günaydın kızlar
yok cnm henüz olmadım zaten düzensizliğe alıştım bakalım bu sefer kaç gün geçtikten sonra olacağımyüksek bel pantalon giydim bu ay sürekli bugün düşük bel giydim ama kasıklarıma çok baskı yaptı heralde fena halde acı hissediyorum düğmem açık dolaşıyorum fermuarımda açılıp duruyor sinir oldum dün yıkandım keselenirkende aynı şey oldu göbeğimin alt kısmını keselerken bastırdım tabi haliyle baya bir sancılandım kistlerde böyle bir durum söz konusu mu? dışardan müdahelede ağrı vs olur mu? banada kd yolları görünecek heralde bu gidişle
yok cnm üşütme ağrısı değil acı hissediyorum yara gibi daha çok ama baskı uygulayınca oluyor normal akıntım var enfeksiyon olunca süt beyazı kokulu oluyorüşütmüş olabilirsin, idrara yolu enfeksiyonu falan? iltihap veya başka birşey mi var acaba?
hande harbi yok
adet tarihimden çok öncede vardı bu ay sürekli böyle geçti desem yeridir adam akıllı bir doktor bulsam gidicem artık regl olmadan mı gitmeliyim olduktan sonra mı acaba gerçi bu aralar gidemem kimse yok şirkettezaten daha geçmemiş regl tarihim takvime baktım 20sinde olmuşum inşallah bekletmeden gelir 2 aydır şişkinliğim oluyor normalde 52 kilo falanım ama 2 aydır 54-55 gidip geliyorum sadece göbek bölgemde şişlik oluşuyor kilo desem gören kilo almışsın demiyor acaba hormonel değişimler mi söz konusu yaş vs ne bileyim aklıma bir şey gelmiyor elim kolum bağlı doktorada gidemem bu ara
HandeeeMerhaba kızlar dün akşam kanama yaşadım akşam 8 gibi doğuma girdim neye uğradığımızı şaşırdık çok şükür 2 mizde iyiyiz..bebişte bende iyiyim emmeye alıştırıyoruzzz. Allah herkese nasip etsin inşallah. .
Ay bir an şakadan yazıyorsun sandım. Gözünüzaydın canım, Allah huzurlu bir annelik lohusalık nasip etsin tam sa sabah yazdığım gibi oldu.Merhaba kızlar dün akşam kanama yaşuşam 8 gibi doğuma girdim neye uğradığımızı şaşırdık çok şükür 2 mizde iyiyiz..bebişte bende iyiyim emmeye alıştırıyoruzzz. Allah herkese nasip etsin inşallah. .
Merhaba kızlar dün akşam kanama yaşadım akşam 8 gibi doğuma girdim neye uğradığımızı şaşırdık çok şükür 2 mizde iyiyiz..bebişte bende iyiyim emmeye alıştırıyoruzzz. Allah herkese nasip etsin inşallah. .
doğum akşam sekizde başlamış kriz sence normal değil mi? ablam 1 saatte doğurduBebiş herhalde sezaryenle oldu ya da açılma çok hızlı ilerledisağlıkları yerindeymiş ya, şükür
kendisi gelip anlatmadıkça bilemicez galiba karışık durumAktif Doğum bir saat sürer de süreç bir saat sürmüşse çok hızlı bir doğum olmuş olur. Akşam kanama olmuş, saat sekiz deyince akşam sekiz anladım ben. O yüzden ya sezaryen ya da hızlı açılma dedim. Öyle kanamadan sonra hemen doğurulur mu ki, sanmıyorum . Ki nişan kanama şeklinde olmuyor, hafif pembemsi bir akıntı. Hande: ninki daha farklı oldu galiba. Sabah sekizse normal tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?