siz eşinizin ilk eşimisiniz neden sordum bilmiyorum sormak istedim?
bunu diyen senmisin bana sen ne kadar beceriksizsin kendi başına bişey yapamazmısın agzına geleni saydı.
canım sen bulmuşunda bunuyorsun galiba hayatında hiç kaba, saba erkek görmedinmi anlayamadım, kusura bakma biraz rahat batmış sana bir ablan olarak söylüyorum alınma.
aslında evlenince eşim değişti diyoruz ama farkında olmadan bizlerde değişiyoruz. evlenince sahiplenme aitlik duygusu daha fazla gelişiyo salıyoruz belki de. öncelikle eşinle konuş gerekirse çok sert şekilde ve kararlı ol. seni kaybetmek istemiyorsa çeki düzen vericektir kendine.
arkadaşım bunuda denedim. ben sinirliysem oda sinirli oluyo. ben ayrılalın deyince tamam diyo. beni çıldırtıyo.
ben nasıl davranırsam oda öyle davranıyo bu kadın sinirli üzerine gitmeyim falan yok. beni daha çok deli ediyo. ben zaten ayrılmayı tehtit ediyom oda hemen kabul ediyo ama nişanlıken ben öyle deyince çıldırırdı. şimdi o beni çıldırtıyo yani normal biri gibi davranmıyo.
canım sen ne yapmak istiyorsun peki
işte bir kadının en büyük hatası bu..
ayrılık tehditi..
ayrılıkla tehdit edilmez, ya ayrıllır insan, yada ayrılmayacaksa ağzına almaz o kelimeyi..
bu kelime evlilikte ne kadar telafuz edilirse o kadar önemini yitirir..
eşiniz biliyor ondan ayrılmayacağınızı..
istediğiniz kadar tehdit edin.. bir kulağından girer, diğerinden çıkar sadece..lmaz:
arkadaşım bunuda denedim. ben sinirliysem oda sinirli oluyo. ben ayrılalın deyince tamam diyo. beni çıldırtıyo.
ben nasıl davranırsam oda öyle davranıyo bu kadın sinirli üzerine gitmeyim falan yok. beni daha çok deli ediyo. ben zaten ayrılmayı tehtit ediyom oda hemen kabul ediyo ama nişanlıken ben öyle deyince çıldırırdı. şimdi o beni çıldırtıyo yani normal biri gibi davranmıyo.
Ona nasıl davranması gerektiğini, hayat yoldaşı olarak siz öğretin, madem bilmiyo.. fisfisfis
Böyle bi mesele yüzünden boşanmayı anlayamıyorum..
Siz elinizden geleni bi yapın hele..
Ona yardımcı olmayı bi deneyin, olmazsa o zaman düşünürsünüz ..mirmirmirmir
Bence onun kötü yönleri görmekten vazgeç,bu seni ondan daha da soğutur..
üstelik birde bebeğin var madem boşanacaktın neden yaptın yazık değil mi o bebeğe?
Biraz olumlu yaklaşalım arkadaşlar..:1closedeyes:
Böyle kaba konuştu diye boşan denir mi yahu :uhm:
Sinirlidir, streslidir, işleri kötüdür...
Eşine o şekilde yansıtmıştır bi anda, sonuçta eşi!
Boşanmakta neyin nesi ya huu!!
gerçekten uyum saglamaya açlışıyorum onu asla rencide etmem ama o bana neden hasas davranmıyo diye ben seni sevmedim seni sevmek için alllah yalvardım diyemiyorum.
asla bilmez nişanlıyken olan ona duygularımı. o bana seni seviyorum dediginde kendimden nefret ederdim onun sevgisine layık degilim diye. diyorumki keşke nişanlıyken aglasaydımda evlendikten sonra aglamasaydım
ya bir insan özür dilemez mi ya okadar inat biriki anlatamam. aramızda 9 yaş var ve beini herkesten kıskanır. dışarı çıkarken bile kimse görmesin diye elinden geleni yapar hatta bir keresinde arabadayım arabanın içinde bana diyoki başını ey kimse seni görmesin. ben ona uyum saglamaya çalışıyorum ama o hiç benim duygularıma göre davranmıyo. inanın kaç defa intahar ettim. hazmademiyorum bana davranışlarını. çünkü hak ettigime inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?