Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

üşütmüş olabilirsin, idrara yolu enfeksiyonu falan? iltihap veya başka birşey mi var acaba?

hande harbi yok

üşütmüş olabilirsin, idrara yolu enfeksiyonu falan? iltihap veya başka birşey mi var acaba?

hande harbi yok
yok cnm üşütme ağrısı değil acı hissediyorum yara gibi daha çok ama baskı uygulayınca oluyor normal akıntım var enfeksiyon olunca süt beyazı kokulu oluyor bu sene enfeksiyon hiç olmadım çok şükür normalde kronik idrar yolu enfeksiyonum var bakalım kışın ne olacak

Merhaba kizlar..
Dun gece koridorda volta atip durdum hep
Artik ünidimi kestim bence benimki de zamaninda gelecek keyfi yerinde

Gamze dusuk bel pant dar geliyor olabilir mi?
Onlar tam kasikta kaliyor oturunca da baski olmustur..
Egepol Cem buyuktosunu oneririm. Bir git derim.

ADET TARİHİNDEN çok öncede varsa yumurtlama günün olabilir bende ağrılar ve batmalar yumurtlama zamanı başlıyor yani adete hemen hemen 10 gün kala ...

Merhaba kızlar dün akşam kanama yaşadım akşam 8 gibi doğuma girdim neye uğradığımızı şaşırdık çok şükür 2 mizde iyiyiz..bebişte bende iyiyim emmeye alıştırıyoruzzz. Allah herkese nasip etsin inşallah. .

handecimmmmm ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kurtuldun çok şükür hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun cnm

H
Handeee suan soktayimmmm
Masallag melegine kavusmussun.
Toparlaninca bana bilgi verir misin nasil dogum oldu??
Kanama dedigin nisan mi yoksa farkli bir durum mu?
Allahim resmen sira bana geldi

Ay bir an şakadan yazıyorsun sandım. Gözünüzaydın canım, Allah huzurlu bir annelik lohusalık nasip etsin tam sa sabah yazdığım gibi oldu.
Hande anne oldu, sıra da Aslı'ya geldi

Bebiş herhalde sezaryenle oldu ya da açılma çok hızlı ilerledi sağlıkları yerindeymiş ya, şükür

AAAA handecimmm maşallah maşallah..
allah sağlıkla tamamına erdirdir sonunda..
bizi de unutmayıp buraya bilgi geçtiğin için çok teşekkürler..
bebişin ve senin sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim

toparlanınca lütfen buraya yaz doğum nasıl oldu ... ?

DonukPudra darısı sana olsun

kızlar face i olmayıp sadece instagram da olan kimler var mesaj atarsanız eklemek isterim

Bebiş herhalde sezaryenle oldu ya da açılma çok hızlı ilerledi sağlıkları yerindeymiş ya, şükür
doğum akşam sekizde başlamış kriz sence normal değil mi? ablam 1 saatte doğurdugerçi vakumla almışlar ama başı baya dışardaymış takatim kalmadı ıkınamadım demişti ablamdoktoruda zona olunca çekememiş bebeği
oy bir tane mis kokulumuz daha oldu büyüdük valla gittikçe genişliyoruz
aslııısende sağlıkla bir avazda doğur inşallah

Aktif Doğum bir saat sürer de süreç bir saat sürmüşse çok hızlı bir doğum olmuş olur. Akşam kanama olmuş, saat sekiz deyince akşam sekiz anladım ben. O yüzden ya sezaryen ya da hızlı açılma dedim. Öyle kanamadan sonra hemen doğurulur mu ki, sanmıyorum . Ki nişan kanama şeklinde olmuyor, hafif pembemsi bir akıntı. Hande: ninki daha farklı oldu galiba. Sabah sekizse normal tabi :)

kendisi gelip anlatmadıkça bilemicez galiba karışık durum aman doğmuş ya sağlıklı sıhhatli bundan sonrası önemli bebişin süt içmesi büyümesi ağlaması altının değişmesi handenin anneliğe alışması
kriz senin kızın seni kandırmaya başladı mı ablamın oğlu felaket olmuş istediğini ağlayarak yaptırıyor yapmayıncada dudak büzmeyi öğrenmiş2,5 aylık velet dudak büzmeyi ne bilecek ama yapıyor birde nasıl gülüyor birde anlatamam gözleri yuvalarına kaçıyor resmen

Kandırdığından değil ya, napsın annesini yanında istiyor garibim :)) bizimki çok az dudak büyüyor, tabi çok komik oluyorlar öyle, o da bak ağlıcam şimdi demek için yapıyor :) ben de hemen kucuma alıyorum

Srlam kızlarrr oyyyy handecik anne olmuş minik kuşuna kavuşmuş bende bakayım kızlar doğum yaptı mı diye geldim tam yakalamışım nasıl oldu doğum acaba inşallah normaldir aslı darısı başına

Benim de oğluşum dönmeye başladı neredeyse bütün odayı dönerek dolaşıyo bazen yüzüstü kalıyor sesini çıkarmıyo kuzum kendi dönmeye çalışıyo eski haline bi de beşiği 60-120 almıştık döndüğü için
sıgamıyo ayakları parmaklıklardan sarkıyo bundan sonra bebiş düşünenler aklınızda olaun biraz genişce alın beşiği

Akşam üstü kanamam başladı doktoru aradım hemen hastaneye geçtik kontroller falan derken sezaryen için ameliyata aldılar. Çok şükür kızımda sağlıklı. çatıya girmemiş bile arkadaşlarım kuzenler gelmişler bizim çıkana kadar çok duygulandım ilk gördüm onu başladım ağlamaya çıktığımda eşimle birlikte ağladık.. Aslıcım hayırlı zamanda sende kavuştursun inşallah krizinde içine doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…