Evlendiğini Şimdi Anladım İşte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kız kardeşim evlediginde de, en baskın hissettiğim şey, "yuppi artık oda tamamen benim " düşüncesiydi.
Sevenler kavuşmuş bu ne dram.
Benim kardesim de aynisini dedi gecenlerde. Yeni itiraf ediyorum aslinda evlendigine sevindim cunku odan bana kalmisti dedi siz kardesler hep aynisiniz

Valla abim evlendi hiç böyle şeyler hissetmedim

Benim 4 yaş küçük erkek kardeşim dr benzer seyler hissetmişti ben evlendigimde. Ama o zaman askerdeydi ondan da duygusaldı. Kisa zaman sonra aşılıyor merak etmeyin

Yanı yas buyudukce yalnızlıga alısıyorsun zaten. İlk adımın unıversıte olıyor. Unıde farklı sehre gıdıyorsan aılenden abınden uzak kalmaya yalnız durmaya alısıyorsun zaten sen ayrı sehirde okudugun halde nasıl bu kadr hıc ayrılmamıs gıbı davranıuosunkı asırı duygusalsın bu arada gelındır ne kadr hosnutmus gıbı davransada esıulr basbasa kalmak ıster abının yannda zsten gıtsın kalmasın dıyemez ınsan ne akdr ıyıde olsa bır sure sonra uzun surelı misafirligı asla kaldıramıyor yanı sız yıned e ısrar etseler bıle kalmamaya calisin.hemde bu kadar alısmaz vedalasınca cok hzunlenmezdınx

Sende evleneceksin tatlım..Senin de mi arkandan ağlasınlar?:))

Yok bende zaten utangacım lavaboya gitmeye sofraya oturmaya filan çok utanırım.Hamile ya yardıma ihtiyacı oluyor ev işlerinde falan yorulmasın diye önemli iş olduğunda gidiyodum.Bir yere giderken filan hep o arayıp çağırır hadi senide alalım geçerken ya da bize yemeğe gel diye çoğunda başka yere sözüm var diye kaytarıyodum bu seferde alınıyordu

Bi kaç sene sonra da abiniz için bi konu açarsınız şeytan görsün onun yüzünü diye..bi garip...
Ailemde ondan daha mantıklı biri daha yok.O yüzden onunla yaşadığım her türlü sorun mantıklı şekilde çözümleniyor birbirimizde de tekrar bakacak yüz bırakıyoruz zaten.

Ah janemmm kiyamam

Ben evliydim erkek kardesimin evlenmesine huzunlenmistim.. artik annemlere gittigimde goremeyecektin cunku.. birlikte alisverise cikardik: ( ne guzel gunlerdi bak benide bi huzun aldi..ama alisiyosun yani..

Ablamla ilgili konu açmıştım burda.İkinci kez hamileydi ve bunu benimle paylaşmamıştı kayınvalidesinin attığı iftiraya bakarak(iftirada şu;benim annem dayım ve teyzelerimle sorun yaşamıştı miras mal mülk davasından,eniştemde bunu gidip annesine anlatmıştı.Kadın herkesin ortasında anneme,kardeşlerinle miras için birbirinize düşmüşsünüz,demişti.Ablamda kayınvalidesine kimden duydun diye sorunca kadın benden duyduğunu söylemişti ablamda beni bi güzel azarlamıştı nasıl aile sırrımızı yayarsın diye.Abimin düğününe geldiğinde kızını sevdim sarıldım ama kendisiyle de eşiylede konuşmadım aile masasınada oturmadım hatta ve hatta ailelerle yapılan toplu çekimlerde onların olduğu karelerede girmedim.Bu kadar kırdı beni yaptıklarıyla.

Yalanci kadin,utanmamis mi yalan soylemeye terbiyesiz.
Ben de birinden duymustum,evde birsey kirinca çocuklar kirdi diyorum esime,cunki benim kirdigimi duysa kizar demisti

Yalanci kadin,utanmamis mi yalan soylemeye terbiyesiz.
Ben de birinden duymustum,evde birsey kirinca çocuklar kirdi diyorum esime,cunki benim kirdigimi duysa kizar demisti

Ben ablayim, o 6 yaş küçük. Ama evet, huzur aynı huzur. Biz paylaşıyorduk odayı, minik kuşum uçtu
Hee ben seni kucuk sandimdi Olsun hayirli bir kismet de sana diliyorum o zaman
Ben ablam evlenince oda icin sevinmemistim ya. Bizim yas farkimiz az oldugu icin arkadas gibiydik. Yoklugunu cok farketmistim odada Kiz kardesim oturma odasinda yatiyordu. Ben kpss hazirlandigim icin odamizi son iki sene sadece bana tahsis etmisti annemler. O cok gurultucuydu. Surekli elinde telefon birileriyle konusur,mesajlasirdi Attirdim odadan rahat ettim Ne kadar zoruna gittiyse epey sevinmis evlenip gittigime

Kardeşim yok ama kuzenimle birlikte buyuduk. Altli ustlu oturuyorduk ve cogu zaman beraber uyurduk ve hep beraber vakit gecirirdik. İlk ben evlendim baska bir sehre gittim ama ziyarete geldikce o orada olurdu yine birlikte vakit gecirirdik. Sonra o da evlendi başka bir ülkeye gitti. En son bayramda 2 saat gorebildim ☺ Özlüyorum tabi, yeni evliyken de özleştik ama sizin ki biraz abarti olmuş, abiniz olmadigini bildiginiz yabanci adamin arkasindan aglayarak "abiigg abigg" diye koşmak adam gorseydi ne dusunurdu acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…