pilates topunu hastaneden mi isticezYok, günümüz mekanik doktorları su geldikten sonra sakın duş almayın der enfeksiyon riskinden dolayı. Ben de gerek duymadım zaten. Ama okuduğum doğal doğum kitapları yasaklamıyor, hatta duş al yürüyüş yap diyor sudan sonra, uyuyabilirsen uyu diyor. Bu arada Pilates topu isteyin ya da götürün. Memeleri aşağı yukarı, sağa sola sallayın her gün, bir de krem sürün :)
Kimi hastanede oluyormuş, varsa götürmeye gerek yok :) kuzum sen daha dur ya, yedi sekizinci aylarda başlarsın. Şimdilik kansız sutyen giy yeter, yani rahat olsun memeler, onlar da malum yeni bir düzen oluşturuyorlar kendilerine, yardımcı olmak lazım :)) bu süt kanalları oluşumu için miymiş neymiş hatırlamıyorum, emzirme sanatı kitabında okumuştum.pilates topunu hastaneden mi isticez
birde sağa sola suyun gelince mi sallıcaz??
ay benimkiler şuan hiç sallanacak gibi değiiller. acayip ağrılardalar.
Ben şimdiden öğreneyim bu ilşleri kriz. ben korkarım yaklaştıkçaKimi hastanede oluyormuş, varsa götürmeye gerek yok :) kuzum sen daha dur ya, yedi sekizinci aylarda başlarsın. Şimdilik kansız sutyen giy yeter, yani rahat olsun memeler, onlar da malum yeni bir düzen oluşturuyorlar kendilerine, yardımcı olmak lazım :)) bu süt kanalları oluşumu için miymiş neymiş hatırlamıyorum, emzirme sanatı kitabında okumuştum.
Bu kontrole gittiğimde hastanenin şartlarını sormam lazım. yoksa hastane ve doktor değişimi yapmayı düşünüyorum açıkcası. belki gider annemlerin orada doğururum, en son tercihim olsa da :/Nisandan on gün sonra bile doğurabilirsin, nişan net bir haberci değil. Veririm canım listeyi :)) benim suyum saatlerce aktı, hatta ebe doğuma bir saat kala kontrolde hala su var sanki dedi. Topa bana bile izin verdiler, gerçi ben sormadım da. Kimse bir şey demedi. Buralar küçük şehir burda kabul olduysa orda çoktan kabul olur. Hem tabuları yıkalım yaya, onun için varız :))
Neler kriterler? Bence de konuş, çok doğru diyorsunBu kontrole gittiğimde hastanenin şartlarını sormam lazım. yoksa hastane ve doktor değişimi yapmayı düşünüyorum açıkcası. belki gider annemlerin orada doğururum, en son tercihim olsa da :/
çok kriterim var çokkkkkbakalım hangileri uygu onlara göre hangileri uygun değil
insan başta bu kadar gerçekçi düşünemiyor. bebeğin kalp atışı osu busu derken günler geçti bile.
yok kız kriterim falan şuan yok.Neler kriterler? Bence de konuş, çok doğru diyorsun
İşte akıllı insan bunu düşünür, ama sezaryen olasılığı yüzünden yefirmiyorlar... Ben o sebepten de yoruldum. Serumla doyuruyorlardoğuma tok mu gidilir(akşam saati yaklakmış aç gebe )
açken nasıl ıkınma beklenir
kıyamam cnm yarabbim tez vakitte şifanı versin inşallah
benimde kasıklarında tarif edemediğim ağrı var ne zamandır yumurtalıklarım sanki pıt pıt hareket ediyor bugün daha çok hissettim patron yok bu aralar doktorada gidemiyorum sebebini anlamış değilim
Bu arada ben duşun sürecin gerçekleşmesini hızlansırdığını düşünüyorum. Nişanımın geldiği gece birkaç saat önce duş almıştım.
Özlem geçmiş olsun sana da. Doktora rutin gitmeyi hiç sevmedim ben. Gebe kalırsan bir de o zaman gideceksin sürekli :)
Sagol kriz iyi bilgi verdin bugun.Allah razi olsun.
Ozlem gecmis oksun senin yazini kacirmisim. Gamze yazinda gordum. Kendi derdime dalmisim resmen
bende geçen yıllar önce bugün nikah tarihi almıştım
hey kızlar geçmiş olsun. lütfen çok kafaya takmayınözlem ilacı kullan bakalım belki özge gibi sorunun kalmaz senin de.ÜÖzge doğru anladım dmi, geçen ayki oluşumlar yok şuanda dimi?
oy kriz çok fena bilgiler veriyorsun.
nişan gelmeden önce banyo yaptın. peki sonra duşa girdin mi? suyun gelince falan?
günaydın kızlarbir garip oblomov gamzecim sen hala regl olamadınmi? ????
adet tarihimden çok öncede vardı bu ay sürekli böyle geçti desem yeridir adam akıllı bir doktor bulsam gidicem artık regl olmadan mı gitmeliyim olduktan sonra mı acaba gerçi bu aralar gidemem kimse yok şirketteCanım aslında bu kadar beklemesen keşke .. hem ağrı hem gecikme bu kadar sıkıntı çekmeye değmez canım ..
düzensizlikte sıkıntı yaratıyor insan hayatını kalitesizleştiriyor ya her durumda bu regl olayı :)
kistlerde durum şöyle oluyor... örneğin yumurtalama döneminde oturup kalkarken hızlıca yürürken falan ağrı oluyor sanki içinden birşey kopup düşecek gibi..
ya da idrar a sıkıştığında kasıklarında bir baskı oluyor hatta idrarını yaptıktan sonra o boşluk oluşunca da orada birşey hissediyorsn ağrı gibi..
dışarıdan zaten kasık- yumurtalık bölgene bastıramıyorsun ..
benim illk dahiliye doktoru muayenesi esnasında çıkmıştı adetliydim gaz sancılarım için gitmiştim
doktor karınıma ve kasıklarıma hafif baskı uyguladı ben ahhhh deyince hemen kadındoğuma yönlendirmişti ...
bu şekilde ..
ama belkide seninki kist değilde gerginlik hassasiyetidir canım ..
neticede oldu olacak derken vucudunda su topluyor vs herşey olabilir
kriz sabah benimde aklıma geldi hande kız bebeği 40, haftada geliyor genelde oda 40a girdi ay inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeği güzel haberlerle inşallahKızlar ben kist bilmiyorum ama doktora git Gamze ya, kibar bir doktora...
Bu arada Hande yok, haber alan var mı? Ay bir de gelir yazarmış, doğurdum, çok şeker bir bebeğim var ama uyuyamadım falan diye. Canım yeniliğin görmek istedi bir an, o kuş ayaklar eller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?