EVLENDİĞİNİZDE KAÇ YAŞINDAYDINIZ?

MMAATT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
160
133
48
ben 25 yaşındayım ve daha 3 aylık evliyim :) eşimi tanıdıkça, keşke daha önce evlenseydik desemdeeee ..... yine de bence evlilik yaşı 24, 25dir :)
Eskilerden erken evlilikler meşhurdur, hatta benim bir tanıdığım daha adet olmadan evlenmiş, adet olmasını beklemişler. o kadar küçükmüş ki eşinden korkuyormuş. .

Sİzce evlilik yaşı kaç ve siz kaç yaşında evlendiniz????

canım seninde yazdığın gibi eskiler erken evlenmişler
günümüz şartlarında hele ki üniversite okumuş meslek sahibi bir bayandan bahsediliyorsa ki bu oran artık giderek yükseliyor, zaten mezun olana kadar 21-22 yaşında oluyorsun
iş buldum çalıştım düzene oturttum derken 26-27 oluyor yaş
biraz kendine zaman ayırmalı insan, dinlenmeli evlenmeden önce
sürekli koşturmaca telaş yoruyor
evlenmenin yaşı diye birşey yok bence, hazır olmakla alakası var
ama erken yaşta evliliğe sıcak bakmıyorum

Yani belki de kişiden kişiye göre değişir, bazı insanların kişiliklerinin eşine göre gelişmesi gerekiyordur vs.

Yani belki de kişiden kişiye göre değişir, bazı insanların kişiliklerinin eşine göre gelişmesi gerekiyordur vs.

bende onu diyorum işte canım evlenmenin yaşı diye birşey yoktur, insanın kendini hazır hissetmesiyle alakalı bir durum bu.

ben 25 yaşındayım ve daha 3 aylık evliyim :) eşimi tanıdıkça, keşke daha önce evlenseydik desemdeeee ..... yine de bence evlilik yaşı 24, 25dir :)
Eskilerden erken evlilikler meşhurdur, hatta benim bir tanıdığım daha adet olmadan evlenmiş, adet olmasını beklemişler. o kadar küçükmüş ki eşinden korkuyormuş. .

Sİzce evlilik yaşı kaç ve siz kaç yaşında evlendiniz????

Bende 17 de evlendim 7 aylık evliyim :)

bencede evliligin yası olmaz ben 19 yasında evlendim ve 11 senelik evliyim :)

Kiz icin 22
Erkek icin 26-27
Ben 25 yasinda evlendim daha erken evlenmeyi isterdim ama olmadi esim askere gitti donmesini bekledim donunce isini kurdu oyle evlendik cok sukur :)

17 yaşımda evlendim sayılır(18,e girmeme 1 ay kala)
22 yaşında da anne oldum
şuan 24 yaşındayım

Kızlar siz naaptiniz :) Ben 17 yaşımda mahallede yakar top oynuyodum şaka yapmıyorum ciddiyim :) 30 da evlendim iyi ki de öyle yapmışım. 23 te okul bitti atandım. 7 sene gezdim tozdum arkadaşlarımla anacimla. Içimde hiçbişey ukte kalmadı. Eğer eşim karşıma çıkması daha da evlenmezdim. Ama onu erken tanımış olsaydım biraz daha erken evlenirdim tabi ki. Çünkü 30 da evlenince çocuk için fazla bekleyemiyorsunuz. Evlilik yaşı doğru insanı bulduğunu yaş ama yinede 25 ten önce olmamalı bence

Bende 25 yaşında evlendim erken evliliği onaylamayanlardanim. 24 ten sonrasi ideal diye düşünüyorum.

Back
X