• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendik ama...

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben :KK43:(
Evlenmeden evvel ne kadar yakınlaşma olsada zorlanıyor bi kismimiz bende 20 gün çok ağladım ama hiç de bişi yokmuş ben kendimi kasıyormuşum ve bu yüzden oluyormuş ben kas gevşetici içtim beyin olarak kastım ama vücudum kasilmadi hiç korkup kalacak birsey yokmuş

Ha biz evliyiz ya o aşamaları atlattım ben binalar asansörler akrabalara oturmaya gidince mutfakta başka odada sıkıştırmalar falan hepsi oldu :KK70:
Ama gel gör ki perşembe gününden beri tık yok bozuğum çünkü :63:
aaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum ya :D aranız mı bozuk?
mesela bende şöyle oluyor kavgalıysak filan acaip sevişesim geliyor adamla yahu aramız iyiyken de sevişkenim bozukkende.sadece görümcemle kaynanamı düşününce birde kaynanamın mutfağını düşününce bütün cinsellik bitiyor bende

aaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum ya :KK70: aranız mı bozuk?
mesela bende şöyle oluyor kavgalıysak filan acaip sevişesim geliyor adamla yahu aramız iyiyken de sevişkenim bozukkende.sadece görümcemle kaynanamı düşününce birde kaynanamın mutfağını düşününce bütün cinsellik bitiyor bende
Hahahah alemsiniz kizlar :KK70:
Mutfağı düsününce ne oluyor ki? o_O
Korkularinizin üstüne gidin bence kaynananin mutafginda sevisin :KK5::confused::KK9::KK22:
Düşünsene kaynanan pat diye giriyormus içeri, günlerce uykulari kaçar :KK70:

aaa ruh ikizim resmen aynılarını yapıyorum ya :KK70: aranız mı bozuk?

Bende pek bi sevişkenim eşimde öyle kaç gündür aranıyor ama yok yani görümcem yüzünden bozuğum ama dayanıyorum adama yaa :KK70:
Hahahah alemsiniz kizlar :KK70:
Mutfağı düsününce ne oluyor ki? o_O
Korkularinizin üstüne gidin bence kaynananin mutafginda sevisin :KK5::confused::KK9::KK22:
Düşünsene kaynanan pat diye giriyormus içeri, günlerce uykulari kaçar :KK70:

Ben kaynana nın mutfağında da çok sıkıştırdım ben değil de eşim tedirgin oluyor biri gelir kız napıyon diye kaçıyor :KK70::KK70:

Acimiyor guzel kardesim, niye en guzel gunlerini zehir ediyorsun..
bende cok cektım her ılıskıye gırdıgımde avıyordu bagrıyordum resmen anca 2 yıldan beri yendım bunu. konu sahıbı rahat ol hersey kafada bıtıyor ben ilk gece şak dıye yapabılene şaşırıyorum bende yapamadım giremedı ztn darlıktan

Yaptın mı kız. Ne korkuyon allasen. Abartma. Acı yok zevk var:KK71:

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben :KK43:(
Öncelikle canım bu konuda rahat olmaya çalış canım korkulcak hiç birşey yok bende evleneli 3 gün olmuştu , herşey yolunda gidiyordu eşimi çok istiyordum ama korkuyordum kasılıp kalıyordum , bu durumdan çok üzülüyordum ama eşim çok sabırlıydı hiç kıyamıyordu bana , yine bir gece denedik olmadı sonra sabaha karşı bu arada balayındaydık , 4 müydü ikimizde uyandık birbirimize sımsıkı sarıldık ön sevişme felan derken kendimi ona teslim ettim birazcık acıdı ama sonradan oldu kendini kasma eşine güven gerisi gelir

Ppusmekten zevk aldigin anda her sey daha kolay olacak bunu tahmin edebiliriz sanirim ;) kasma ne kadar rahat olursan ne kadar keyifli olursan o kadar güzel gececek..
onun korlulacak bir sey olmadigini milyonlarca kadin kesfetmis olmali ;)

21 Dakika önce hamile olabilirmiyim diye konu acmis, konu sahibi...

canım merhaba
3 ay oldu evleneli.Evlenmeden önce en büyük problemim buydu asla yapamam,çok acır ben yapamam dayanamam diye düşünüyordum aynı senn gibi. Ve bu şüphe evlendiğim güne kdr devam etti kafamda..Çevremde bu konuda problen yaşayan bir insan yoktu.Düğünden sonra eve geldik ve kendime kendime dedim ki,herkez yapabiiyorsa bunu senin neyin eksik sevdiğin adamla evlendin,sevdiğin adamla yaşıcaksın bu ilki dedim.
Ve kafamdaki olumsuz düşünceleri atıp öyle girdim o yataga,ve dedim ki bunun içinmi stres yapmışım,bunu mu kafaya takıp kendimi üzmüşüm..Eşimde çok anlayışlı idi bu konuda şükür ki.
Beni rahatlattı bugün olmak zorunda değil,canının yandıgı yerde asla devam etmicem flan gibi sözlerle rahatlamamı sağladı. Ve çok kolay oldu herşey..
Herşey ilk sende sonra eşinde bitiyor canım.İlk kendi kafandan yapamıcam,acıcak olmıcak düşüncelerini atıp bu olaya olumlu tarafından bakmaya başlarsan eğer heşey daha gzl olur eminim.

Allah allah o_O valla benimki ilk gece korkmayim diye 1 saat çene çaldı bana gıda gelmişti beklemekten :KK48: asıl olaya geçsek artık diyordum içimden :KK53:

Bence bir uzmandan yardım alın siz

Önceki Konunuzu Göz önüne Sayarsak Bacım..... Hamilelik Bekliosum İlişkiye girmiosun..
Konservedenmi Cıkıyor Bu bebiş :KK54:
Anlamadım Dogrusu :KK8:

Önceki Konunuzu Göz önüne Sayarsak Bacım..... Hamilelik Bekliosum İlişkiye girmiosun..
Konservedenmi Cıkıyor Bu bebiş :KK54:
Anlamadım Dogrusu :KK8:
Vajinusmus hamilelige engel degildir . ustune bosalmayla kalan var ararstirirsaniz gorursunuz

Back
X