• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

ayy çok komik ya
bende 2-3 aylık falan evliyken annemin aldığı plastik kahvaltılık vardı onu yıkamıştım koyacak yer bulamadım ortalıkta durmasın diye fırının içine koydum. ertesi gün börek yapacaktım içine bakmadan fırını ısınmaya bıraktım sonra böreği koymak için fırını bi açtımki ne göreyim plastik kahvaltılık buruş buruş olmuş allahtan zamanında yetişmişim iyice erimemiş. tabiki çöpe gitti. eşime söylememiştim ama çöpleri atarken farketti güldü sadece ....

bende içli köfte yapıcaktım. kaynanamgil vardı bizim meşur yemeğimiz
bende tam püf noktalarını bilmiyorum.bulguru ıslattım içine patates haşladım normalde konmaz ben karıştırdım .annemi aradım nasıl yapılıyor diye
annemde patates tepsiye döşeyip yaptığımıza konur
içli köfteye konmaz dedi
ben tüm harcı çaktırmadan çöpe attım
:1::1:
tekrar anne tarifiyle yaptım çok beğendilerrr di bu seferde salça koymayı unuttum
hiç anlamadılar bilmedikleri için
çok komikti yaaa o anki telaşımkaydirigubbakcemile3

Benim en büyük vukuatım, tencerelerimin diplerini çizdirdim hep :((
TAhta şık kullanmadığım gibi çiziği artıracak ne varsa yapmışım :(
Tüm tencerelerimin dibi çizik oldu şimdi :(

:roflol: offf cok korkuyoruuum valla ben evlenince en vukuatli üye ödülünü alirim yeminle:hooray: sempatiksalakcinni
güler misin aglar misin :çok üzgünüm: valla ben aglaya aglaya yazarim sizde bol bol gülersiniz artik:roflol:

delikafadulden anammmmmmm:roflol:
eee peki esine kizdinmii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy kızamadım ki yaa yeni evliyiz düşünsene sadece biraz kızdım uyardım tatlı bi dille:))

delikafaduldenay allah iyiliğinizi versin emi boynun bile kırılabilirdi canım ucuz yırtmışsın balayında sakatlandın boynun falan zedelenseydi başkalarıda başka bişi düşünürlerdi aklinialirimsmilefesatmıyım ne:1:

ay sorma dediğin gibi düşünenlerde oldu zaten,milletin diline düştü kocacığım sakarlığı sayesinde:1:

bende içli köfte yapıcaktım. kaynanamgil vardı bizim meşur yemeğimiz
bende tam püf noktalarını bilmiyorum.bulguru ıslattım içine patates haşladım normalde konmaz ben karıştırdım .annemi aradım nasıl yapılıyor diye
annemde patates tepsiye döşeyip yaptığımıza konur
içli köfteye konmaz dedi
ben tüm harcı çaktırmadan çöpe attım
tekrar anne tarifiyle yaptım çok beğendilerrr di bu seferde salça koymayı unuttum
hiç anlamadılar bilmedikleri için
çok komikti yaaa o anki telaşımkaydirigubbakcemile3

Benim ilk vukuatım demeyim ilkini hatırlayamadım şimdik o kadar çokturkiii...
Bir akşam salonda ütü yapıyorum eşimde karşımda tv izliyor .Mutfak balkonunun tülüydü..
ütüyü sürmemle bi yapıştı tüle kaldırmamla bi delik ... ohaoldumsmile :roflol:
Ben şok oldum hiç sesim çıkmıyor o delikten gözümü soktum eşime gösteriyorum suçlu çocuklar gibi... bilmiyorumkismile
Eşimde gülüp beni alkışlamıştı :roflol:

benim ilk vukuatım da eşimin yün kazağını makineye atıp 40 derecede yıkamam oldu.çamaşırları makineden çıkardım kazak elime geldi saf saf bakıyorum bu çocuk kazağıda kimin acaba diye:)akşam eşim gelince önce bi bardak su verdim içsin diye sonrada kazağı gösterdim kime hediye edelim diye.canım benim yaa canın sağolsun dedi:) sadece bi bardak daha su istedi.opuyorumnanaktan

evli değilim ama böyle sakarlıklar başıma arasıra gelir
Evde herkesin iç çamaşırı dolabı ayrıdır O günde annem çamaşır yıkamış kurudu bana dür dedi dürdüm bi güzel yerleştirdim ama yanlış yerleştirmişim babamla annemin atletlerini karıştırdığımı babam giyince anladım :utangac:

Hergün corap degiştiriyorum diye pentinin kışlık çoraplarından almıştım . siyah , kahverengi . Bakıyorum kahverengi çoraplarımda arasıra eksilme oluyor Alla alla nereye gider diyorum Anneme soruyorum çekmecede diyo ama çorap yokk .Bir gün çoraplarımı babamın uyku semesi giydiğini fark ettik .
kendisi nasıl fark etmış camiye gittim rukuya bi egildim benim çoraplar parlıyo diyo anca o zaman farketmış delikafadulden

Benim ilk vukuatım demeyim ilkini hatırlayamadım şimdik o kadar çokturkiii...
Bir akşam salonda ütü yapıyorum eşimde karşımda tv izliyor .Mutfak balkonunun tülüydü..
ütüyü sürmemle bi yapıştı tüle kaldırmamla bi delik ... ohaoldumsmile :roflol:
Ben şok oldum hiç sesim çıkmıyor o delikten gözümü soktum eşime gösteriyorum suçlu çocuklar gibi... bilmiyorumkismile
Eşimde gülüp beni alkışlamıştı :roflol:

benim ilk vukuatım da eşimin yün kazağını makineye atıp 40 derecede yıkamam oldu.çamaşırları makineden çıkardım kazak elime geldi saf saf bakıyorum bu çocuk kazağıda kimin acaba diye:)akşam eşim gelince önce bi bardak su verdim içsin diye sonrada kazağı gösterdim kime hediye edelim diye.canım benim yaa canın sağolsun dedi:) sadece bi bardak daha su istedi.opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:

Evde herkesin iç çamaşırı dolabı ayrıdır O günde annem çamaşır yıkamış kurudu bana dür dedi dürdüm bi güzel yerleştirdim ama yanlış yerleştirmişim babamla annemin atletlerini karıştırdığımı babam giyince anladım :utangac:

Hergün corap degiştiriyorum diye pentinin kışlık çoraplarından almıştım . siyah , kahverengi . Bakıyorum kahverengi çoraplarımda arasıra eksilme oluyor Alla alla nereye gider diyorum Anneme soruyorum çekmecede diyo ama çorap yokk .Bir gün çoraplarımı babamın uyku semesi giydiğini fark ettik .
kendisi nasıl fark etmış camiye gittim rukuya bi egildim benim çoraplar parlıyo diyo anca o zaman farketmış delikafadulden

Adamcağızın namazıda bozulcakmış az daha sempatiksalakcinni

ben 1 aylık evliyken annemin tembihleri üzerine pazardan 5 kilo fasulye aldım dondurucuya atmak için annem tarif etti fasulyeleri kır azda haşla falan ben çok az haşlamak için 5 kilo fasulyeyi ocağa koyup telefonla konuşmaya dalmışım hemde balkonda konuşuyorum kapı kapalı fasulyeyi unuttum tabbki teldede ablamla konuşuyorum diyorumki beceriksizin biri bişey yakmış abla nasıl kokuyo diyorum ablm benden akıllı kız git mutfağa bi bak belki bişey unutmuşsundur diyo ben hala yok canım yinede bi bakıyımda rahatla diyor ve mutfağa gidiyorum koca tencere çatır çatır yanmış kokusu,dumanı almış sarmış.ben şoktayım ne yapıyım şimdi ablam hemen at balkona dedi attım ama eşim işten gelince ilk sorusu apartmanı yanık kokusu almış vurmuş ne yaktın diyo ben boşver diyom ısrar edince tencereyi gösterdim.oda iyi olmuş ben zaten yeşil fasulye ağzıma sürmem nerden çıkardın bunu deyince rahatladım ogün anladım sevmediğini.5 kilo fasulyeyi attım çöpe üsttekiler iyi görünüyodu ama oda kokudan yenmezdi:)

yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
balayımın en komik anısıdır bu anlattığım herkes güler.....

aynısı sevgilimle başımıza geldi bizimm
tatiledeydik 2 sene önce
gökkuşaı renginde kaydıraklar olur ya güya kayıcaz ordan,önce o sonra ben
o tam kaymaya başlayınca elimi tutup çektip muzurluk olsun diye tabi ben dengemi kaybedip yuvarlana yuvarlana kaymaya başladım en son dengemi sağladım ayaklarımı kendime dogru çektim ve suya düştüm
tabi o çoktan suya düşmüştü o tam sudan çıkarken ben ayaklarıma ensesine uçan tekme attım çocuk tekrar suya düştü ve bir an çıkamadı çok ama çok korkmuştum
daha komiği ise bu sene oldu,tatilde animasyon ekibi çiftlerin katıldıgı bir yarışma yaptı
katılan 4 çiftten biri bizdik
yarışmanın son kısmında müzik çalıyor,kadın erkek dans ediyor,dans bitince kadın bacaklarını açıyor,erkek altından geçiyor sonra kadın hop erkeğin sırtına atlıyor
en son sırta atlayan eleniyor
ilk seferinde yaptık kimse elnmedi
2.sinde gaza geldik sevgilim daha aşagıdan geçmiş tam ayaga kalkamamamışken ben zıplayıp sırtına çıkmaya kalktım tabi birden kendimi öne doğru uçuyor buldum ve koca amfitiyatronun önünden uça uça o hızla 1 metrelik sahneden yere düştüm,bacaklarım açık şekilde ve diz altı eteğim vardı ve de regl olmuştum altımda orkid vardı:kedi:
ilk işim eteği düzeltmek oldu,herke sbaşıma toplantı herkes çok kormuştu ama iyiydim hala hatırladıkça gülüyoruz çok rezildi çok ,sonraki günler otelde herkes bana flying turkish girl diyordu:kedi::kedi:

ay cok güldüm. okudukca okuyasim geldi.allahta sizleri güldürsün.ben de tarif üzerine baklava yapaiyom.daha yeni yeni ögreniyom. serbetini koydum kaynasin bir yandan.bende icerde masa da hamurla ugrasiyom.ben dalmis gitmis. artik ne zaman gecti .yarim saat mi oldu. bilemicem. kömür kokusu gibi koku geliyo. dedim bir serbeti karistirayim. amanin mutfaga bir girdim. eternity mor serisi tencere ler var ya teflan gibi catir catir yanmis.is yukari kadar cikmis.tavan sirf is .dolaplarim is icinde. tencereyi hemen disari.ici zivit gibi olmus.hemen baklava yi biraktim saatlerce dolaplari temizledim.duvarlar cikmadi.esim de arkadasi var boya dan anlayan.ona sor bakam .ama bizi diye sorma .hangi boya dan alam diye.cok utandiydim. esim aldi kac kere boyadiydi yazik.

yaw benim sakarlıklarım olmadı ama potlarım oldu
birgün kaynanamlardaydım onların boyleri vardı 24 saat sıcak su
bana banyo yapıyonmu dedi bende utandım şeyi soruyo sandım hıhı dedim:jeyyar:
iyi ne zaman yapıyon dedi bende allahım bu garı ne soruyo manyakmı ne dedim utana sıkıla hergün dedimsırnaşık şey allahım hiç o kadar utanmamıştım o bana yapmak istiyorsan gir yıkan anlamında söylemiş bende diyom ne soruyo sonra gülerek odaya gitti ben anlamamın kıtlığı yüzünden yerin dibine geçtim bu 1. sırada 2. potum var

yatak odamın somyası kırıldı bizde gittik eşimle baza aldık
kaynanamda daha yeniydi sizin somya niye değiştirdiniz dedi
bende ne yenisi anne kırılmıştı o kadar üstünde zıplamaya somyamı dayanır dedim:roflol:
allahım yine yerin dibine girmiştim aslında demek istediğim görümcemin düğünü bizim evde olmuştu bütün kızlar en altta ben hepsi üstüme atlamıştı somya kırılmıştı şu hababam sınıfındaki gibi onu anlatmak istemiştim :roflol:

3. eşim küçük görümceme köpek almıştı çok güzeldi görümcemde saklıyo kimseye vermiyordu kaynım oğlu olunca köpeği getirde burak oynasın dedi ...görümcemde yok vermem ben kimseye o köpeği dedi
bende hee bizede gösteriyoda elletmiyo çok kıymetli dedim
dedim ve yerin dibine geçtim odada herkes vardı kaynımda çok güldü kıpkırmısı olduk hepimizde çay içiyoduk boğazımızda kaldısırnaşık şey:utangac:
daha çok varda aklıma gelenleri yazdım şincilik

ayy çok tatlısın yaa....koptumm:roflol::roflol:

Acaba hangısını yazsam CADIARZU

Bır sabah (o zaman calısmıyordum) esıme kahvaltı ıcın yumurta yapacagım guya. Yumurtayı cezveye koydum, yaklasık 10 dk sonra gıttım, cezvede su kalmamıs (: Esıme 'suyunu cekmıs bu yumurta' dedım. Sonra dusundum kı ben cezveye hıc su koymamıstım kı!

Benım sakarlıklarım genelde bu yondedır, bır de sureklı bır yerlere carparm oramı buramı morartırım. En son pazar gunu dızımı kanattım, zararım kendımedır yanı (:

Bır tane daha var, ama bunun sorumlusu tam olarak ben sayılmam. Gercı davetkar oldum o ayrı. Yenı evlendıgım ılk aylar, esımın aılesı ıle pazara cıktık. Tabıı ben yenı gelınım ya, suslendım, topuklularımı gıyındım, elımede sık bır canta aldım, cıktım pazara! Bır muddet sonra meyve alacagız, elımı cantama attım kı cuzdanım yok ): Sokak ortasında basladım aglamaya, cocuk gıbı, hıckıra hıckıra 'ben esıme ne derım sımdı?' demıstım, en cok da paradan zıyade esımın bana yazdıgı mektuba uzulmustum, cuzdanın ıcındeydı.

Esımı aglayarak aradım, anlattım. Canım benım, aksam bana yenı bır cuzdan almıs geldı. ıcıne de kaybettıgım kadar para ve yenı bır mektup bırakmıstı (: ne mutlu olmustum! Aylar sonra o cuzdan bulundu, kımlık bılgılerımden ulastılar. Para elbette yoktu fakat benım ıcın paradan daha onemlı olan mektup ıcındeydı.

bu çok güzelmiş...opuyorumnanaktan

Taze taze bir vukuatta benden.Yağlı kağıdı tepsiye koydum, fazla parçaları vardı kesip biçmeye üşendim, üstüne de poğçaları dizip fırına verdim.On dakika sonra fırının içi yanmaya başladı, yağlı kağıt fırının tellerine ulaşmış, o da tutuşturmuş.Moron kafalı ben o anda fişi de çekmeyi akıl edemeyip fırının içine itfaiye eri hesabı su atıp duruyorum, a salak çeksene fişi evi patlatacaksın.Allah yardım etti de beynim çalıştı fişi çektim, yangını söndürüp, nerdeyse evi yakmaktan son anda çuvallayan ben poğçalar yanmış mı diye bir de baktım tek tek.
Not: Çok üstüme gelmeyin, 3,5 aylık evliyim daha.
Not 2: Evet beynim bazen reset atıyor.
Not 3: Poğçalardan hayır gelmedi ama fırın hala çalışıyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
balayımın en komik anısıdır bu anlattığım herkes güler.....

ayyy Allah korumuş yaa....boynunda kırılabilirdi...eşinde ne üzülmüştürboshayallersmile

tatiledeydik 2 sene önce
o tam kaymaya başlayınca elimi tutup çektip muzurluk olsun diye tabi ben dengemi kaybedip yuvarlana yuvarlana kaymaya başladım en son dengemi sağladım ayaklarımı kendime dogru çektim ve suya düştüm
tabi o çoktan suya düşmüştü o tam sudan çıkarken ben ayaklarıma ensesine uçan tekme attım çocuk tekrar suya düştü ve bir an çıkamadı çok ama çok korkmuştum
daha komiği ise bu sene oldu,tatilde animasyon ekibi çiftlerin katıldıgı bir yarışma yaptı
yarışmanın son kısmında müzik çalıyor,kadın erkek dans ediyor,dans bitince kadın bacaklarını açıyor,erkek altından geçiyor sonra kadın hop erkeğin sırtına atlıyor
2.sinde gaza geldik sevgilim daha aşagıdan geçmiş tam ayaga kalkamamamışken ben zıplayıp sırtına çıkmaya kalktım tabi birden kendimi öne doğru uçuyor buldum ve koca amfitiyatronun önünden uça uça o hızla 1 metrelik sahneden yere düştüm,bacaklarım açık şekilde ve diz altı eteğim vardı ve de regl olmuştum altımda orkid vardı:kedi:
ilk işim eteği düzeltmek oldu,herke sbaşıma toplantı herkes çok kormuştu ama iyiydim hala hatırladıkça gülüyoruz çok rezildi çok ,sonraki günler otelde herkes bana flying turkish girl diyordu:kedi::kedi:

hepinizin yazdıklarını okurken gözümde canlandırıyorum:roflol:

bende nişanlıyım bakalım evlenince ne vukuatlarım olacakk...Allah ciddi kazalardan korusun:Saruboceq:

tatiledeydik 2 sene önce

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hooray:

okuyunca aklıma geldi. annem bize gelmişti. atletini burda unutmuş. bende dedim yıkayım da dursun yine gelir nasılsa. neyse çamaşırları katlarken atlet büyük olunca el alışkanlığı eşimin çekmecesine koymuşum. eşim birgün duştan çıktı. bende şirinlik olsun diye atletini giydireyim dedim. bi baktım eşimin üstünde ip kollu dantelli atlet. bi an hatırlayamadım annemin olduğunu. ben küçük emrah bakışı atarken eşim bilerek yaptığımı düşündü. gülerek ne yani komik misin sen şimdi demişti :)

tatiledeydik 2 sene önce

okuyunca aklıma geldi. annem bize gelmişti. atletini burda unutmuş. bende dedim yıkayım da dursun yine gelir nasılsa. neyse çamaşırları katlarken atlet büyük olunca el alışkanlığı eşimin çekmecesine koymuşum. eşim birgün duştan çıktı. bende şirinlik olsun diye atletini giydireyim dedim. bi baktım eşimin üstünde ip kollu dantelli atlet. bi an hatırlayamadım annemin olduğunu. ben küçük emrah bakışı atarken eşim bilerek yaptığımı düşündü. gülerek ne yani komik misin sen şimdi demişti :)

ay bunlara çok güldüm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hangi birini saysam sempatiksalakcinni
azcık sakarımdır da :kahve:
10-15 günlük falan evliydik,ben sakar yemek yapmaya çalışırken 1 bardak kırmış,üstüne bi de elimi bi güzel kızgın yağda yakmıştım -tatlicadiarzu-

Back
X