- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Evet var tabii gidip geliyoruz...bak annesi nişanlandı biz de söyleyelim diyorum bu sefer de iki yuku kaldıramaz diyor..çocuk da öyle biri değil bunlara rakılacak bir çocuk değil anlatarak ikna edilebilir akıllı bir çocuk...benden utanmasına gelince işim gucum sosyal konumum vss yerinde bu da sebep olamaz.az önce aradı.ya ailenle oaylaş ya da boşanacağım dedim.bağırıyor çocuğum diye...bir yıl geçti çocuğun sınavı da geçti...seviyorum ayrılamazsın diye bağırıyor.açıkla diyorum.evlilik yuzuğu bile almadın diyorum...yazarken aslında daha iyi anlıyorum olanları ve ney görüyorum ama sizden duymak daha objektifo zaman açık ve net ya senden utanıyor ya da başka biri var çünkü eski eş nişanlanmışsa kesin duyururdu herkese özellikle de çocuğuna gayet rahat söyleyebilirdi peki sizin ailenizin haberi var mı evlendiğinizden
Açıkladım zaten facebooktan duyurdum arkadaşkarına kıyamet koptu ama sonra biley olmamış gibi devam ediyor.herkes olmasa da bilenler var ama ailesi ile paylaşmadıBu kadar ağır sözleri bu kadar olgunlukla karşılaman çok ilginç. Konunun doğru OLDUĞUNU düşünecek olursak, siz açıklayın ailesine ya da arkadaşlarına. Şiddet uygular mi size ya da boşanır mi?
Muhtemelen utanıyordur açıklamaya. Keşke bu işe başlarken de utanç duygusu devrede olsaydı. Olan çocukla en az 16 yıllık eşe olmuş.
sizden utanması sosyal statünüz yada başka birşeyden değil ki yuvasını yıktığı kadın olduğunuz için belki de pişman şu an bilemiyorum tek taraflı sizi de suçlamıyorum en büyük hata o beyde.takılacak bir çocuk değil demişssiniz de buna takılmayacak bir insan düşünemiyorum en duygusuzu bile kahrolur böyle bir durumdaEvet var tabii gidip geliyoruz...bak annesi nişanlandı biz de söyleyelim diyorum bu sefer de iki yuku kaldıramaz diyor..çocuk da öyle biri değil bunlara rakılacak bir çocuk değil anlatarak ikna edilebilir akıllı bir çocuk...benden utanmasına gelince işim gucum sosyal konumum vss yerinde bu da sebep olamaz.az önce aradı.ya ailenle oaylaş ya da boşanacağım dedim.bağırıyor çocuğum diye...bir yıl geçti çocuğun sınavı da geçti...seviyorum ayrılamazsın diye bağırıyor.açıkla diyorum.evlilik yuzuğu bile almadın diyorum...yazarken aslında daha iyi anlıyorum olanları ve ney görüyorum ama sizden duymak daha objektif
Ne yapmalıyım...yanlıştan doneyim mi...ne yapayımGerek Dini Nikah gerekse Resmi Nikah ; 2 kişinin evlendiğini şahitler önünde ilan edip,herkeze beyan etmesidir.
Eşiniz; gerek tüm ailesinden ve arkadaşlarından evlendiğinizi saklıyorsa UTANIYOR demektir.
Çocuğundan ,ailesinden ,akadaşlarından utanıyor.Yaptığının yanlış olduğunun farkında .(Eski eşinede ,çocuğunada yaptığı haksızlığın farkında) Ve sizinle olan evliliğini ilan ettiğinde herkezin üzerine geliceğini ve sorulan soruların altında ezileceğinin farkında.
Evet diğer arkadaşlarım haklı ; yuva yıkanın yuvası olmuyor.
Siz orda bitirdiğiniz bir evliliğin arkasından kıyılan nikahı ilan etmenin derdindeyken,Eşiniz tüm bu yaptıklarından utanıyor.
Hayır demek istediğim çocuğun bu durumu kabullenecek olgunlukta bir çocuk olduğu...yoksa elbette çocuk önemli ama saklamak da doğru değil uygun bir şekilde açıklanması gerekir diye duşunuyorumsizden utanması sosyal statünüz yada başka birşeyden değil ki yuvasını yıktığı kadın olduğunuz için belki de pişman şu an bilemiyorum tek taraflı sizi de suçlamıyorum en büyük hata o beyde.takılacak bir çocuk değil demişssiniz de buna takılmayacak bir insan düşünemiyorum en duygusuzu bile kahrolur böyle bir durumda
evet açıklanması gerekir ama dediğim gibi eşiniz utanıyor başka da açıklaması yok keşke evlenmeseydiniz ailesinden bile gizliyor o derece utanıyor demek kiHayır demek istediğim çocuğun bu durumu kabullenecek olgunlukta bir çocuk olduğu...yoksa elbette çocuk önemli ama saklamak da doğru değil uygun bir şekilde açıklanması gerekir diye duşunuyorum
Belki de eski karısını unutamadı ve o duymasın diyedie butun cabası...belki yeniden başlarlar diye...belki de en buyuk ceza bu olur banasizden utanması sosyal statünüz yada başka birşeyden değil ki yuvasını yıktığı kadın olduğunuz için belki de pişman şu an bilemiyorum tek taraflı sizi de suçlamıyorum en büyük hata o beyde.takılacak bir çocuk değil demişssiniz de buna takılmayacak bir insan düşünemiyorum en duygusuzu bile kahrolur böyle bir durumda
olabilir gayet normalBelki de eski karısını unutamadı ve o duymasın diyedie butun cabası...belki yeniden başlarlar diye...belki de en buyuk ceza bu olur bana
Ne yapmalıyım...yanlıştan doneyim mi...ne yapayım
Az evvel yine aradı tehdit ediyor beni terkedemezsin diye...sonuçlarına katlanmalısın diyor...herkes birşeyler diyor çok haklısınız am ne yapmalıyımBelki de eski karısını unutamadı ve o duymasın diyedie butun cabası...belki yeniden başlarlar diye...belki de en buyuk ceza bu olur bana
O zaman terketmekle doğru yaptım dava açmayı düşünüyorum.sadece yerimde olsanız ne yapardınız onu soruyorum...evet belki benim yaptıklarımı yapmazdınız ama şu an goruşunyz bana yol gosterebilirBence dönün.
Bleki çok sevdiniz evlendiniz. yada başka yaşanmışlıklar isiz bu yanlışa itti.Orasını biz bilemeyiz ama sonuçta yaşanan ve yaşatılan şey kötü.
Benim size şunu yapın bunu yapın deme yetkim yok.
Lakin ben sizin yerinizde olsaydım böyle bir durumde ben bile evlendiğimi söyliyemezdim.
Kanımca zaten bu evlilik yürümez.
Evet nicknamw zaten gerçek isim değil...evet doğru binbir ısrarla evlendim ama inanın silah dayamadım başına ben yokum dedim evlenelim dedi.evet ısrar ettim hatalıyım...ben de sadakatin önemini ve değerini bilenlerdendim ama ve hatta çevremde bunu yapacağıma hiç kimse inanmazdı ...ben bile...bilmiyorum ne demeliyim...çok sevdim...çok ustume duştu...boşluktaydım...evet hataydı....Bu çocuk bir senedir hiç babasının evine gelmedi mi yani? Sizi o evde yaşadığınıza dair bir iz yok mu?
Üstelik isim ve soyisimden oluşan nickler de çok ilginç geliyor.
Adam evliyken ilişki yaşayıp, sabırla boşanmasını bekleyip, binbir ısrarla evlenmeyi başarmış 42 yaşında ki bir bayana burada ki sadakatin anlamını bilen bir çok üyenin yol! gösterebileceğini sanmıyorum.
Bahsettiğiniz durum olgunlukla değil de mide veya mezhep genişliği Dediğimiz durumla ilgili bence. Zira ben bu yaşımda olgun bir bayan olarak benim etrafımda böyle bir olay olsa ben kabullenemem.Hayır demek istediğim çocuğun bu durumu kabullenecek olgunlukta bir çocuk olduğu...yoksa elbette çocuk önemli ama saklamak da doğru değil uygun bir şekilde açıklanması gerekir diye duşunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?