- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Benim kardesim de aynisini dedi gecenlerde. Yeni itiraf ediyorum aslinda evlendigine sevindim cunku odan bana kalmisti dediBenim kız kardeşim evlediginde de, en baskın hissettiğim şey, "yuppi artık oda tamamen benim " düşüncesiydi.
Sevenler kavuşmuş bu ne dram.
Ben ablayim, o 6 yaş küçük.Benim kardesim de aynisini dedi gecenlerde. Yeni itiraf ediyorum aslinda evlendigine sevindim cunku odan bana kalmisti dedisiz kardesler hep aynisiniz
Valla abim evlendi hiç böyle şeyler hissetmedimMerhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?
Sende evleneceksin tatlım..Senin de mi arkandan ağlasınlar?:))Merhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?
40 gün 40 gece göbek atarlar ondan eminimSende evleneceksin tatlım..Senin de mi arkandan ağlasınlar?:))
Yok bende zaten utangacım lavaboya gitmeye sofraya oturmaya filan çok utanırım.Hamile ya yardıma ihtiyacı oluyor ev işlerinde falan yorulmasın diye önemli iş olduğunda gidiyodum.Bir yere giderken filan hep o arayıp çağırır hadi senide alalım geçerken ya da bize yemeğe gel diye çoğunda başka yere sözüm var diye kaytarıyodum bu seferde alınıyorduYanı yas buyudukce yalnızlıga alısıyorsun zaten. İlk adımın unıversıte olıyor. Unıde farklı sehre gıdıyorsan aılenden abınden uzak kalmaya yalnız durmaya alısıyorsun zaten sen ayrı sehirde okudugun halde nasıl bu kadr hıc ayrılmamıs gıbı davranıuosunkı asırı duygusalsınbu arada gelındır ne kadr hosnutmus gıbı davransada esıulr basbasa kalmak ıster abının yannda zsten gıtsın kalmasın dıyemez ınsan ne akdr ıyıde olsa bır sure sonra uzun surelı misafirligı asla kaldıramıyor yanı sız yıned e ısrar etseler bıle kalmamaya calisin.hemde bu kadar alısmaz vedalasınca cok hzunlenmezdınx
Ailemde ondan daha mantıklı biri daha yok.O yüzden onunla yaşadığım her türlü sorun mantıklı şekilde çözümleniyor birbirimizde de tekrar bakacak yüz bırakıyoruz zaten.Bi kaç sene sonra da abiniz için bi konu açarsınız şeytan görsün onun yüzünü diye..bi garip...
Neden boyle bi yorum yaptinBi kaç sene sonra da abiniz için bi konu açarsınız şeytan görsün onun yüzünü diye..bi garip...
Yalanci kadin,utanmamis mi yalan soylemeye terbiyesiz.Ablamla ilgili konu açmıştım burda.İkinci kez hamileydi ve bunu benimle paylaşmamıştı kayınvalidesinin attığı iftiraya bakarak(iftirada şu;benim annem dayım ve teyzelerimle sorun yaşamıştı miras mal mülk davasından,eniştemde bunu gidip annesine anlatmıştı.Kadın herkesin ortasında anneme,kardeşlerinle miras için birbirinize düşmüşsünüz,demişti.Ablamda kayınvalidesine kimden duydun diye sorunca kadın benden duyduğunu söylemişti ablamda beni bi güzel azarlamıştı nasıl aile sırrımızı yayarsın diye.Abimin düğününe geldiğinde kızını sevdim sarıldım ama kendisiyle de eşiylede konuşmadım aile masasınada oturmadım hatta ve hatta ailelerle yapılan toplu çekimlerde onların olduğu karelerede girmedim.Bu kadar kırdı beni yaptıklarıyla.
Yalanci kadin,utanmamis mi yalan soylemeye terbiyesiz.Ablamla ilgili konu açmıştım burda.İkinci kez hamileydi ve bunu benimle paylaşmamıştı kayınvalidesinin attığı iftiraya bakarak(iftirada şu;benim annem dayım ve teyzelerimle sorun yaşamıştı miras mal mülk davasından,eniştemde bunu gidip annesine anlatmıştı.Kadın herkesin ortasında anneme,kardeşlerinle miras için birbirinize düşmüşsünüz,demişti.Ablamda kayınvalidesine kimden duydun diye sorunca kadın benden duyduğunu söylemişti ablamda beni bi güzel azarlamıştı nasıl aile sırrımızı yayarsın diye.Abimin düğününe geldiğinde kızını sevdim sarıldım ama kendisiyle de eşiylede konuşmadım aile masasınada oturmadım hatta ve hatta ailelerle yapılan toplu çekimlerde onların olduğu karelerede girmedim.Bu kadar kırdı beni yaptıklarıyla.
İnsallah,insan ozeniyor degil mi:)Çocuklarımın dıyorum ınsallah sızın gıbı bir ılıskısı olur
Hee ben seni kucuk sandimdiBen ablayim, o 6 yaş küçük.Ama evet, huzur aynı huzur. Biz paylaşıyorduk odayı, minik kuşum uçtu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?