Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın gençler! Bircan daha sık uğra lütfen.
Bakalım Aslı ne alemde

günaydın kızlar
aslı doğurda içimiz rahatlasın valla bende dün kaç kere girdim baktım baktım kaçtım telden adam akıllı girilmiyor buraya
özgecim bence de bu hafta o kerem buraya gelecek

Kizlar whatsup grubumuz olsa aslinda daha kolay iletisime geceriz ,foruma hep giremiyrm ya da bildirimleri siteye girmeden goremiyrm,acil durumlar icin bir de iletisim numaralarimizi alabiliriz tabi isteyen arkadaslarla

ben katılırım ama telde net yok benim anca mesai saatlerinde görürüm yazdıklarınızıbizim vardı diloş çağla ilkay falan ama

Gunaydin.kizlar

Hala beklemedeyim .. hayir kendimden suphelerim var artik bu bebe dunyaya gelmek istemiyo mu diye
Umarim gelir bu haftazaten kac gun kaldidokmedigim dil kalmadi
Beyfendiye..

Gunaydin.kizlar

Hala beklemedeyim .. hayir kendimden suphelerim var artik bu bebe dunyaya gelmek istemiyo mu diye
Umarim gelir bu haftazaten kac gun kaldidokmedigim dil kalmadi
Beyfendiye..
gelir gelir ablamda aynıydı doktorun dediği tarihlerin hiç biri tutmadı bir temmuz sonu ağustos başı dedi bir ağustos 21 dedi ama ağustos 14te geldi paşamızerkekler geç geliyor diyorlar ya kızlar sabırsız oluyor krizle ablam arasında 2 hafta bile yoktu ama bebişler arasında nerdeyse 1 ay var

Kizlar whatsup grubumuz olsa aslinda daha kolay iletisime geceriz ,foruma hep giremiyrm ya da bildirimleri siteye girmeden goremiyrm,acil durumlar icin bir de iletisim numaralarimizi alabiliriz tabi isteyen arkadaslarla

ben de katılırımmmm

Aslii sen de katıl asil haberler senden gelecek:)dogumda esin gruba bi bebis smiley yollar anlarzz

Günaydın canımlarrr :)

bende dün gece girdim baktım aslıııııı kerem bebek geldimi acaba diye meraklandım..

umarım tez zamanda sağlıkla kavuşursun çok heyecanlı yaaaaa

watsapp a bende varım kızlar

O zaman arkadaslar bana.numaralarinizi ozelden yazar misiniz grubu acayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…