Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Kriz çok doğru bir yorum kuzum ilk doğduğunda ona bakıp bakıp ağlıyodum 5 ay oldu hala ara ara ağlıyorum ki nen kolay kolay ağlamam eşim hayretler içinde ama işte annelik insana namnaşka duygular getiriyor iyiki de getiriyor

Ben de okurken agladim ne mutlu Hande.. sagsaglim.kavustunuz.
Rabbim hayirli zamanda beni de sagsaglim kavustursun.. tek duam bu.
Onun nefesini hissetmek..saglikli oldugunu gormek..

Ben de okurken agladim ne mutlu Hande.. sagsaglim.kavustunuz.
Rabbim hayirli zamanda beni de sagsaglim kavustursun.. tek duam bu.
Onun nefesini hissetmek..saglikli oldugunu gormek..
Memene elini koyup emerken uyuyakalması , emerken gülümsemesi, yatağından bacaklarını etrafa savururken gülerek günaydın demesi sözsüz... Rabbim isteyen herkese versin, olanı da evladıyla sınamasın.

Merhaba kızlar nasılsınız.?
Uzun süredir biraz ihmalkarlik,biraz ömerin tüm zamanımı alması derken uğrayıp kızlar nasıl diye bakamadım. Daha önce anlatmıştım sanırım. Ömer gazlı bir bebek olduğundan uzun bir süre gece gündüz kavramının olamadı maalesef neyseki artık azaldı. Sizleri size danışmayı ve birlikte düşünmeyi özlemişim. İyi ki varsınız. Sanırım gece gece duygusallık çöktü kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Handecim gözün aydın Çok şükür süt kuzuna kavuşmuşsun. Gerçek aşkı, a skin beden bulmuş halini yaşayarak öğrenmek çok güzel değil mi? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Alışmak zaman alıyor ama sonra neden bu kadar geç kalmışım diyor insan.
Darısı Aslı ve Oya nin başına
Cennet kokusu var miniklerde ve çok hızlı büyüyorlar sanki
Yazacak sanki çok şey var ama hiç biri yeterli değil gibi yada ben aman neyse öpüldünüz kızlar
Tekrar tebrik ederim Handecim allah evladını sana bağışlasın inşallah

Gunaydin hayirli sabahlar
Uyku tutmadi beni gece de pek uyuyamadim...
Yagmurun sesini dinledim..
Hatice nerelerdesin sen? sebebiumut Omer kuzusunu op...
Iyi dileklerin icin de tesekkur ederim..

günaydın herkeseee
handecim gözün aydın maşallah size.. darısı da Aslı'nın başına inşallah
ben çok yoğunum bu hafta arkadaşım izinli.. pek hoşi bi hafta geçirmiyorum malesef
dalgınım çok.. sabah benzin aldım pompa çıkmadan hareket etmeye kalkıp rezil oldum
ne çok kızdım kendime.. arada bi böyle saftirikliğim tutuyo

sebebiumut aksam aklimdan gectiniz,hatice ve hüm yazmaz oldu dedim kendi kendime ben de pek yazamiyorum telefondan yazdgm icin smileyler farkli.cikyor falan ama takip etmeye calisiyorum, pogacaayak atak donemlerini okuyup arkadasimla paylastim canim tesekkurler insallah hepinizin.bebisleri huzurla saglikla dogar buyur insallah,darisi ozlem,ozge,gamze ve bana biz yeni deneyimlerimizi yazarken sizler emekledi,konustu, cumle kurdu yaziyor olacaksiniz insallah

Özgem neden dalginsin?? Gecen esimle konusacagim diyordun ne yaptiniz .. umarim.icin rahatlamistir sadece sen istiyorsun.diye esin tamam dememistir o zaman.

Hatice dogum hikayeni yazmadin hic? Sezaryan normal nasil oldu ?

Özgem neden dalginsin?? Gecen esimle konusacagim diyordun ne yaptiniz .. umarim.icin rahatlamistir sadece sen istiyorsun.diye esin tamam dememistir o zaman.

Hatice dogum hikayeni yazmadin hic? Sezaryan normal nasil oldu ?

aslım bu hafta işyerinde yalnızım ve çok gergin bi hafta zor bi hafta.. sanırım ondan
eşimle de konuştuk güzelce kendimi ifade ettim.. hazır hissetmiyosa erteleyebileceğimizi söyledim
o da ertelemek istemediğini söyledi.. çünkü şimdi yapmazsak bi daha sanki hiç hazır olamayacakmışım gibi hissediyorum madem niyetlendik ertelemeyelim dedi
gayet de neşeli herşey yolunda gibi o yola girdik artık
inş olunca da mutlu olur

Özlem,gamze ve sen hamile misiniz .?
Canım cepten girdiğim ve cep telefonunun dokunmadığı bozulduğu için giremiyorum. Birde Ömer aşırı gazlı bir bebek şuan bile ayağımda sallıyorum. Birde şifayı kaptık grip olduk. İyice ilgi bekler oldu Ömer efendi gevezek düşün ise hemen başlayacaktım. Şimdi 6 aylık olmasını beklemeyi düşünüyorum. Annelik belki diğer bütün sevgilerden farklı ve üstün bir duyguymuş Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu

@özge kamuda kendini paralasanda pek fark etmiyor. Hele ki belediye bana abinin bana söylediği bir şeyi söyleyeyim.
Belediyede acil iş yoktur istenilen ve yöneticinin takibine göre değişen iş vardır. 10 sene de ben bunu öğrendim. Uyguluyoruz desek yalan alışmış kudurmuştan beterdir. Sen bize benzeme gülüm @_melin

ahh o abi ne doğru söylemiş
resmen baştakiler ne derse acil olan o.. yoksa benim davalarım, süreli dava dilekçelerim, duruşmalarım umurlarında değil
bilmemkimin yakının hukuki bi sorunu mu var hemen önümdeki tüm işleri bırakıp onla ilgilenmem lazım
angarya işlerden zaten kusucam artık..
Allahtan kanun izin vermiyo belediyenin tüzel kişiliği dışında işler almaya.. böylece ben davanıza bakamam yasak diyebiliyorum
ama dert dinleme yol göstermeden kurtulamıyorum tabi..

maddi rahatlığı mesai saatleri güzel ama şu angarya işler, yöneticiler, diğer çalışanların saçmalığı beni mutsuz ediyo
çok takmamaya çalışıyorum ama bazen takıyorum işte

Ozge ,Allah yardimcin olsun.. icini ferahlatsin. Is yeri sikintilari maalesef bitmiyo.esinle konusmaniza da cok sevindim..hayirli olsun hakkinizda insallah

Haklısın Aslı yazmadım sanırım.

Gece sahura kalkildiginda kanamam vardı. Çok az olduğu ve gebeliğin başından beri kanamalar yaşadığımdan önemsemedim. Herkes huzurla sahurun yapsın dedim. Sabah 8:30 da kalktığımda kanamanın yoğun olduğunu farkettim. Annemde kalıyordum zaten anneme söyledim. Eşimi aradım. Banyoya girdim temizlik falan derken hastaneye gitmem 12yi buldu. Doktorumla devamlı görüşüyoruz. Hastaneye vardım sancılarım az açılma yok 5e kadar bekledik. Ya gece olur ya da ertesi gün sabah olur dendi. Bizde eve gidip beklesek iftarını yapsa bizimkiler dedik. Kabul ettiler. Doktorum suyun gelirse kesinlikle beklemeden geleceksin diye tembihledi. Eve geldik. İftar yapıldı. Hastane için hazırlıklarımızı, dağıtılacak hediyeleri falan oturup yaptık. Hem sancılanıyorum hemde bebek şekeri yapıyorum yani tam trajikomik halim. Lohusa şerbeti falan derken herşey hazırlandı. Gece 1.30 suyum geldi hastaneye koştuk. Ameliyatlı haliyle annemde geldi. Kızkardeşim, abim, eşim hep birlikte hastanede beklemeye başladık. Eve gitmek istedim doktorum kanamaları üstüne suyum gelince izin vermem tehlikeli bekleyeceksin dedi. Sabah 7.00de doğum haneye aldılar. Bendeki sancılar %100 olmasına rağmen açılma ancak 6 cm doktorum odaya almayın burada bekletin hasta bayılabilir dedi. Tabi hastane suni sancı, sezaryen önermesine rağmen doktorum beklemeyi tercih etti. Bana birlikte başaracağız. Ben sana inanıyorum. Kızım sabredeceğiz az daha dayan sen baya şeye katlandın buna da dayanırsın dedi. 7:30 da Ömeri kucağıma aldım. Birde normal dogum düşünen kızlar bu Fatma Ana eli otuna ben inanıyorum. Doktorum 10 dan önce doğurmaz açılma çok yavaş dedi. Lakin o otun sayesinde mi bilmem benim bir anda açılmam oldu. Doktorum da inanamadı. Birde ben Rabbi Yesir duasını tüm gece okudum. Eğer Norman doğum düşünüyorsan bu ota bir bak derim. DonukPudra

Son düzenleme:
sebebiumut masallah... sana onceden hep catin dar vs diyolardi ya normal dogum yapmissin sasirdim.
Benim suan bebek basasagi bakalim normal istiyorum kesinlikle ama hayirli olan ne olacak gorecegiz.. o zaman epidural almadin sen masallah.. Allahim hayirli bana da nasip eylesin.

Evet aslı minyon olduğum ve Ömer iri bir bebek olduğu için normal yapamazsın demişti doktor.biliyorsun ben diğer sebepten ötürü 11 doktor gezdim içlerinden 5 tanesi kadın doğum sadece bu doktor bir ihtimal yapabilirsin oda bebek haftasından önce doğarsa hatırlarsan Ömer hep 3 hafta önden gidiyordu sonra gelişimı yavaşladı ve gerilemeye başladı. Normal gitmesi gereken haftaya döndü. Başta çok üzülüyordum plasenta yaşlanmasından dolayı fakat onun sayesinde normal doğum oldu. Bu şekilde duyarsanız korkmayın kötü gibi gözükse de benim için bu sorun avantaja dönüştü. Yani Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Birde doktor çok önemli eğer doktorum beni sakinlestirmeseydi ben hastanedeki diğer doktorun yönlendirmesiyle sezaryen olurdum. Çünkü son 6 saat ölüm gibiydi. Fakat 2. Çocukabul olursa onuda normal isterim. Çünkü elimin ablası sezaryenle doğurdu hem eski kilosuna dönemedi hemde süt konusunda baya sıkıntı yaşıyor. 40 gün sonra Normal doğum yapan eski yaşantısına hemen dönüyor. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…