- Konu Sahibi BalikEsirli
keşke taviz vermeseydin bu tip insanlar nerde duracaklarını hiç bilmez, demek ki ben pislik yapınca eninde sonunda benim dediğimi yapıyolar diye düşünecek ve ilerde çocuğunun adına karışacak, umarım olmaz tabi
ben de aynı şeyden korktuğum için bu kadar mesafeliyim ve en başından hayatıma bir daha kesinlikle müdahale ettirmeyeceğimi söyledim. adam aklıma geldikçe midem bulanıyor resmen.
ailem bana karışmadı, benim değerlerime ve aklıma bunca sene saygı duydu. bi tane cahil adam kalkmış vazifesi olmayan işlere karışıyor.. yok öyle.
geçen hafta eşimin annesi geldi sürekli baban sizi özlemiş baban şöyle baban böyle ara yumuşatma çalışmaları yaptı ama söylediklerine hiç tepki vermedim gülümseyip geçtim. o adam artık benim için yabancı ve işime bir daha karışırsa da bayramda evine gitmeyi de kesicem.. herkes bayramda kendi ailesine gitsin ne yapalım olmuyorsa uzak durmak lazım. ben haddimi biliyorum asla eşimin ailesine saygısızlık etmedim, şunu isterim bunu isterim demedim her zaman ılımlı davrandım, ailesinin içine girmeye çalıştımama sonucu bu oldu. ben haddimi biliyorsam o da nerede durması gerektiğini bilecek.