Yok artık intiharmı ettiniz:1shok:
Siz biran önce eşinizle bir pskolağa gidin bunu kabalık olsun diye söylemiyorum alınmayın sakın, intiharı düşünmek bile yeterliki siz denemişsiniz hem o ufacık bebenize de yazık madem anlaşamıyorsunuz ayrılın yada orta yolu bulun..
güzelim bulunduunuz ortamında etkisi çok sanırım...benim eşimde beni çok aşırı sevdiği için koplexlerle doludur ve bu bazen beni boğar ama senin onu anlaman lazım işte..erkekler çocuk gibidir zamanla düzelicek eminim ve onu yola sen getiriceksin gör bak...
Henüz yeni evlisin canım arada aşk olmadığı için daha çabuk kırılıyorsun tabi ama küçük bebeğin varmış bir kez daha düşün istersen hem bir insanın üniversite mezunu olması bana göre hiçte önemli değil. Önemli olan insanın kendini yetiştirebilmesi, anlaşılan eşin evlenmeden önce iyi rol yapmış ama o küçük bebek için hemen pes etme derim ben.
neden açık açık özür dilemesine neden takıyosun ki. pişmanlığını belli edecek bi davranış gösteriyo ve arıyo sonuçta kaygısız kalmıyo
sen artık evlenmişsin.
ya istemediğini baştan söyleyip bu evliliği yapmayacaktın.
yada sevmediğini o geçmişi sil at unut o artık senin eşin çocuğunun da babası.
eşini sanırım çok yakışıklı bulmuyosun olsaydı ne değişirdi?
sadece dış görüntüsümüdür insana yeten.
ne yakışıklı adamlar var ama pardon adam bile değiller.
sen evinin huzuru için eşin çocuğun için sabırla çabala.
her erkek her zaman çok ince düşünemez her ağzından çıkanı seçemeyebilir.
kaldıki biz kadınlar bile yeri gelir onlardan daha çok söz söyler üstüne ohhh hak etti ama diyebiliyoruz.
bizim bi akrabamız vardı 14 yıl evli kaldı 2 çocuğu vardı ama kocası gerçekten yakışıklı boylu poslu yeşil gözlü bi adam. kadın ufak tefek üstüne üstlük kendine bakmayan bi tipti.
bide hergün kavga ederler adam ağzını açıp ne eşine laf derdi ne küfür ederdi ne döverdi tamam tamam hep sen haklısın derdi.kadın salak aptal öküz mal eşine ağzına geleni sayardı. ama naptı biliyomusunuz. bi başka kadın buldu ve çocuklarını eşini o kadın için terk etti. ha yeni kadın güzelmi eskisine okadar benziyoki anlatamam. adam ne aradı biliyomusun huzur az da olsa saygı gösteren bir eş aradı.kadın kendisi eşini kaçırdı.
Ne intiharı arkadaşım...:1shok:
Madem bu kadar çekilmez bir adam hemen ayrılın ondan:bbo:
haklısın okul insanı medeni yapmıyormuş.
inanıyorum birgün beni eskisi gibi sevecegine
tatlım ünivrsitede kişiye mesleki eğitim verilir yani kibarlık, görgü kuralları vs. öğretilmez, bu nedenle okumuş etmiş adam neden kaba diye sorgulaman yanlış bu bir. ikincisi madem eşin gözüne çirkin geliyodu baştan evlenmeyecektin, madem bu evlilik sen intihara sürüklüyorsu bebiş yapmayacaktın. üçüncüsüde aslında evlilik dediğin budur aslında yani tvde, dizilerde, filmlerde gördüğün yakışıklı, zengin, kibar, düşünceli erkekler gerçek hayatta yoklar malesef. bence eşin duygularını dile getiremiyor ama seni arıyor yani yaptıklarının farkında bir şekilde. sende onu güzellikle dize getirmeye çalış, ne olur yani hep sen alttan alsan, sonuçta sen evliliğin ve bebeğin için yapıyorsun bunu. özrü kimin dilediği farketmez önemli olan hatalarınızı görüp ders almaktır.
ay valla dert ettiğine bak 5 aylık evliyim eşim benden 2 yaş küçük ama içi geçmiş beeee :mymeka: ben onu hem özel hayatta hem gezmede hem işte azıcık fişeklemesem gaza getirmesem koy bi çekyata yatsın dursun. tv bilgisayar onun herşeyi.
ama ben napıyoruuuuuuum silkeleyip arada kendine getiriyorum.böyle be arkadaşım bu hayat sanma herkes çok farklı.
canım sen bulmuşunda bunuyorsun galiba hayatında hiç kaba, saba erkek görmedinmi anlayamadım, kusura bakma biraz rahat batmış sana bir ablan olarak söylüyorum alınma.
daha önce dedeigim gibi ben eşimi ilk nişanlandıgımda sevmiyordum zamnla sevdim ve öyle evlendim. evet sinirimden belkide bu kadar abartıyorum. nankörlük yapmayım çok iyi yönleride var dedigim gibi biraz kadınları anlamıyo ve çok gururlu biri. tabikide beterin beteri var herzam ama herkesin derdi kendine göre büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?