Temenni gibi olduFarklı bakış açısı istemişsiniz haklı olarak. Evet gerçekten oğluna kaf gidecek diye gizliyor olabilir sonucta bit kişi bilse o onaylarına söyler derken bin kişi olur. Oğlunun gözünde siz anne babası evliyken babasının metresi olan iğrenç bir kadın olarak gördüğünden elbette ki sizinle evli olması çocuğu etkiler. Hoş zaten çocuk öyle Yada boyle öğrenince babasını silip annesine gidecek tamamen bunun üzerine Adam da sizi boşayacak ki yuva yıkanın yuvası olmaz neticede bu sözün doğruluğu da ispatlanacak
Ayrıntıları bilmeden böyle konuşmanız yanlış...ben ilişki başladığında wvli olduğunu bilmiyordum.bu da size klişe gelebilir.hatta bu durumdakileri eleştiren bir insanken buyuk konuştum başıma geldi..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ayrılmalıyım o zaman
O zaman terketmekle doğru yaptım dava açmayı düşünüyorum.sadece yerimde olsanız ne yapardınız onu soruyorum...evet belki benim yaptıklarımı yapmazdınız ama şu an goruşunyz bana yol gosterebilir[/QUOT
Yerinizde olsam Boşanırım.
Hiçbirşey yapamaz.
Sizinle evlendiğini söyleyemeyen adam,nikah akdinizi bitirirken mi sağlam bir duruş sağlıycak.
Bi hata yaptınız evet ama dönebilirsiniz.Ne demek yaptıklarının neticesine katlanıcaksın.
Eşiniz.siiznde onunla yanmanızı ,yaşadıklarının acısını sizden çıkartmak istiyor.
Boşanırsanızda asla bir daha böyle birşey yapmayın.
Çocukla biraraya geldik daha önce kim olduğumu da biliyor...bir iletişim ortamı oldu sonuçta ama surdurulmediBahsettiğiniz durum olgunlukla değil de mide veya mezhep genişliği Dediğimiz durumla ilgili bence. Zira ben bu yaşımda olgun bir bayan olarak benim etrafımda böyle bir olay olsa ben kabullenemem.
Yok ben niye temenni edeyim. Ama sonuc gayet net mutlu bir evliliğiniz olmayacak. Ha burda tek hatalı da siz değilsiniz tabii evliyken sizinle ilişkiye devam eden kişi de aynı sizin kadar suçlu hatta biraz daha fazla suçlu. Zamanla bu suçluluk ağır basıp eski Evliliğinin aslında kötü olmadığını düşünüp eski elini düşünecek. Sonuçta evliyken başka kadın düşünebilecek birisiTemenni gibi oldu
Mağdur ben değilim ...mağdur çocuğu ve eşi elbette ama çok sevdik birbirimizi....evet hata ama söz geçiremedik ....bir de bu açıdan bakın...ben aklını çelmedim o ısrar etti binbir yemin sozlerle kandım yanıldım pişmanım ama iş işten geçti...cezam ne sizceTam bir züğürt tesellisi. Hani Eşinden ayrılmak üzereydi, hani eşi ilişkinizi öğrenmişti. Geçin bunları, ne yapmalıyım hatamdan doneyim mi? , akıl verin derken çok sevimlisiniz!!! Bir yuvayı dağıttıktan sonra hangi dönüşten bahsediyorsunuz siz. Başınızı ellerinizin arasına Alıp bir düşünün , mağduru oynamanız bana çok itici geldi kusura bakmayın.
bence şu an tam da cezanızı çekiyorsunuz utanılan istenmeyen bir insan olmuşsunuz.en az sizin kadar hakeden eşiniz de cezasını pişmanlıklarıyla çekiyor sanıyorumMağdur ben değilim ...mağdur çocuğu ve eşi elbette ama çok sevdik birbirimizi....evet hata ama söz geçiremedik ....bir de bu açıdan bakın...ben aklını çelmedim o ısrar etti binbir yemin sozlerle kandım yanıldım pişmanım ama iş işten geçti...cezam ne sizce
Mağdur ben değilim ...mağdur çocuğu ve eşi elbette ama çok sevdik birbirimizi....evet hata ama söz geçiremedik ....bir de bu açıdan bakın...ben aklını çelmedim o ısrar etti binbir yemin sozlerle kandım yanıldım pişmanım ama iş işten geçti...cezam ne sizce
İlk başta bilmiyordum..öğrendim evli olduğunu kopamadım...zaten anlaşamıyoruz çocuk için katlandım bunca zaman dedi...kaç kere ayrıldım izimi kaybettirdim buldu.akrabalarıma ulaştı...ağladı kendimi oldururum dedi.şimdi de nikah ile kendimi sana ispatladım diyor.ailem bilmese ne olur sonuçta eşimsin diyor...işte hikaye bu...tek suçlu ben miyim...bilmem...suçlu muyum...evet.. Senin için boşandım beni terkedemwzsin diyorMağdur ben değilim ...mağdur çocuğu ve eşi elbette ama çok sevdik birbirimizi....evet hata ama söz geçiremedik ....bir de bu açıdan bakın...ben aklını çelmedim o ısrar etti binbir yemin sozlerle kandım yanıldım pişmanım ama iş işten geçti...cezam ne sizce
sizi sevip sevmediğini sorgulayın, olan olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş geçerli bir sebep sunsun size.. dediğinize göre çocuğun sınavı falanda bitmiş halen neyi beklediğini açıkça konuşup son noktayı koyun...Doğru haklı olabilirsiniz...bu durumda ne yapmalıyım..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ve hala saklıyorsa dava açıp boşanmalıyım doğrusu bu mu olur sizce
15 yaşına gelmiş bir yetişkin adayından bahsediyoruz.Yaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
keşke öldürseymiş kendisini de bunları yaşamasaymış yaşatmasaymışİlk başta bilmiyordum..öğrendim evli olduğunu kopamadım...zaten anlaşamıyoruz çocuk için katlandım bunca zaman dedi...kaç kere ayrıldım izimi kaybettirdim buldu.akrabalarıma ulaştı...ağladı kendimi oldururum dedi.şimdi de nikah ile kendimi sana ispatladım diyor.ailem bilmese ne olur sonuçta eşimsin diyor...işte hikaye bu...tek suçlu ben miyim...bilmem...suçlu muyum...evet.. Senin için boşandım beni terkedemwzsin diyor
Konuştum...sebep çocuğum bunu kaldıramaz diyor...ben de karını terkedip beni bulmasaydın dedim...çıcuğum sebep o yüzden soylemeyeceğim diyor.ben de evi terk ettim...bu arada bir yıllık evliyiz yüzük dahi almadı bana...sebep yine oğluymuş....eğer soylemeyeceksen ailene senden boşanıyorum dedimsizi sevip sevmediğini sorgulayın, olan olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş geçerli bir sebep sunsun size.. dediğinize göre çocuğun sınavı falanda bitmiş halen neyi beklediğini açıkça konuşup son noktayı koyun...
Adamın ayrıldığı karısı başka biriyle mi nişanlı şu anda?Konuştum...sebep çocuğum bunu kaldıramaz diyor...ben de karını terkedip beni bulmasaydın dedim...çıcuğum sebep o yüzden soylemeyeceğim diyor.ben de evi terk ettim...bu arada bir yıllık evliyiz yüzük dahi almadı bana...sebep yine oğluymuş....eğer soylemeyeceksen ailene senden boşanıyorum dedim
Binbir sebep üretilebilir...hatanın baştan bende olduğu açık...ne diyeyim....ben de çocuğun bahane olduğunu duşundum.belki bir sure daha beraber olmak istedi nikahla susturdu...sonra daha iyisini bulunca bitirecek...ailesi de zaten bilmiyor...hesap verecek kimse de olmayacak ikinci kez boşandığı için...sıyrılacak...zaten ben hakeden bir inasanım...vicdansız ahlaksız bir insanım evli bir adamla birlikte oldum...boyle intikam alacak belki...karısının ve çocuğunun intikamı...çocuğun sınavı vs. geçmiş annesi başkasıyla nişanlanmış bu adamın başka bir problemi var bence.. aklıma gelen şuan başka bir kadın olabileceği, sanki aslında onun duymasından korktuğu için herkesten gizliyor..
ailesi bilmiyor belkide ailesinin bulduğu önerdiği biriyle beraber..
off ne bileyim yaa saçmalıyorum herhalde ama aklıma bular geliyor...
Evet nişanlı ve herkes biliyorAdamın ayrıldığı karısı başka biriyle mi nişanlı şu anda?
Boy boy nişan fotoları sosyal medyadaEvet nişanlı ve herkes biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?