- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
He ya nelerden ödün veriyoz di mi :/ ben karnım boşalınca da moral bozukluğu yaşamıştım, cıvık bi şeye dönmüştü. Neyse şimdi normalleştiKimse sagligini evladini riske atmaz ki o durumda.
Hersey normale uygun gidip son.dakika bile.sezaryana.donebilir.
Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin.
Onun disinda annelik zaten fedakarlik ve ödün vermek degil mi? Daha gebe olmadan bazi seylerden ödun vermeye basliyoruz.
Sag saglim kucaklarimiza alalim kavusalim. Gerisi teferruat...
Yataktan tek kalkamayanlar da mı varmış? Ben yatakta on saniyede dönüyordum, uyuz oluyordum yaAllaha sukur hicbiseyim kisitlanmadi benim.. hala tek basima yataktan kalkabiliyorm. Yere oturup kalkma da ayni sekilde. O yontemi bugun de denedim yapabiliyorm.
Sadece 2 gundur sirt ve kuyruk sokumu agrim var bol bol yuruyorum..
Bebegin herseyi hazir.
Valiz kapi onunde.
Ama üç gün oldu, bi hareketlilik yokBelki onun isareti olabilir mi ki
handecim tekrar tekrar tebrik ederim :)Çok şükür Gamze fırsatı bulunca sixinle paylaşıyorum çok yorgunum ama mutluyum onun kokusu dokunuşu bana olan mecburi yaşamı yetiyor. Acaba ne zaman gelecek nasıl doğum beni bekliyor diye düşünmüyorum Rabbi Aslıyı da hayırlı zamanda kavuştursun sizlere de hayırlı zamanda nasip etsin. Şimdilik odadan wc çıkıyorum arada yürüyorum dikişlerim için..
oy geçmiş olsun, masrafı çok değildir inşallah. sadaka ver derler, ufak sıyrıklarla atlatmışsındır inşallah, daha büyük beladan korumuştur belki degünaydın herkeseee
yeni anneleri görmek çok güzel
dün çok iğrenç bi gün yaşadım cidden iyice aptallaştım
akşam da otoparka park ederken duvara sürttüm arabayı
şimdi gülüyorum ama akşam çok üzgündüm üzüntüden hasta oldum
hayır abdestsiz de değilim neden böyle aptal bi gün yaşadım bilmiyorum
kötü kötüyü çekiyo o nedenle bugün öyle olmayacağım
handecim tekrar tekrar tebrik ederim :)
çok heyecanlanıyorum okurken :)
oy geçmiş olsun, masrafı çok değildir inşallah. sadaka ver derler, ufak sıyrıklarla atlatmışsındır inşallah, daha büyük beladan korumuştur belki de
bizimki de kotum yok deyip duruyordu. ve heer gittiğimiz mağazadan alıyorduk.günaydın kızlar çok yorgunum bütün gece gardrop düzenledim 3 tü yattığımda eşimle her gün kıyafet kavgası yapmaktan bıktım adam yeni kıyafet hastası her ay alış veriş yapmıyor Allahtan yapsaydı yanmıştım hiç giyilmeyen kıyaftler dolapta duracaktı sizinde eşiniz öyle mi geçen ay 3 gömlek 2 pantalon aldı illa dönüp dolaşıp onları giyecek bir kaç aylık gömlekleri var onlar eskiymiş bunları giyecem diyor illa yıka ütüle giydir canım çıkıyor çorap konusundada aynı fazla fazla alıp stok yapıyorum stoğumu bulmuş neden eski çorep giydiriyon bunlardan verme zaten diyip durdu duyanda eski yırtık çorep giydiriyom falan sanacak
kriz anne olduktan sonra daha bir titizlenebilir insan haklısın sanırım anne olmadan anlayamıyacağım. kriz korunmuyor musun hamilelikten mi şüpheleniyorsun ablamda olmamış daha ama o iğne vurdurmuş galiba 3 aylık olanlardan. kimi geç oluyor galiba
a bizimki yeniyi hemen giymez bir iki ay bekletir. biri yeni mi diyince de yoo derözgecim geçen ay ben öyleydim her işim mi ters gider ağzımdan çıkan kelimenin bile farkında değildim resmen salak gibiydimiş yerindeki sorunlardan dolayı böyleyiz kafamıza takıyoruz sonra ne akıl kalıyor ne sağlık bence de bir sadaka ver sen kendine dikkat et araba yapılır nasıl olsa
oya demek erkekler böyle her alış verişte bir kaç tane kıyafet alıyoruz sırf bana zorluk olmasın çeşidi olsun diye ben üstüme kıyafet almıyorum ama adam en son alınan kıyafetlere takıp hep onları giymek istiyorbirde ayakkabı takıntımız var bir sürü giymediği ayakkabısı var o vuruyor bu kokutuyor bunun rengi kıyafetlerime uymuyor ayakkabıya ihtiyacım var diyor sürekli valla kadın olsa eşi yanacakmış
Bende merak etmeyin diye yaziyorum .. hayirli dogurup giremezsem bile kizlardan biri yazar ins. Ya da kardeslerime yazdiririm.aslı siteye durmadan giriyorum senin haberin gelmiştir diyebence 40. haftanda hayırlısıyla gelecek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?