evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Temenni gibi oldu

Tam bir züğürt tesellisi. Hani Eşinden ayrılmak üzereydi, hani eşi ilişkinizi öğrenmişti. Geçin bunları, ne yapmalıyım hatamdan doneyim mi? , akıl verin derken çok sevimlisiniz!!! Bir yuvayı dağıttıktan sonra hangi dönüşten bahsediyorsunuz siz. Başınızı ellerinizin arasına Alıp bir düşünün , mağduru oynamanız bana çok itici geldi kusura bakmayın.

Bahsettiğiniz durum olgunlukla değil de mide veya mezhep genişliği Dediğimiz durumla ilgili bence. Zira ben bu yaşımda olgun bir bayan olarak benim etrafımda böyle bir olay olsa ben kabullenemem.
Çocukla biraraya geldik daha önce kim olduğumu da biliyor...bir iletişim ortamı oldu sonuçta ama surdurulmedi

Temenni gibi oldu
Yok ben niye temenni edeyim. Ama sonuc gayet net mutlu bir evliliğiniz olmayacak. Ha burda tek hatalı da siz değilsiniz tabii evliyken sizinle ilişkiye devam eden kişi de aynı sizin kadar suçlu hatta biraz daha fazla suçlu. Zamanla bu suçluluk ağır basıp eski Evliliğinin aslında kötü olmadığını düşünüp eski elini düşünecek. Sonuçta evliyken başka kadın düşünebilecek birisi

Mağdur ben değilim ...mağdur çocuğu ve eşi elbette ama çok sevdik birbirimizi....evet hata ama söz geçiremedik ....bir de bu açıdan bakın...ben aklını çelmedim o ısrar etti binbir yemin sozlerle kandım yanıldım pişmanım ama iş işten geçti...cezam ne sizce

bence şu an tam da cezanızı çekiyorsunuz utanılan istenmeyen bir insan olmuşsunuz.en az sizin kadar hakeden eşiniz de cezasını pişmanlıklarıyla çekiyor sanıyorum

Cezanız mı ne ? Valla ben bilemicem sizin cezanızın ne olduğunu, bildiğim şey şu ki;
Ilahi adalet diye bişey var, şuan içinde bulunduğunuz durumun kanıtıdır.

İlk başta bilmiyordum..öğrendim evli olduğunu kopamadım...zaten anlaşamıyoruz çocuk için katlandım bunca zaman dedi...kaç kere ayrıldım izimi kaybettirdim buldu.akrabalarıma ulaştı...ağladı kendimi oldururum dedi.şimdi de nikah ile kendimi sana ispatladım diyor.ailem bilmese ne olur sonuçta eşimsin diyor...işte hikaye bu...tek suçlu ben miyim...bilmem...suçlu muyum...evet.. Senin için boşandım beni terkedemwzsin diyor

Doğru haklı olabilirsiniz...bu durumda ne yapmalıyım..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ve hala saklıyorsa dava açıp boşanmalıyım doğrusu bu mu olur sizce
sizi sevip sevmediğini sorgulayın, olan olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş geçerli bir sebep sunsun size.. dediğinize göre çocuğun sınavı falanda bitmiş halen neyi beklediğini açıkça konuşup son noktayı koyun...

15 yaşına gelmiş bir yetişkin adayından bahsediyoruz.
Bence fazla abartıyor.
Gerçek nedenin oğlu olduğunu sanmıyorum ben.
Oğlunu bu konuda kullanıyor.

keşke öldürseymiş kendisini de bunları yaşamasaymış yaşatmasaymış

çocuğun sınavı vs. geçmiş annesi başkasıyla nişanlanmış bu adamın başka bir problemi var bence.. aklıma gelen şuan başka bir kadın olabileceği, sanki aslında onun duymasından korktuğu için herkesten gizliyor..
ailesi bilmiyor belkide ailesinin bulduğu önerdiği biriyle beraber..
off ne bileyim yaa saçmalıyorum herhalde ama aklıma bular geliyor...

Konuştum...sebep çocuğum bunu kaldıramaz diyor...ben de karını terkedip beni bulmasaydın dedim...çıcuğum sebep o yüzden soylemeyeceğim diyor.ben de evi terk ettim...bu arada bir yıllık evliyiz yüzük dahi almadı bana...sebep yine oğluymuş....eğer soylemeyeceksen ailene senden boşanıyorum dedim

Nedense benim de aklıma gelen çevreden çekindiği. Konu sahibinin de eşinden ayrılmış olması ve adamın da eşinden ayrılmış olması. sanki ikisi de evliyken yaşanmış bir şeyler olduğu izlenimi verir insanlara.
Ben de bundan çekiniyor diye düşündüm.

Adamın ayrıldığı karısı başka biriyle mi nişanlı şu anda?

Binbir sebep üretilebilir...hatanın baştan bende olduğu açık...ne diyeyim....ben de çocuğun bahane olduğunu duşundum.belki bir sure daha beraber olmak istedi nikahla susturdu...sonra daha iyisini bulunca bitirecek...ailesi de zaten bilmiyor...hesap verecek kimse de olmayacak ikinci kez boşandığı için...sıyrılacak...zaten ben hakeden bir inasanım...vicdansız ahlaksız bir insanım evli bir adamla birlikte oldum...boyle intikam alacak belki...karısının ve çocuğunun intikamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…