- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Ailemden uzakta yaşıyoruz biz evlendik dedik çıktık karşılarına.ikimizin de ikinci evliliği isteme vs gibi bir durum olmadıdiger sorulara da cevap verseydin iyiydisadece yaş sormamistim zira..
İşyerindekilerden saklamasını yuzuk vs almamasının sebebi de mi çocuk sizce ayrıca bir yıllık evliyiz...adam belli ki sizinle çocuğu arasında sıkışmış durumda, çocukta küçük değil ki tam ergenlik dönemi öğrenince tepkisi ne olur üstelik sınavlarının da olduğu dönem ki adam zaten oğluna düşkün şuan yapması gerekenin en iyisi bu olduğunu düşünüyor..
bana göre sizde adamın düşüncelerine saygı gösterin. ailesine nasıl sizden bahset ki dediği gibi ailesi öğrense çocukta öğrenecek otomatikman.. babaya düşman da olacaktır öğrendiğinde belkide hiç görüşmek istemeyecektir, neden bunları düşünmüyorsunuz ki.. kendinizi adamın yerine koyup empati yaparsanız durumu daha iyi kavrarsınız..
sayenizde yuva yıkılmış, nikahı da kıymış adam ehh sizde dizinizi kırıp oturup bekleyin biraz...
Çocuk annesi ile kalıyor 15 yaşında...ayrı şehirlerdeyizE siz beraber kalmıyor musunuz, çocuk imzadan anlamaz ki.
İşyerindekilerden saklamasını yuzuk vs almamasının sebebi de mi çocuk sizce ayrıca bir yıllık evliyiz...
Ayrıntıları bilmeden böyle konuşmanız yanlış...ben ilişki başladığında wvli olduğunu bilmiyordum.bu da size klişe gelebilir.hatta bu durumdakileri eleştiren bir insanken buyuk konuştum başıma geldi..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ayrılmalıyım o zamanSiz şuna kısaca yuva yıktım yuvam olmuyor deseniz daha iyi olurdu...ne istersiniz be evli barkli insanlardan..kadınlık gururunuz,kendinize sayginizdami yok..her zamanki bahaneyide yazmayın lütfen,aslında eşiyle benden öncede bitmişti evlilikleri,formaliteden evliydiler aman ben melegim araları benim yüzümden bozulmadı vallahi....vs...hep gizli ve ikinci hatta beşinci planda kalmaniz dileğiyle..lütfen kaderinizı ve hakettiginizi yaşayın sikayetcide olmayın...
Hayır geçen sene evlendik 5 ay sınavı bekledim.sınav geçen mayısta bitti.yaz geçsin dedi geçti hala soylemiyor ailesine debir kişi dahi bilse o sır sır değildir. şimdi o evliyken ilişki yürütmenizi karısını aldatmasını vs bunları geçiyorum nasılsa bu konuda çok eleştiri alacaksınız zaten ama, adam çok mantıkl bir şey söylemiş ve siz kabul etmişsiniz. oğlum teog sınavına girene kadar kimse bilmeyecek. bunu anlamak çok mu zor? zaten bencil bi insan olmasaydınız kendinizden önce küçük çocugu düşünrdünüz. çocuk sınava girmiş çıkmış olsa hala söylemese tamam ama yaza kadar söylememe karar almışsınız zaten ne öyle kavgalar çıkarıp kıyametler kopuyor anlayamadım. dünyaya getirdiği ve hayatını kararttığı oğlunun hayatını daha fazla mahvemek istemiyor ama sizin umurunuzda değil di mi? bide gelmiş burda konu açıyorsunuz
neden gizli evlendiniz ki ilk önce bunu sorgulayın, göğsünüzü gere gere herkesin içinde evet demek dururken...İşyerindekilerden saklamasını yuzuk vs almamasının sebebi de mi çocuk sizce ayrıca bir yıllık evliyiz...
Doğru haklı olabilirsiniz...bu durumda ne yapmalıyım..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ve hala saklıyorsa dava açıp boşanmalıyım doğrusu bu mu olur sizceneden gizli evlendiniz ki ilk önce bunu sorgulayın, göğsünüzü gere gere herkesin içinde evet demek dururken...
adam belkide kendinden utanıyordur olamaz mı...
utanıyordur belki de bunu da düşündünüz mü ya da başka biri vardır tıpkı önceki evliliğinde sizinle olduğu gibiDoğru haklı olabilirsiniz...bu durumda ne yapmalıyım..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ve hala saklıyorsa dava açıp boşanmalıyım doğrusu bu mu olur sizce
Evet bu dediğiniz olabilir...ne de olsa hakettim aslında...utanıyordur belki de bunu da düşündünüz mü ya da başka biri vardır tıpkı önceki evliliğinde sizinle olduğu gibi
Bu bahaneyi kabul etmemeli miyim...çocuk bahanesiniHatayı en başta yapmışsınız. Gizli gizli nikah niye kıydırdınız?
Ben de evlenip boşandım. Bir daha evlensem yine gelinlik giyerim, yine düğün yaparım.
Bu arada benim de 2 çocuğum var, birisi babasının boşanma sürecinde kendisini (boşanmamak için) kullanmasından dolayı 1,5 sene çocuk psikoloğunda yaşadı.
Yani yeniden evlenen diğer insanların çocuğu yok mu? Onların psikolojisi, sınavları vs yok mu? Bir tek sizinki mi kıymetli?
Kağıthavlu goruşunuzu merak ediyorumHayır geçen sene evlendik 5 ay sınavı bekledim.sınav geçen mayısta bitti.yaz geçsin dedi geçti hala soylemiyor ailesine de
bunu bilmek de güzel .. yaptığınızın farkındasınız durumu biliyorsunuz o konu üzerine konuşmayacağım ama şunu merak ediyorum sonuçta kendi eşini başka biri için bırakmış bir erkeğe nasıl güvenipte evlendiniz bunu gerçekten merak ediyorumEvet bu dediğiniz olabilir...ne de olsa hakettim aslında...
Peki ne zaman soylenmeli sizce....15 yaşında bir çocuğun bu durumda neler yaşadığını en iyi bilenlerdenim.
Kesinlikle haklı.
Ama keşke aynı duyarlılığı eşini ve oğlunu aldatırken gösterseydi.
Universitedeyken çıkıyorduk aslında yıllarca koştu peşimden istemedim..zor ve sorunlu bir donemimde sıpınak gibi gordum.evet buyuk çok buyuk hata...bir kaç kez ben yokken de ayrılma noktasına geldiklerini .....bahane değil elbette. Bu arada eski eşi de başkası ile nişanlı şu an bir de bu durum var.kısaca eskiden tanıdığım ve sevdiğim bir insana guvendim.nikah kıyınca da herşeyi göze aldığı için sevgisinden yaptı dedim.durumu savunmuyorum sadece olayı anlatıyorum...asıl şimdi ne yapmalıyım.eski eş şu an halinden memnun evleniyor ve çocuk da bunu biliyor biz 1 yıldır evliyiz ve gizliyizbunu bilmek de güzel .. yaptığınızın farkındasınız durumu biliyorsunuz o konu üzerine konuşmayacağım ama şunu merak ediyorum sonuçta kendi eşini başka biri için bırakmış bir erkeğe nasıl güvenipte evlendiniz bunu gerçekten merak ediyorum
o zaman açık ve net ya senden utanıyor ya da başka biri var çünkü eski eş nişanlanmışsa kesin duyururdu herkese özellikle de çocuğuna gayet rahat söyleyebilirdi peki sizin ailenizin haberi var mı evlendiğinizdenUniversitedeyken çıkıyorduk aslında yıllarca koştu peşimden istemedim..zor ve sorunlu bir donemimde sıpınak gibi gordum.evet buyuk çok buyuk hata...bir kaç kez ben yokken de ayrılma noktasına geldiklerini .....bahane değil elbette. Bu arada eski eşi de başkası ile nişanlı şu an bir de bu durum var.kısaca eskiden tanıdığım ve sevdiğim bir insana guvendim.nikah kıyınca da herşeyi göze aldığı için sevgisinden yaptı dedim.durumu savunmuyorum sadece olayı anlatıyorum...asıl şimdi ne yapmalıyım.eski eş şu an halinden memnun evleniyor ve çocuk da bunu biliyor biz 1 yıldır evliyiz ve gizliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?