Evlendiime pimanm.. Boanmal mym?

[ı]zaen eŞımnızı severek evlenmedıĞınız ıÇın yaptĞı her yanlıŞ sızı daha Çok Üzecektır.....

Hakkınızda hayırlısı olsun ama kendınızıde boŞanacaĞıma Şartlandırmayın...[/ı]

bunu diyen senmisin bana sen ne kadar beceriksizsin kendi başına bişey yapamazmısın agzına geleni saydı.

canım sen bulmuşunda bunuyorsun galiba hayatında hiç kaba, saba erkek görmedinmi anlayamadım, kusura bakma biraz rahat batmış sana bir ablan olarak söylüyorum alınma.

karısına ne kadar beceriksiz diyen bir adam kaba olmuyo mu?
bulmuş da bunanan erkek bu mu???
kabalığın sınırı nedir peki??

neyse arkadşım senin canının kıymeti hiç mi yok.
madem kaç kere intihar edecek kadar dayanılmaz bir durum boşan olsun bitsin.
canına kıymak da nedemek..

arkadaşım bunuda denedim. ben sinirliysem oda sinirli oluyo. ben ayrılalın deyince tamam diyo. beni çıldırtıyo.
ben nasıl davranırsam oda öyle davranıyo bu kadın sinirli üzerine gitmeyim falan yok. beni daha çok deli ediyo. ben zaten ayrılmayı tehtit ediyom oda hemen kabul ediyo ama nişanlıken ben öyle deyince çıldırırdı. şimdi o beni çıldırtıyo yani normal biri gibi davranmıyo.

sadece sorun kabalığıysa sen de o kaba tarflarını törpüle canım. yetişme tarzı sosyal çevresinden ne gördüyse ne kültürle yetiştiyse öyle oluyo. eğitmek biraz da sana kalmış. herkes aynı ve eşit olmuyo. eğer gerçekten seviyosan eşini çaba göster. ben de yeni evliyim 1 sene nişanlı kaldım 1 yıl da flört tanıdım dedim ama yeni yeni huylarını görüyorum eşimin daha 1 ay oldu. bunlar rahatsız edici boyutta değil allaha şükür ama bi çok şeyi o da bilmiyo farkettim bende uyararak şöyle yapsan böyle yapsan daha şık olur diye sürekli uyarıyorum. evlilik idare işidir biraz canım gayret et bence.

işte bir kadının en büyük hatası bu..

ayrılık tehditi..

ayrılıkla tehdit edilmez, ya ayrıllır insan, yada ayrılmayacaksa ağzına almaz o kelimeyi..

bu kelime evlilikte ne kadar telafuz edilirse o kadar önemini yitirir..

eşiniz biliyor ondan ayrılmayacağınızı..

istediğiniz kadar tehdit edin.. bir kulağından girer, diğerinden çıkar sadece..lmaz:

canım sen ne yapmak istiyorsun peki

canım şuan o kadar doluyumki sizinle paylaşmak istedim. tabiki bende ayrılıp. çocugumu perişan etmek istemem. kınadıgım şeylerin başıma gelmesini ietemem.
ama inanıyorumki herkes tarafından kıskanılıyorum bize evlendigimiz gün nazar deydi buna eminim.
bunun sinir bi arkadaşı var o eşimi dolduruyo adam karısını sürekli nette buldugu karılarla aldatıyo utanmadan bizim ailemize karışıyor. eşimde bu uyuz herifin yaptıklarını normal görüyo zaten en çok kavgamız bu adam yüzünden oluyo.
anlatacak o kadarşey var ki

Ona nasıl davranması gerektiğini, hayat yoldaşı olarak siz öğretin, madem bilmiyo.. fisfisfis
Böyle bi mesele yüzünden boşanmayı anlayamıyorum..
Siz elinizden geleni bi yapın hele..
Ona yardımcı olmayı bi deneyin, olmazsa o zaman düşünürsünüz ..mirmirmirmir
Bence onun kötü yönleri görmekten vazgeç,bu seni ondan daha da soğutur..
üstelik birde bebeğin var madem boşanacaktın neden yaptın yazık değil mi o bebeğe?

Biraz olumlu yaklaşalım arkadaşlar..:1closedeyes:
Böyle kaba konuştu diye boşan denir mi yahu :uhm:
Sinirlidir, streslidir, işleri kötüdür...
Eşine o şekilde yansıtmıştır bi anda, sonuçta eşi!
Boşanmakta neyin nesi ya huu!!

ciddimisiniz inanın nasıl davranacagımı şaşırdım. laftan falan anlamaz. tartıştıkmı özür dilemez ben zorla diletirim bazen hiç bişey olmamış gibi davranırım.
kimseylede paylaşamıyorum yani ailemle sonra onlar eşimden nefret etmesini istemiyorum.
sonuçta barışıyorz diye

canım ya burada derdini yazan çare arayan arkadaşlarımızın çoğu aynı şeyleri yazıyor.eşine nişanlıyken dedim kızıyordu şimdi kabul ediyor diyorsun.ayrılık lafını sakız gibi ağzınıza zırt pırt ağzınıza alırsanız eşinizde sizi hiç kaale almaz.kısacası blöfünüzü yutmaz.hemde inanın bana sizin eşinizden daha kaba kocalar var.bu anlattıklarınız bence boşanmak için gerekçe olamaz.ve sizin yazdığınız bir şey daha dikkatimi ''eşimin çirkinliğini hiç yüzüne vurmadım''yazmışsınız.ki bu zaten vurulmaz çok ayıp edersiniz.biraz daha anlayışla karşılıklı bu sorunları çözeceğinizi umut ediyorum

Bide bu ayrılalım var..
Çocuk gibi dilimize pelesenk olmuş..lmaz:
Bana bugün pasta almadın ayrılalım, bana şöyle yaptın ayrılalım
Sonuçta biri beni senden ayrılalım diye tehtid etse hiç ısrar etmem
ya da ben erkek arkadaşıma ayrılalım desem o bana ısrar edemez çünkü bu olayın çocuk oyuncağı olmadığının ayırdımındayım.. gamyoncuiremsu
Bence kendi ilişkinizi ellerinizle kendiniz yıpratıyorsunuz..
Şuan bence eşinizi ilk etapta sevmediğinizi bile hatırlamamanız lazım :sinifsinif:
Hoffffff şiştim :1ninca:

gerçekten uyum saglamaya açlışıyorum onu asla rencide etmem ama o bana neden hasas davranmıyo diye ben seni sevmedim seni sevmek için alllah yalvardım diyemiyorum.
asla bilmez nişanlıyken olan ona duygularımı. o bana seni seviyorum dediginde kendimden nefret ederdim onun sevgisine layık degilim diye. diyorumki keşke nişanlıyken aglasaydımda evlendikten sonra aglamasaydım

bakın arkadaşlar ben ona asla seni sevmiyorum demedim. o kadar da cahil degilim onu kırmadım. belki çıtlatsaydım böyle olmazdı diyede düşünüyorum.
şimdi küstüm ama kavga etmedim sadece beni çok kırdın dedim oda evet dedi bizim öyle kötü sözlü kavgalarımız olmaz yani. seviyeyi korumaya çalışıyorum

kusura bakmayım gerçekten şişiriyorum sizi ama ianın paylaşamıyorum kimseyle. bazı insanlar mutsuzlugumla mutlu oluyolar ondan kimseye anlatmam. sizinle paylaşıp rahatlama istedim sadece

Bence artık geçmişi bi silin..:ecrin_bebek:
Sonuçta evlendiniz ve bir çocuğunuz var..
Biraz olumlu davranın, onu tüm kalbinizle sevdiğinize eminsinizdir inşallah yoksa çocuk yapmazdınız değil mi ?
Her erkek sinirli, merak etmeyin..
Aslında bizlerde öyleyiz yani insanların hepsi böyle..
Biraz huyuna gidin..Süslenin, püslenin :kedi:
Eskisi gibi olun işte, onun sizi deliler gibi sevdiği zaman ki gibi
Ne biliyim yaa..Seviliyorken sevin işte :asigim::asigim:

canım bu erkeklerin doğasında var köprüyü geçinceye kadar yani elde edinceye kadar..bebeğin var bu saatten sonra bişey yapamazsın..ama onun suyuna gitmeye çalışşş kaba değilde gayet sakin onun istediği gibi konuşmaya çalış..allah yardım etsin

Yok artık intiharmı ettiniz:1shok:
Siz biran önce eşinizle bir pskolağa gidin bunu kabalık olsun diye söylemiyorum alınmayın sakın, intiharı düşünmek bile yeterliki siz denemişsiniz hem o ufacık bebenize de yazık madem anlaşamıyorsunuz ayrılın yada orta yolu bulun..

haklısınız görmezden geliyorum ama çok da kırılıyorum o beni neden alttan almıyo ben daha ondan küçügün diye. bazen abartıyorum hiç kavgacı degilim. şimdi tayin onun memleketine çıktı birde oraya gidersek iyice degişir diyede korkuyorum. dua edin lütfen

güzelim bulunduunuz ortamında etkisi çok sanırım...benim eşimde beni çok aşırı sevdiği için koplexlerle doludur ve bu bazen beni boğar ama senin onu anlaman lazım işte..erkekler çocuk gibidir zamanla düzelicek eminim ve onu yola sen getiriceksin gör bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…