evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Yorumların hepsi mantıklı ve akla yatkın...ancak binbir çeşit ihtimal var tabii...doğrusunu sadece kendi biliyor...insan içinde iken net göremiyor olayları sşzer dıştan daha net tespit yapabiliyorsunuz...çocuk konusunda çık ısrarlı ama inanmıyorum artık buraya kadar dedim...belki de esi eşini dondurmeye çalıştı olmadı o da bir ihtimal...otetaraftan hiç adım atmasın saklıycam desin içim rahat böyle bir adamdan boşanayım

Evliliğini gizliyor ablada,abla dedim benden büyüksünüz canınız sıkılmasın,evede mi gelmiyor eşiniz hayır oğlu annesiyle babasının boşandığını biliyor hiç babasına demiyor mu baba beni yaşadığın eve götür diye.

Bende bunu anlamadım oğlunu bu kadar düşünen bir baba ama oğlu bir yıldır onun yaşadığı eve gelmiyor.Yani eve gelse heralde evli olduğunu anlar o zaman gelmiyor demek ki diye varsaydım.

Aynı evde yaşıyıruz tabii bir yıldır.oğlu başka şehirde hiç gelmedi.talebi de olmadı

Çocuk içe kapanıkmış etkilenirmiş annesi nişanlanmış zaten kotuymuş...bu arada çocuk annesiyle yaşıyor

Çocuk içe kapanıkmış etkilenirmiş annesi nişanlanmış zaten kotuymuş...bu arada çocuk annesiyle yaşıyor
Hadi çocuğunun psikolojisini düşünüyor ama uzak şehirlerdeyiz diyorsunuz,iş arkadaşlarından saklaması tuhaf değil mi sonuçta çocuk iş arkadaşlarını göremez ki onlardan duysun.

Buna benzer bir olay duydunuz mu Allah aşkına...bana telefonda neler diyor uymanız lazım ben gaffar çocuğunu duşunmeyen biriymişim..çocuğa doymeme annene nızkardeşine abine soyle bilsinler diyorum olmaz çocuğa doyleler bir şekilde kulağına gider zaten uzaktayız toparlayamam çocuğu diyor...çocuk ankarada bizim de oraya gitme planımız vardı.oraya gidince çocuk yanımıza gelicek mecburen soylicez diyor..ama ben güvenmiyorum...annkara işi olursa tahata kavuşcak çocuğu yanında belki o bırakıp gidicek beni...gizlemesi birge.iş donemi için

Bir geçiş dönemi için beni kullandı gibi geliyor.çunku evlenZsek ayrılırım diye rest çekmiştim zorla evlendi...duzen bozylmasın diye belki de

Eşinizi en iyi siz tanırsınız bir süre takip edin ama çocuğu bahane ediyor bence abla.

Hadi çocuğunun psikolojisini düşünüyor ama uzak şehirlerdeyiz diyorsunuz,iş arkadaşlarından saklaması tuhaf değil mi sonuçta çocuk iş aekadaşlarınıda göremez ki onlardan duysun.
Evet evet zaten ordan patladı.iş yerinden bir arkadaşı yalnız me yapıyorsun ev işlerini demiş...hallediyoruz bir şekild demiş..bir de gelip bana soyluyor bunu

En yakın ihtimal be gibi geliyor size

Memlekette ailesinin buldugu hazirda bekleyen biri var. Yani ailesinin bu is oldu gozuyle baktigi biri. Siz diger sehirdeyken de yalniz kalmak istememis evlenmis gibi.

eski eşi nişanlıymış ya söylemek için belki de onun evlenmesini bekliyor belki hala ona karşı hisleri var.

Memlekette ailesinin buldugu hazirda bekleyen biri var. Yani ailesinin bu is oldu gozuyle baktigi biri. Siz diger sehirdeyken de yalniz kalmak istememis evlenmis gibi.
İyi de ne zaman memlekete gitsem benim yanımda öyle garip telefonlaşmaları da yok.ilk fırsatta yanıma geliyor hep beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…