• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

ay koptum yaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

bende 2 aylık evliyken eşim duş alıyor bende mutfakta kahvaltı hazırlıyordum neyse bir an kapı çaldı ve bende elimdeki recel kavonozuyla açtım kapıyı kapıcıymış kapattım tam ve halı kapıyı açınca kıvrılmış lankırdddddd diye yere kapaklandım recelin bir kısmı fayansa döküldü :( halıyı kurtardımya ona seviniyorum ben halıyı hemen kaldırıp viledayı getirdim nedir yeri silicem tatlı yapış yapış olmasın diye.. neyse silmişken bütün kolidoru tertemiz sildim o sırada eşim aşkımmmmmmmmmmmm bakarmısın diye seslendi bende o koca kolidorun sonundaki banyoya gitmek için bir adım attım popomun üstünde kaya kayaaa kocamın ayağının dibine düştüm armut misali :)) hahahahahah hatırladıkça güleriz eşimle ama ben kötü rezil olmuştum ha küçük bir ayrıntı vileda sopasınıda hiç bırakmamışım kociş diyoki : süpürgeli cadılar gibi uçtun ayaklarımın dibine :))))

evliğimin ilk haftasında arpa şehriye çorbası yapayım dedim annemi aradım tarif istedim dedi şehriyeyi kaynayan suyun içine at ama miktar söylemedi bende bütün paketi boşşalttım:sinifsinif:çorba değilde makarna gibi oldu eşim dalga geçti deseydin ben yaparım dedi:kedi:

3 ay oldu evleneli ilk vukatım daha yeni oldu geçen gün
öyle bir geçer zamankiy izliyosum bi yandanda ütü yapıyom ne kadar kaptırdıysam kendimi
o carolin cadısına sinir olup ütüyü bastıra bastıra yapmısıtm ütü masasısda o kadar baskıya dayanadamı herhalde hopp aşağıday bi indii :) ütü falanda yere düştü ama Allaha şükür ne bende ne ütümde nede ütü masasında bi hasar yok :) ama bida o diziyi izlerken ütü yapmıycam :))))

bende 2 aylık evliyken eşim duş alıyor bende mutfakta kahvaltı hazırlıyordum neyse bir an kapı çaldı ve bende elimdeki recel kavonozuyla açtım kapıyı kapıcıymış kapattım tam ve halı kapıyı açınca kıvrılmış lankırdddddd diye yere kapaklandım recelin bir kısmı fayansa döküldü :( halıyı kurtardımya ona seviniyorum ben halıyı hemen kaldırıp viledayı getirdim nedir yeri silicem tatlı yapış yapış olmasın diye.. neyse silmişken bütün kolidoru tertemiz sildim o sırada eşim aşkımmmmmmmmmmmm bakarmısın diye seslendi bende o koca kolidorun sonundaki banyoya gitmek için bir adım attım popomun üstünde kaya kayaaa kocamın ayağının dibine düştüm armut misali :)) hahahahahah hatırladıkça güleriz eşimle ama ben kötü rezil olmuştum ha küçük bir ayrıntı vileda sopasınıda hiç bırakmamışım kociş diyoki : süpürgeli cadılar gibi uçtun ayaklarımın dibine :))))

Ayyy çok güldüm eşinizin espirisi çok güzelmiş :roflol:

:9::9::9:

Bende sabah uykulu uykulu çay yapacaktım, suyu doldurdum aygaza koydum altını yaktım uykum açılsın diye laptopa bakmaya başladım. Bir müddet sonra ortalığı bi koku kaplamaya başladı biraz sağa sola baktım bişi yok diye önemsemedim, artık koku dayanılmaz oldu gidip aygaza baktım kiii içi boş olan diğer demliğin altını yakmışım ki hayatta böyle birşey yapmamıştım o zamana kadar, boş olan demlik ısınmış ısınmış ve sonra yanmış içi bakır gibi olmuş dışında da yuvarlak siyahlıklar oluşmuş :50::50::50: sonra parlatmaya verdik onu ama dışı güzel oldu içi hala aynı maalesef.

Ben bekarken de yemek ve evişi yapardım ama evliyken vukuatlarım oldu ve pot kırmalar elbette. Ben başka şehire geldim ailem başka şehirde neyse.. Kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz biz boş olan dairelerini bize yaptılar ama o apartmanda daha önce oturduklarından komşuları tanıyorlar. Onları çağırdık tanışmak için hemde hayırlı olsuna gelecekler bende çalışıyorum akşam eve gidicem ikramlık hazırlıcam öbür güne hazır olsun fazla işim kalmasın haftasonuna diye neyse, kek yaptım yok kabarmıyor deli olcam meğer kabartma tozunu unutmuşum tezgahın üzerinde bana bakıyor. Neyse tekrar yaptım bu seferde kalıptan çıkmıyor oldu mu paramparça bu seferde kalıbı yağlamamışım hadi tekrar yaptım o oldu. Bu sefer yeni bir tarif almıştım patates pastası böyle patatesi püre yapıp streç filme döşüyordun içine mayonez bezellye havuç konup sarılıyor sonra kaıp gibi çıkaruyorsun rulo oluyor ama ben içine doğru sarınca tabii streci çıkaramadım iç taraflarında kaldı hala açmaya çalışıyorum ama mundar oldu eşim diyor ki bulaçam gibi koyarsın anlamazlar tabi olduu dedim tekrar yaptım onu da. Sonra kurabiyelere geçtim fırına koydum onlarda bir acayip yayıldılar mı ama sıyırcam kafayı artık. Eşim yedi onları. Ben sinirli ve yorgun gecenin bir yarısı ancak yatabilmiştim.

Bir günde kaynanam aradı laf lafı açtı. Aşağı katta bilmem kim var ya dedii. Eee dedim.. Çok sesini gidiyormuş dedi aşağıya. Bende dedim oğlunuz çok sesli konuşuyor da ondan dedim. O da yok dedi konuşma değil bu başka ses dedi. Ben yerin dibinde tabii..

Back
X