- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Bebek nikah ve düğünden önce oldu.E zaten okumaya başka sehre gitmissin
Abin annenin evinde de olsa zaten uzaga gitmistin.
Valla ben biri evlendi gitti diye boyle ici parcalanan-kendinden gecer gibi ağlayan insanlari anlayamıyorum (ozellikle kina gecelerinde)
Kendi ablam evlendiginde de universite icin gittiginde de "ne iyi,hadi iyi bak kendine" dedim bitti gitti. Ki cok yakinizdir.
Ayrica agustosta nikah ekimde dugun ne ara birkac aya bebekleri olacak noktaya geldiler,o kısmi anlamadim
Onunla hiç anlaşamazdık çok bezdirdi beni canımdan.O yüzden onunla hep bi uzaklık vardı aramızda.Duygularım bu kadar yoğun değildiAblanda nasıl aştıysan
Abindede öyle aşarsın...
Abii üüü
Ağlamak biraz fazla değil mi yaaa garip yani tamam insan hüzünlenir falan ama daha fazlasına gerek yok ki...Merhaba hanımlar...
Benim en yakın arkadaşım abimdi.Kardeş ilişkisinden çok iki arkadaş gibiydik yıllardır.Cumartesi günü düğünü oldu evlendi.Nikahı ağustosta olmuştu ama 1+1 evini düğünden birkaç gün sonra boşaltıp kapatacağı için ben orda kalıyordum.Eşinin evinde de kalsa ara ara hep beraberdik eşi dünya iyisi bi insan çok çok seviyorum onu da.Birkaç ay sonrada bebişleri olacak.Yuvası kuruldu diye çok çok murtluyum ama bugün okuduğum şehre döndüm artık.Beni yeni evli abisinin evine kurulmuş bi parazit olarak görmeyin sakın,kalmamı onlar istedi ısrarla...Vedalaşırkende içim buruktu ama kırılma noktam feribotta oldu..Feribot iskeleye yaklaşırken arkadan ona çok çok benzeyen birini gördüm “Aaa abi” dedim hatta.Feribottan indiğimde de ona benzettiğim kişi önden yürüyordu “Abi benide bekle” diye tanımadığım birinin arkasından koşarken buldum kendimi gözlerim sulu sulu.Eve gelene kadar da ağladım.Bunca zaman hep yan yanaydık farkına varamamıştım evlendiğinin.Şimdi bile ağlıyorum elimde olmadan.Onun adına çok mutluyum ama yinede üzülüyorum.Ablam evlendiğinde de üzülmüştüm.Eşi ve görümcesiyle bize gelmişti oturmaya.Giderken ben onu kalacak sanıyordum sonra bi baktım o da gitti onlarla,o zaman anladım artık bambaşka bi hayatı olduğunu.Gerçi şimdi şeytan görsün yüzünü...
Abisi/ablası evlenenler ben nasıl aşıcam bu hüznü?
Benim kız kardeşim evlediginde de, en baskın hissettiğim şey, "yuppi artık oda tamamen benim " düşüncesiydi.E zaten okumaya başka sehre gitmissin
Abin annenin evinde de olsa zaten uzaga gitmistin.
Valla ben biri evlendi gitti diye boyle ici parcalanan-kendinden gecer gibi ağlayan insanlari anlayamıyorum (ozellikle kina gecelerinde)
Kendi ablam evlendiginde de universite icin gittiginde de "ne iyi,hadi iyi bak kendine" dedim bitti gitti. Ki cok yakinizdir.
Ayrica agustosta nikah ekimde dugun ne ara birkac aya bebekleri olacak noktaya geldiler,o kısmi anlamadim
Erkek arkadaşım var ama ailenin yeri bambaşka.bir sevgili yap tez zamanda,duygusal enerjini ona ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?