- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Memene elini koyup emerken uyuyakalması , emerken gülümsemesi, yatağından bacaklarını etrafa savururken gülerek günaydın demesi sözsüz... Rabbim isteyen herkese versin, olanı da evladıyla sınamasın.Ben de okurken agladim ne mutlu Hande.. sagsaglim.kavustunuz.
Rabbim hayirli zamanda beni de sagsaglim kavustursun.. tek duam bu.
Onun nefesini hissetmek..saglikli oldugunu gormek..
Amin amin aminnnnnn...Memene elini koyup emerken uyuyakalması , emerken gülümsemesi, yatağından bacaklarını etrafa savururken gülerek günaydın demesi sözsüz... Rabbim isteyen herkese versin, olanı da evladıyla sınamasın.
Özgem neden dalginsin?? Gecen esimle konusacagim diyordun ne yaptiniz .. umarim.icin rahatlamistir sadece sen istiyorsun.diye esin tamam dememistir o zaman.
Hatice dogum hikayeni yazmadin hic? Sezaryan normal nasil oldu ?
Özlem,gamze ve sen hamile misiniz .?
Canım cepten girdiğim ve cep telefonunun dokunmadığı bozulduğu için giremiyorum. Birde Ömer aşırı gazlı bir bebek şuan bile ayağımda sallıyorum. Birde şifayı kaptık grip olduk. İyice ilgi bekler oldu Ömer efendigevezek düşün ise hemen başlayacaktım. Şimdi 6 aylık olmasını beklemeyi düşünüyorum. Annelik belki diğer bütün sevgilerden farklı ve üstün bir duyguymuş Rabbim herkese isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu
@özge kamuda kendini paralasanda pek fark etmiyor. Hele ki belediye bana abinin bana söylediği bir şeyi söyleyeyim.
Belediyede acil iş yoktur istenilen ve yöneticinin takibine göre değişen iş vardır. 10 sene de ben bunu öğrendim. Uyguluyoruz desek yalan alışmış kudurmuştan beterdir. Sen bize benzeme gülüm @_melin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?