evlenmeden önce stresten 46-47 de düşmüştüm,şimdi 47-49 arasında gidip geliyorum.hamilelikten sonra çok kilo alıpta verememekten korkuyorum fisfisfis
canım bu konuya haddim olmayarak ben cevap vermek istiyorum,öncelikle 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var boyum 1.67 evlendiğimde 53 kiloydum bir sene sonra tam 68 kiloya çıktım doğum kontrol hapı kullanıyordum ve aşırı derecede kilo aldım üstelik çalışıyordum ve çok yorucu bir işim vardı hamile kaldım ve hamileliğim süresince 9 kilo verdim ve aynı kiloyu geri aldım doğuma 68 kiloyla gittim doğumdan sonra tekrar 59a düştüm ama bu kezde spral kullandığım için her sene kilo üstüne kilo koydu şuan diyet yapıyorum 84 e düştüm bi yerde okumuştum ilişki esnasında içeri boşalma kadınlarda kiloya neden oluyormuş,çünkü erkeğin genel olarak vücudundaki bütün vitamin mineraller sperm aracılığıyla kadına geçiyormuş ve bu da kadınlara kilo olarak geri dönüyor,bunun dışında bi çok etken var,evlendikten sonra sanırım nasılsa beğenen beğendi diyip kendimizi salıyoruz,hele de biz ev hanımları evde otur otur vücut hareketsiz kalıyor ve gelsin kilolar,günlerde börekler çörekler ne kadar dikkat etmek istesekte bi şekilde alıyoruz umarım faydalı olmuşumdur canım.kaydirigubbakcemile2Merhaba hanimlar...ben daha evlenmedim ama hep merak ederim..insan neden evlendikten sonra genelde kilo alir? Hamilelik durumunu kast etmiyorum...daha yeni evliyiz ve kilo almaya basliyoruz...bunun sebebi nedir?
Yeme icme aliskanliklari o kadarmi degisiyor? Yeni evliler neye dikkat etmeli kilo almamak icin..?!
Beni biraz aydinlatirsaniz sevinirim..kilo almaya meyilliyim cünkü..! Kilo alip, yeni cicilerimi giyememekten korkuyorum...kaydirigubbakcemile3
TESEKKÜRLER hanimlar..! kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?