Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

pilates topunu hastaneden mi isticez
birde sağa sola suyun gelince mi sallıcaz??
ay benimkiler şuan hiç sallanacak gibi değiiller. acayip ağrılardalar.

pilates topunu hastaneden mi isticez
birde sağa sola suyun gelince mi sallıcaz??
ay benimkiler şuan hiç sallanacak gibi değiiller. acayip ağrılardalar.
Kimi hastanede oluyormuş, varsa götürmeye gerek yok :) kuzum sen daha dur ya, yedi sekizinci aylarda başlarsın. Şimdilik kansız sutyen giy yeter, yani rahat olsun memeler, onlar da malum yeni bir düzen oluşturuyorlar kendilerine, yardımcı olmak lazım :)) bu süt kanalları oluşumu için miymiş neymiş hatırlamıyorum, emzirme sanatı kitabında okumuştum.

Ben şimdiden öğreneyim bu ilşleri kriz. ben korkarım yaklaştıkça
o zaman bahsederken bile sanki kalbim duracak gibi olur kesin
ben şu annetavşan yöntemini de yapmaya korkarım.

kriz her yeni bilgini şaşkınlıkla okuyorummemeler kısmı çok ilginç okuduğun kitapların listesini alalım please doğum anında suyun patlamasının daha iyi olduğunu söylemiş doktoru ablama doğumu kolaylaştırıyormuş evde patladıktan sonra orası hemen kuruyor mu acaba? ablamın laman yaparken hastanede patlamış suyu nişanı gelir gelmez taksi çağırıp hastaneye gittiler kardeşimle iyiki de gitmiş her şey bir anda olup bitti onun evde suyu gelseydi dahada telaş yapardı senin gibi soğukkanlı değil. plates topuna hastanede izin vereceklerini sanmıyorum anca özel büyük hastanelerde belki hemen her şeyi olup bittiye getirmeye bayılıyor bizim hastanelerimizde bir tek kişiyle uğraşmama ya da beklememe adına

Nisandan on gün sonra bile doğurabilirsin, nişan net bir haberci değil. Veririm canım listeyi :)) benim suyum saatlerce aktı, hatta ebe doğuma bir saat kala kontrolde hala su var sanki dedi. Topa bana bile izin verdiler, gerçi ben sormadım da. Kimse bir şey demedi. Buralar küçük şehir burda kabul olduysa orda çoktan kabul olur. Hem tabuları yıkalım yaya, onun için varız :))

Bu kontrole gittiğimde hastanenin şartlarını sormam lazım. yoksa hastane ve doktor değişimi yapmayı düşünüyorum açıkcası. belki gider annemlerin orada doğururum, en son tercihim olsa da :/
çok kriterim var çokkkkk bakalım hangileri uygu onlara göre hangileri uygun değil
insan başta bu kadar gerçekçi düşünemiyor. bebeğin kalp atışı osu busu derken günler geçti bile.

Neler kriterler? Bence de konuş, çok doğru diyorsun

Neler kriterler? Bence de konuş, çok doğru diyorsun
yok kız kriterim falan şuan yok.
* ama elbette tene ten olmasını isterim.
* küvez olayı nasıl işliyor?
* Allah korusun olası erken doğumlarda ben evde mi olacağım? çocuk anasının kucağına gelemeyecek mi? gelemeyecekse nasıl toparlanaca? falan...
* Fotoğraf çekimi için izin var mı?
* hastanenin fotoğrafçısı var mı?
* ziyaret saatleri çok kısa olsun ve kimseyi almasınlar odaya
gibi gibi gibi...

aa bir de ola ki kocama o anı yaşatmak istesem onu da doğurtabilirler mi yani doğuma alırlar mı :)

doğuma tok mu gidilir (akşam saati yaklakmış aç gebe )

açken nasıl ıkınma beklenir

doğuma tok mu gidilir (akşam saati yaklakmış aç gebe )

açken nasıl ıkınma beklenir
İşte akıllı insan bunu düşünür, ama sezaryen olasılığı yüzünden yefirmiyorlar... Ben o sebepten de yoruldum. Serumla doyuruyorlar

Kriz masallah sen bu konuda uzman olmussun ya uygun zamanda kitap isimlerini alalim,ben bazi terimleri anlamiyorum bile daha cok yolum var biz de subatta denemeye baslayacagz bakalim kismetse,pilates topunu dogum oncesi dogumu kolaylastmk.icin mi almistin...bende de kanguru tutkusu basladi surekli arastiriyorm dun biri 50tlye wrap satiyordu aliyordm nerdeyse :) bir de arkadaslar en yakin arkadasmin 2.5aylik bebegi var hic uyumuyormus ne yapabiliriz

Pilates topu doğum öncesi de doğum sırasında da yardımcı. Bana özellikle açıklığın 5-8 cm olduğu zamanlarda üzerinde yaylanmak çok iyi gelmişti. Bebek giymek kesinlikle hastalık... Benim gözüm missbebektekilerde çok kaldı bazen para biriktirip alsam mı diye düşünmüyor değilim. Dokuma wrapı da çok merak ediyorum, ama uğraşamam sanırım onunla en iyisi o olsa bile. Sen gebe kal, ben 7x24 bildiklerimiz yardımcı olmaya çalışırım :) okuduğum kitaplar : içgüdüsel doğum, hypnobirthing, ina may'in doğum rehberi, emzirme sanatı (bunun hepsini okumadım). Ama doğumla ilgili çok kitap da okumamak lazım veya tektek. Çünkü hepsinin yöntemi farklı oluyor, kafa karışıyor :)

Bebeğinin ekstra bir sağlık problemi yoksa emzirmek, sallamak, müzik iyi gelmiş olmalıydı. Kolik değil di mi? Harvey karp' ın mahallenin en mutlu bebeği ni okusaydın keşke, gerçi ben de bitirmedim ama çok ihtiyacım kalmadı şu an. Büyüme atağında olabilir, gogıla harika haftalar büyüme atağı yazın, aratın. Ataktaysa yapacak bir şey yok, geçici :) en kolay uyutan da Sling, zaten türkçesi uyku atkısıymış. Koysun slinge, evde o iş yaparken bebek uyur. Kundak yapabilir, ben bıraktım ama ilk zamanlar çok etkiliydi. Bir de kendisi sakin, huzurlu olsun.

Sagol kriz iyi bilgi verdin bugun.Allah razi olsun.

Ozlem gecmis oksun senin yazini kacirmisim. Gamze yazinda gordum. Kendi derdime dalmisim resmen

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim umarım geçmiş olsun dilekleriniz sayesinde bir sonraki adet döneminde gerçekten geçmiş olur ..

Gercekten doktora gitmeyi seven biri gibi gorunsemde inanılmaz kafam karışıyor ama hani hiçte sevmiyor değilim yoksa zaten gidemem herhalde bu kadar ..
Birde doktorumu seviyorum
Erkek ama çok güleryüzlü esprili tatlı biri
Çocuk yap diye ısrar etmesine kizsam da
Seviyorum yinede belki suratsiz olsa Gidemem böyle

Gebe hatunlar umarım allah tez zamanda yardımcınız olur

Ben minicik bir kist yaptığı ağrı ve verdiği iç sikintisiyla zor baş ederken
Sizler içiniz de caninizdan kıymetli can tasiyorsunuz allah kolaylik ve sağlık versin

bir garip oblomov gamzecim sen hala regl olamadınmi? ????
günaydın kızlar

yok cnm henüz olmadım zaten düzensizliğe alıştım bakalım bu sefer kaç gün geçtikten sonra olacağımyüksek bel pantalon giydim bu ay sürekli bugün düşük bel giydim ama kasıklarıma çok baskı yaptı heralde fena halde acı hissediyorum düğmem açık dolaşıyorum fermuarımda açılıp duruyor sinir oldumdün yıkandım keselenirkende aynı şey oldu göbeğimin alt kısmını keselerken bastırdım tabi haliyle baya bir sancılandım kistlerde böyle bir durum söz konusu mu? dışardan müdahelede ağrı vs olur mu? banada kd yolları görünecek heralde bu gidişle

Canım aslında bu kadar beklemesen keşke .. hem ağrı hem gecikme bu kadar sıkıntı çekmeye değmez canım ..
düzensizlikte sıkıntı yaratıyor insan hayatını kalitesizleştiriyor ya her durumda bu regl olayı :)
kistlerde durum şöyle oluyor... örneğin yumurtalama döneminde oturup kalkarken hızlıca yürürken falan ağrı oluyor sanki içinden birşey kopup düşecek gibi..
ya da idrar a sıkıştığında kasıklarında bir baskı oluyor hatta idrarını yaptıktan sonra o boşluk oluşunca da orada birşey hissediyorsn ağrı gibi..
dışarıdan zaten kasık- yumurtalık bölgene bastıramıyorsun ..
benim illk dahiliye doktoru muayenesi esnasında çıkmıştı adetliydim gaz sancılarım için gitmiştim
doktor karınıma ve kasıklarıma hafif baskı uyguladı ben ahhhh deyince hemen kadındoğuma yönlendirmişti ...
bu şekilde ..
ama belkide seninki kist değilde gerginlik hassasiyetidir canım ..
neticede oldu olacak derken vucudunda su topluyor vs herşey olabilir

Kızlar ben kist bilmiyorum ama doktora git Gamze ya, kibar bir doktora...
Bu arada Hande yok, haber alan var mı? Ay bir de gelir yazarmış, doğurdum, çok şeker bir bebeğim var ama uyuyamadım falan diye. Canım yeniliğin görmek istedi bir an, o kuş ayaklar eller

adet tarihimden çok öncede vardı bu ay sürekli böyle geçti desem yeridir adam akıllı bir doktor bulsam gidicem artık regl olmadan mı gitmeliyim olduktan sonra mı acaba gerçi bu aralar gidemem kimse yok şirkettezaten daha geçmemiş regl tarihim takvime baktım 20sinde olmuşum inşallah bekletmeden gelir 2 aydır şişkinliğim oluyor normalde 52 kilo falanım ama 2 aydır 54-55 gidip geliyorum sadece göbek bölgemde şişlik oluşuyor kilo desem gören kilo almışsın demiyor acaba hormonel değişimler mi söz konusu yaş vs ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor elim kolum bağlı doktorada gidemem bu ara

kriz sabah benimde aklıma geldi hande kız bebeği 40, haftada geliyor genelde oda 40a girdi ay inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeği güzel haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…