Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın kızlar aslı kerem beyin dünyada geçirecek çok vakti var içerde olmanın tadını çıkarıyo bence sende keyfine bak fırsattan istifade

aslıı ablam hayırlı doğumlar diliyor şimdi uyusun bol bol diyor senin fotonu paylaştım şimdi bizim ömerciğinde kızınca eli hep böyle oluyorda atarlı kişilik kendisi

Merhaba kızlar Aslı nın doğumunu ben de bekliyorum kuzenimin oğlu da erken geldi.. hala da oldumm benim kızım gündüz sakin gece gözler açılıyor tam emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum uyuyor derken mıkır mıkır ses çıkarıyor saat 6 dan sonra uykuya dalıyor.
Oya Allah uzun ömür versin oğluşunaa..
Gamzecin karataşta hangi doktoru düşünüyorsun

ah handeciğim gecesi gündüzü mü karıştı acaba
inşallah kısa zamanda düzene girer :) yarı kırkı olmamıştır daha dimi. 40 ı çıkana kadar düzelir merak etme :)

(ay hep öyle avuturlar ya 40 ı çıksın, 6 ayı dolsun. yaşı dolsun dişi çıksın, askere evliliğe doğru gidiyor bu işler )

Handecim merak etme şuan gece gündüz ayrımı pek yoktur onun gerçekten bir müddet sonra ayırt edecek ama sen de akşam olunca ışıkları kapat farketsin gece olduğunu büyükler hep 40 içinde ışık kapatılmaz diyolar ama ben kapattım kuzum da öğrendi çok şükür

geçen okudum anne karnında uyumaya başladı artık diye. gece gündüz kavramını da ayırt ediyor mudur şuan?

cnm osman çeliği çok övdüler ama arzu akara gitmeyi düşünüyorum biraz daha araştırıcam

aklıma regl ağrısı geldi evlen geçer derlerdi evlendik geçmedi hala belim kopacak gibi ağrır bazı aylar

geçen okudum anne karnında uyumaya başladı artık diye. gece gündüz kavramını da ayırt ediyor mudur şuan?
Anne karnında gece gündüz ayrımı pek olmuyomuş ışık yok sonuçta ışığa duyarlılık da son hagtalarda gelişiyo jatta bazı arkadaşlar hamileyken bebeğin gece daha çok hareket ettiklerini söylüyodu hatta bu doğduktan sonra da devam ediyomuş bi müddet

sende takviminin dolmasını bekliyorsun galiba aslı 5 gün var yazıyor inşallah daha iyi bir Türkiye Cumhuriyetinde doğar bebişin
Amin insallah ben hep ekimde gelecek diyordum ama tezleri curuttu beyfendi kimsenin tahmini tutmadi. Esim en son artik 29ekim babasi evdeyken gelcek galiba diyor amahevesini kirmayyayim diyorm
Bana da gununu dildurunca gelir artik diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…