Evliliğini gizliyor ablada,abla dedim benden büyüksünüz canınız sıkılmasın,evede mi gelmiyor eşiniz hayır oğlu annesiyle babasının boşandığını biliyor hiç babasına demiyor mu baba beni yaşadığın eve götür diye.Yorumların hepsi mantıklı ve akla yatkın...ancak binbir çeşit ihtimal var tabii...doğrusunu sadece kendi biliyor...insan içinde iken net göremiyor olayları sşzer dıştan daha net tespit yapabiliyorsunuz...çocuk konusunda çık ısrarlı ama inanmıyorum artık buraya kadar dedim...belki de esi eşini dondurmeye çalıştı olmadı o da bir ihtimal...otetaraftan hiç adım atmasın saklıycam desin içim rahat böyle bir adamdan boşanayım
Aynı evde yaşıyıruz tabii bir yıldır.oğlu başka şehirde hiç gelmedi.talebi de olmadıEvliliğini gizliyor ablada,abla dedim benden büyüksünüz canınız sıkılmasın,evede mi gelmiyor eşiniz hayır oğlu annesiyle babasının boşandığını biliyor hiç babasına demiyor mu baba beni yaşadığın eve götür diye.
Oğlu ve annesi başka şehirde... biz bayağı uzağızAynı evde yaşıyıruz tabii bir yıldır.oğlu başka şehirde hiç gelmedi.talebi de olmadı
Gerçekten çok ilginç Allah yardımcınız olsun.Aynı evde yaşıyıruz tabii bir yıldır.oğlu başka şehirde hiç gelmedi.talebi de olmadı
Hadi çocuğunun psikolojisini düşünüyor ama uzak şehirlerdeyiz diyorsunuz,iş arkadaşlarından saklaması tuhaf değil mi sonuçta çocuk iş arkadaşlarını göremez ki onlardan duysun.Çocuk içe kapanıkmış etkilenirmiş annesi nişanlanmış zaten kotuymuş...bu arada çocuk annesiyle yaşıyor
Hadi çocuğunun psikolojisini düşünüyor ama uzak şehirlerdeyiz diyorsunuz,iş arkadaşlarından saklaması tuhaf değil mi sonuçta çocuk iş aekadaşlarınıda göremez ki onlardan duysun.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız bir süre takip edin ama çocuğu bahane ediyor bence abla.Buna benzer bir olay duydunuz mu Allah aşkına...bana telefonda neler diyor uymanız lazım ben gaffar çocuğunu duşunmeyen biriymişim..çocuğa doymeme annene nızkardeşine abine soyle bilsinler diyorum olmaz çocuğa doyleler bir şekilde kulağına gider zaten uzaktayız toparlayamam çocuğu diyor...çocuk ankarada bizim de oraya gitme planımız vardı.oraya gidince çocuk yanımıza gelicek mecburen soylicez diyor..ama ben güvenmiyorum...annkara işi olursa tahata kavuşcak çocuğu yanında belki o bırakıp gidicek beni...gizlemesi birge.iş donemi için
Evet evet zaten ordan patladı.iş yerinden bir arkadaşı yalnız me yapıyorsun ev işlerini demiş...hallediyoruz bir şekild demiş..bir de gelip bana soyluyor bunuHadi çocuğunun psikolojisini düşünüyor ama uzak şehirlerdeyiz diyorsunuz,iş arkadaşlarından saklaması tuhaf değil mi sonuçta çocuk iş aekadaşlarınıda göremez ki onlardan duysun.
En yakın ihtimal be gibi geliyor sizeBana gore cocuk bahane. Adam baska seyler sakliyor.
Bana gore cocuk bahane. Adam baska seyler sakliyor.
En yakın ihtimal ne gibi geliyor sizeEn yakın ihtimal be gibi geliyor size
En yakın ihtimal be gibi geliyor size
Şu an ayrıyız...terkettiEşinizi en iyi siz tanırsınız bir süre takip edin ama çocuğu bahane ediyor bence abla.
Terk ettim yazacaktımŞu an ayrıyız...terketti
İyi de ne zaman memlekete gitsem benim yanımda öyle garip telefonlaşmaları da yok.ilk fırsatta yanıma geliyor hep beraberizMemlekette ailesinin buldugu hazirda bekleyen biri var. Yani ailesinin bu is oldu gozuyle baktigi biri. Siz diger sehirdeyken de yalniz kalmak istememis evlenmis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?