aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... hadi maşallah bu yıl erkekten yana bereketliyiz :)erkek olucuk ben yazayım
evet evet bebişimiz erkek olacak inşallah :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... hadi maşallah bu yıl erkekten yana bereketliyiz :)
Allah razi olsun insallahaslıı ablam hayırlı doğumlar diliyor şimdi uyusun bol bol diyor senin fotonu paylaştım şimdi bizim ömerciğinde kızınca eli hep böyle oluyorda atarlı kişilik kendisi
Merhaba kızlar Aslı nın doğumunu ben de bekliyorum kuzenimin oğlu da erken geldi.. hala da oldummbenim kızım gündüz sakin gece gözler açılıyor tam emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum uyuyor derken mıkır mıkır ses çıkarıyor saat 6 dan sonra uykuya dalıyor.
Oya Allah uzun ömür versin oğluşunaa..
Gamzecin karataşta hangi doktoru düşünüyorsun
Handecim merak etme şuan gece gündüz ayrımı pek yoktur onun gerçekten bir müddet sonra ayırt edecek ama sen de akşam olunca ışıkları kapat farketsin gece olduğunu büyükler hep 40 içinde ışık kapatılmaz diyolar ama ben kapattım kuzum da öğrendi çok şükürMerhaba kızlar Aslı nın doğumunu ben de bekliyorum kuzenimin oğlu da erken geldi.. hala da oldummbenim kızım gündüz sakin gece gözler açılıyor tam emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum uyuyor derken mıkır mıkır ses çıkarıyor saat 6 dan sonra uykuya dalıyor.
Handecim merak etme şuan gece gündüz ayrımı pek yoktur onun gerçekten bir müddet sonra ayırt edecek ama sen de akşam olunca ışıkları kapat farketsin gece olduğunu büyükler hep 40 içinde ışık kapatılmaz diyolar ama ben kapattım kuzum da öğrendi çok şükür
cnm osman çeliği çok övdüler ama arzu akara gitmeyi düşünüyorum biraz daha araştırıcamMerhaba kızlar Aslı nın doğumunu ben de bekliyorum kuzenimin oğlu da erken geldi.. hala da oldummbenim kızım gündüz sakin gece gözler açılıyor tam emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum uyuyor derken mıkır mıkır ses çıkarıyor saat 6 dan sonra uykuya dalıyor.
ah handeciğim gecesi gündüzü mü karıştı acaba
inşallah kısa zamanda düzene girer :) yarı kırkı olmamıştır daha dimi. 40 ı çıkana kadar düzelir merak etme :)
(ay hep öyle avuturlar ya40 ı çıksın, 6 ayı dolsun. yaşı dolsun dişi çıksın, askere evliliğe doğru gidiyor bu işler )
Anne karnında gece gündüz ayrımı pek olmuyomuş ışık yok sonuçta ışığa duyarlılık da son hagtalarda gelişiyo jatta bazı arkadaşlar hamileyken bebeğin gece daha çok hareket ettiklerini söylüyodu hatta bu doğduktan sonra da devam ediyomuş bi müddetgeçen okudum anne karnında uyumaya başladı artık diye. gece gündüz kavramını da ayırt ediyor mudur şuan?
anlaşıldı, tamamGunaydin
Durum stabil merkez
sende takviminin dolmasını bekliyorsun galiba aslı 5 gün var yazıyor inşallah daha iyi bir Türkiye Cumhuriyetinde doğar bebişin
Artik zaten dogurcakmisim gibi gelmiyor
Bi yandan da son gunlerin tadini cikar diyorumanne karninda o hareketleri hissetmek
Amin insallahsende takviminin dolmasını bekliyorsun galiba aslı 5 gün var yazıyor inşallah daha iyi bir Türkiye Cumhuriyetinde doğar bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?