis bana üzüldügü icin, cok sever beni sagolsun. Ama onun sevmesiyle degismiyor birseyler.. Kaynanamin babasi beni arayip "bosver kizim sen kaynanani, biz bile gidip gelmiyoruz onlarla, sende arada sirada ara hal hatir sor, cok gidip gelmenize gerek yok kocanla" dedi.. kendi babasi böyle diyor herseyi net olarak görüyor, ama esim göremiyor, bu durumda cok yipratiyor beni..
Anneme babama cok düskünümdür bende, onlarda bana, ama hic bi sekilde kocami onlarla karistirmadim, sinirlarini hep bilirim. Kocam yüzünden 2. plana atiyorum bazi kosullarda, bu da gururuma cok dokunuyor.
Kaynanam bana bir keresinde "kocani üzüp durma, yoksa kocasiz kalirsin" diye bi laf etmisti.. Asil benim görüsmemem gerekiyor onun ailesiyle, ama kör esim göremiyor hicbiseyi
Eger esimle gitmezsem annesi daha cok doldurcak onu, ona bu firsati da vermek istemiyorum acikcasi. Ama kendi ailemi görmeden gidip gelmekte istemiyorum, cok özledim cünkü
evliligimin en güzel günleri/aylari zehir oluyor..
Esimin ailesine gidip arami düzeltip, kendi ailemi görmeden geliyimmi? Yoksa hic gitmeyip esimlede kötü mü olayim?