Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Hande hayirli olan ne ise o olur insallah benim.icin de...
Yeter ki sag saglim kucagima alabileyim...
Surekli hareket halindeyim.. sabahlari da yuruyus yapiyorum... bugun 1 saatten fazla yurumusum.
Bakalim daha bele vuran agrim yok..
Kolostrum mu geliyor ne guzeldir o paylasim

He ya nelerden ödün veriyoz di mi :/ ben karnım boşalınca da moral bozukluğu yaşamıştım, cıvık bi şeye dönmüştü. Neyse şimdi normalleşti

Yataktan tek kalkamayanlar da mı varmış? Ben yatakta on saniyede dönüyordum, uyuz oluyordum ya

Belki onun isareti olabilir mi ki
Ama üç gün oldu, bi hareketlilik yok

Evet Aslı yavaştan çömelerek yerleri silme, yürüyüş yapabilirsin. Ama yormadan kendini tabi ki. Bence sen haftaya kadar doğurursun beabea, kavuşursun kuzucuğuna
Hande, sütün var, yeterli, güçlüyüz

Aslı ben bel ağrısı yaşamadım hiç, herkeste farklı oluyor. Benimki adet sancısı gibiydi başlangıç

Ayyy bugün de benimki pek huysuz hande bebiştiriği koynunda tut hep, tek tanıdığı sensin

Yataktan tek kalkamayan cok varmis ya...
Hayirli zamanda ins kriz. Bi sekilde anlsrim herslde dogum sancisini bakalim..
Bi dr sorsan onu belki bunyeye gore degiskenlik gosteriyodur o da yani regl belirtisi..
Bebegin atak evresinde mi bu hafta

Ben atakları takip etmeyi bıraktım, huysuzsa ataktadır deyip geçiyorum. Doktor kırkında gel dedi gitmedim. Ondan soracak yüzüm yok :)

sebebiumut ,ozlem yazmis ben de yazayim:) hamile degiliz ama hepimiz niyetlendik bakalim,gerci ben subati bekliyrm denemelere baslamadk daha Allah kimseye evlat aratmasin insallah..
Fatma ana eli otu biz de arkadasimiz.icin suya koymustuk hastaneye giderken onun da normal.oldu ,diger yakin arkadasim normal.cok istedi ayni senin durum gibi cok beklemis hastanede sabaha kadar sanci cekmis,sabah doktor suni.sanci.verelim acilma yok demis ,oglene kadar da suni sanci cekmis yavrum yine acilma olmamis doktor sezeryana alalim sen.elinden geleni yaptin demis,bebegin ayaklar kordona dolanmis oyuzden inememis alta ve arkadasimin rahminden kucuk kitleler almislar..her iste bir hayir var belki normal olsa kitleler ilerde sorun olacakti..bebek zarar gorebilcekti..onceden bilinmiyor malesef ,cok sukur saglikla kavustnz bebislere hic moralinizi.bozmayin:)

günaydın herkeseee
yeni anneleri görmek çok güzel
dün çok iğrenç bi gün yaşadım cidden iyice aptallaştım
akşam da otoparka park ederken duvara sürttüm arabayı
şimdi gülüyorum ama akşam çok üzgündüm üzüntüden hasta oldum
hayır abdestsiz de değilim neden böyle aptal bi gün yaşadım bilmiyorum
kötü kötüyü çekiyo o nedenle bugün öyle olmayacağım

handecim tekrar tekrar tebrik ederim :)
çok heyecanlanıyorum okurken :)
oy geçmiş olsun, masrafı çok değildir inşallah. sadaka ver derler, ufak sıyrıklarla atlatmışsındır inşallah, daha büyük beladan korumuştur belki de

günaydın kızlar çok yorgunum bütün gece gardrop düzenledim 3 tü yattığımda eşimle her gün kıyafet kavgası yapmaktan bıktım adam yeni kıyafet hastası her ay alış veriş yapmıyor Allahtan yapsaydı yanmıştım hiç giyilmeyen kıyaftler dolapta duracaktı sizinde eşiniz öyle mi geçen ay 3 gömlek 2 pantalon aldı illa dönüp dolaşıp onları giyecek bir kaç aylık gömlekleri var onlar eskiymiş bunları giyecem diyor illa yıka ütüle giydir canım çıkıyor çorap konusundada aynı fazla fazla alıp stok yapıyorum stoğumu bulmuş neden eski çorep giydiriyon bunlardan verme zaten diyip durdu duyanda eski yırtık çorep giydiriyom falan sanacak

kriz anne olduktan sonra daha bir titizlenebilir insan haklısın sanırım anne olmadan anlayamıyacağım. kriz korunmuyor musun hamilelikten mi şüpheleniyorsun ablamda olmamış daha ama o iğne vurdurmuş galiba 3 aylık olanlardan. kimi geç oluyor galiba

masraf konusunda hiç fikrim yok üzüntüden bakamadım bile, artık eşimin ellerinden öper
arabayı ben mahfettim resmen bu 2. sürtmem geçen sene de bi vukuatım olmuştu
evet sadaka vereyim mutlaka

bizimki de kotum yok deyip duruyordu. ve heer gittiğimiz mağazadan alıyorduk.
geçen saydık kaç kotu olduğunu ve sürekli hangilerini giydiğini görünce utandı
sürekli aynı kotu giyip duruyor, yıka kurut ütüle, dolaptakiler dursun

özgecim geçen ay ben öyleydim her işim mi ters gider ağzımdan çıkan kelimenin bile farkında değildim resmen salak gibiydim iş yerindeki sorunlardan dolayı böyleyiz kafamıza takıyoruz sonra ne akıl kalıyor ne sağlıkbence de bir sadaka ver sen kendine dikkat et araba yapılır nasıl olsa

oya demek erkekler böyle her alış verişte bir kaç tane kıyafet alıyoruz sırf bana zorluk olmasın çeşidi olsun diye ben üstüme kıyafet almıyorum ama adam en son alınan kıyafetlere takıp hep onları giymek istiyor birde ayakkabı takıntımız var bir sürü giymediği ayakkabısı var o vuruyor bu kokutuyor bunun rengi kıyafetlerime uymuyor ayakkabıya ihtiyacım var diyor süreklivalla kadın olsa eşi yanacakmış

benim kocam kıyafet konusuna falan hiç düşkün değil baya tutumlu bu konuda
ihtiyacı olunca alıyoz onu da uygun fiyatlı olmasına dikkat ediyo
sadece bol bol gömleği var iş gereği ama onlar da ihtiyaç zati

a bizimki yeniyi hemen giymez bir iki ay bekletir. biri yeni mi diyince de yoo der eh tabi ilk giyiyor ama yeni değil...

ben daha hamile pantolonu almadım kendime, o olsaydı kesin on tane almıştı

_meLinDa_ ihtiyactan sebep alan koca candır yaa

ben bizimkinin ceketlerini falan satışa koydum geçen gün :)
sanki takım giyiyor, ceket giyiormuş gibi dursun diyor.
kardeşimin nişanına kot gömlekle gitti yaa (zorla gittiğimiz yerde değiştirdim gömleğini)

Merhaba kizlar
Ozge bence de sadaka ver.olur boyle seyler
Allah beterinden korusun.

Benim esimde kiyafet konusunda cok tasarruflu .

aslı siteye durmadan giriyorum senin haberin gelmiştir diye bence 40. haftanda hayırlısıyla gelecek bebişin

aslı siteye durmadan giriyorum senin haberin gelmiştir diye bence 40. haftanda hayırlısıyla gelecek bebişin
Bende merak etmeyin diye yaziyorum .. hayirli dogurup giremezsem bile kizlardan biri yazar ins. Ya da kardeslerime yazdiririm.
Amin bakalim bugun daha da farkli hisseditorum vucudumu..
Yarina nts var . Bakalim son durumumuz ne..
Ruya gibi geliyo hersey suan.

Kızlar bir arkadaşım sezaryen olması gerekirken normal doğum yapmış. Dolayısı 2 kez ameliyat bir sürü dikiş ve bir sürü ağrı kesici iğneler... 2. Çocuğu asla düşünmüyor. O kadar yani illa normal demek yanlış ve ben normal doğum sayesinde rahim ağzında küçük bir operasyon ve maalesef dikişler ki bu benim diğer sebepten ötürü

Handecim kriz söylemiştir. Bebeğini bol bol teninde temas ettir bu hem kendini güvende hissetmesini sağlar hemde sütünü arttırır.

Kızlar hayırlı zamanda Allah evlatlarımızı kucağınıza almanızı nasip etsin.

Kriz o göbek olayı ve çatlaklar benimde canımı çok sıktı. Hala da sıkıyor gerçi Ömer baya spot yaptırdığından hızlı kilo verdim. Bunun içinde taşınma ( doğumdan 1 gün sonra oldu.) Mevlüt hazırlıkları annemin ameliyatından dolayi ziyaretlerinde payı var. Şimdi 1 kilo fazlam var bakalım ne olacak.

Bu arada Ömerle bende gribiz bu aralar baya sıkıntılı geçiyor. İlaç kullanmamakta bizi yıpratıyor.

Atladığım bir şey kaldı mı?

Son olarak Aslı hazırlık aşamasında o çömelme hareketi ve sancı zamanı bele yapılan masaj ilaç gibi ve sezaryen çok kötü değil sadece iyi bir bakım gerektiriyor. Ben bana bakacak kimsem olmadığından daha çok korkuyordum. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…