Evlendiğinizde Kaç kiloydunuz?

evlenmeden önce stresten 46-47 de düşmüştüm,şimdi 47-49 arasında gidip geliyorum.hamilelikten sonra çok kilo alıpta verememekten korkuyorum fisfisfis

evlendiğimde 45 kiloydum sonradan 5 kilo daha aldım 50 oldum.hamileliğimin ilk iki ayı ise hiç yiyemedim iştahlarım kapandı ve tekrar 45 kiloya düştüm ama sonlardan yemeye başladım ve hamilelik boyunca toplam 12 kilo aldım ve 57kilo oldum doğuman sonra 7 kiloyu verdim şimdi tam istediğim kilodayım:teytey:

evlenmeden önce stresten 46-47 de düşmüştüm,şimdi 47-49 arasında gidip geliyorum.hamilelikten sonra çok kilo alıpta verememekten korkuyorum fisfisfis

canım hamilelik sonra kilo veremem diye yememezlik yapma çünkü bebeğini besliyceksin annesi:ecrin_bebek bol bol ye zayıflamak istiyorsanda bebeğini bol bol emzireceksin çünki bebeğini emziren kadın daha tez zayıflar bunu hiç birzaman unutmaa.s

Evlendiğimde 40 kiloydum boyum 1,60 5 senelik evliyim geçtiğimiz kurbana kadar 55 kiloydum bayramda tam 7 kilo aldım oldumu 62 iki aydırda 4 kilo verdim şuanda 58 kiloyum ahh ahhh bir zamanlar kilo alamıyorum diye dert ederdim şimdi veremiyorum diye dert ediyorum birde benim çocuğum yok birde o olsa acaba nasıl olurum

Merhaba hanimlar...ben daha evlenmedim ama hep merak ederim..insan neden evlendikten sonra genelde kilo alir? Hamilelik durumunu kast etmiyorum...daha yeni evliyiz ve kilo almaya basliyoruz...bunun sebebi nedir?

Yeme icme aliskanliklari o kadarmi degisiyor? Yeni evliler neye dikkat etmeli kilo almamak icin..?!

Beni biraz aydinlatirsaniz sevinirim..kilo almaya meyilliyim cünkü..! Kilo alip, yeni cicilerimi giyememekten korkuyorum...kaydirigubbakcemile3

TESEKKÜRLER hanimlar..! kaydirigubbakcemile5

evlendigimde 46-47 kiloydum

dogum kontrol hapi kullanimi ve depresanlarla vede stresle 64 kiloya firladim :çok üzgünüm:

ve cocugumda yoktu yani

cici bici giyinen ben ,artik siyahlara bürünmüs leylanin pembe paltosuna dönüsmüs esofmanimla dolandim kilolarimi veresiye kadarkafamçokkarıştı

simdi 49 kiloyum boyum 1.63-1.65 arasi:lepi:

az daha SIKILASMAM gerekli.kaydirigubbakcemile2

2,5 yıllık evliyim evlendiğimde 50 kiloydum 10 ay sonra 57 kilo ile hamile kaldım.75 kilo ile doğum yaptım
kızım 1 yaşında şu an 55 kiloyum boyum 1,62

canım bu konuya haddim olmayarak ben cevap vermek istiyorum,öncelikle 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var boyum 1.67 evlendiğimde 53 kiloydum bir sene sonra tam 68 kiloya çıktım doğum kontrol hapı kullanıyordum ve aşırı derecede kilo aldım üstelik çalışıyordum ve çok yorucu bir işim vardı hamile kaldım ve hamileliğim süresince 9 kilo verdim ve aynı kiloyu geri aldım doğuma 68 kiloyla gittim doğumdan sonra tekrar 59a düştüm ama bu kezde spral kullandığım için her sene kilo üstüne kilo koydu şuan diyet yapıyorum 84 e düştüm bi yerde okumuştum ilişki esnasında içeri boşalma kadınlarda kiloya neden oluyormuş,çünkü erkeğin genel olarak vücudundaki bütün vitamin mineraller sperm aracılığıyla kadına geçiyormuş ve bu da kadınlara kilo olarak geri dönüyor,bunun dışında bi çok etken var,evlendikten sonra sanırım nasılsa beğenen beğendi diyip kendimizi salıyoruz,hele de biz ev hanımları evde otur otur vücut hareketsiz kalıyor ve gelsin kilolar,günlerde börekler çörekler ne kadar dikkat etmek istesekte bi şekilde alıyoruz umarım faydalı olmuşumdur canım.kaydirigubbakcemile2

Boyum, 1.62- 1.63..........

11.09.2005 sözlendim kilom, 61 idi...sırnaşık şey
26.11.2005 nişanlandım kilom, 59 idi..delikafadulden
11.06.06 evlendim kilom, 55-56 idi.hihoyyyt
1 sene sonra kilom, 64 idi..:mymeka:

( doğum kontrol haplarının sayesinde şiştim,kimse etkilemiyor doğum kontrol hapları demesin inanmam.)

01.07.2007 1 ay diyet yaptım 55 e düştüm..delikafadulden
2 aylıkken düşüğüm oldu 60 çıktım.
şuan da 61.5 kg yum,
saldım çayıra mevlam kayıra
...
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Bebeğim yok bu arada .........
2 yıl,8 aylık ta evliyim...

evlendiğimde 44 kiloydum evlendikten sonra biraz rahatsızlandım yanlış tedavi sonucu 5 ayda 22 kilo aldım ve 65 kiloydayken hamile kaldım 78 kilo doguma girdim şimdi gene 65 kiloyum nasıl bu kilolar hiç fikrim yokkkk

ben7 aylık evliyim
evlenirken 50 kiloydum
şimdi de 51-52 arasındayım
normal kilom bu zaten
hapı 3 ay kullandım ama hiç kilo almadım o dönemde de

evlendiğimde 47 kiloydum evlendikten 8 ay sonra 48 kiloyla hamile kaldım 65 le doğuma girdim doğumdan çıktığımda 61 kiloydum şuan bebeğim 11 aylık ve ben gene 48 kiloyum bu arada 2 yıl 4 aylık evliyim

boyum 1,55 evlendiğimde 45 kg idim :1closedeyes:şimdi ise79senağlama
boyum mu?
o değişmedi o aynıdelikafadulden

ben 67 kiloydum evlendiğimde..boyum 1.74..sonra 61 e düştüm(bir ara almıştım hastalık sonrası)61 le hamile kaldım daha da doğurmadım..bakalım doğurduktan sonra çıkacak meydanadelikafadulden

ben evlendiğimde 57 kiloydum (boyum 1,67)
2,5 senelik evliyim bikaç ay önce 65-66 ya kadar çıktım :1shok:
şimdi 60 kiloyum hihoyyyt

offffffff of ben evlendiğimde 60 kilo idim (1,68 boyum ) 6 ay içinde 70 kilo oldum ve hamile kaldım 84 kiloyu gördüm doğumda sonra geçen ramazan bayramında 72 düşmüştüm ama şimdi 80 aklımı oynatıcam nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…