Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Tekrar tekrar yaşamak istediğim bir duyguyu hikayeleri okudukça yaşıyorum :)
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin. Çok mutlu olun
Sağlıklı olun
HuZurlu olun :*

Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini bundan sonra.

Artık darısı başıma diyeyim, sıra bana ne çabuk geldi öyle

Her dogum hikayesinde agliyorum artik. Kendi dogumum aklima geldi.
Cok sukur Zehram. Allaha sukur ikiniz de iyisiniz.
Rabbim evladina hayirli saglikli omurler versin. Anali babali buyutsun.

sagsaglim kavusursun sende insallah.
Nasilsin? Bebegin nasil? Normal dogum mu gozukuyor suan.
Çok şükür iyiyiz. Tek sıkıntımız haftası ultrasonda hep geriden geliyo bebeğimin, azıcık minyon bir kız olacakmış ama sağlıkla ilgili sorunumuz yok.

Çarşamba günü çatı muayenem var, ordan bi engel çıkmazsa normal olacak inşallah benim doğumum da. Maşallah 2013 gelinleri çoğunlukla normal doğurdu, ben de normal doğuranlardan olmak istiyorum.

Dogunca yakaliyorlar canim o konuda icine.dert etme.. Kerem de oyleydi ama cok cabuk yakaladi .

Hayirli olan ne ise o olsun. Sagsaglim kavusun insallah.
O cennet kokuyu icine cekmek nasip olsun.

Hala mesajlarımın altında hamilelik takvimi olsa da pazar günü, anneler gününde doğum yapıp kızıma kavuştum çok şükürrr.
Cok sevindim tebrik ederim.. Allah anali babali buyutsun..
Nasilsin kizin nasil?
Musait zamanda dogum hikayeni bekliyorum.

Aaa. Hayırlı olsun canım :)
37 de de mi doğmuş oldu yani:)
Oyyyy minnoş :) Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Hala mesajlarımın altında hamilelik takvimi olsa da pazar günü, anneler gününde doğum yapıp kızıma kavuştum çok şükürrr.

Merhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sanada canım
Çok sevindim Zehra Allah analı babalı byütsün doya doya kokla bebişi sonra sıktıra sıktıra seviyorsun. Çok şükür benin kız 8. Ayını dolduracak çok çabuk geçiyor zaman.

Merhaba canım ben ücretsiz izün aldım ama 27 haziran da başlayacağım hiç istemesem de biraz daha uzarsa o beni ben de onu bırakmayacağım dişleri çıktı daha çok düşkün oldu... Kızım byüyor çok şükür 8.ayı dolduracağız .Allah sağlık versin iş ev bebişede alışırız inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız ben hala doğurmadım 37+5 im Havalar çok sıcak dayanamıyorum , çatı muayenesinde de çığlık atınca dr.um sen normal doğuramazsın gibilerinden cesaretimi kırdı sezeryana karar verirsen haftaya alalım dedi naapsam

Merhaba canim nasilsin?
Ya dr un sacmalamis. Ne alaka. Belki reflks olarak ciglik attin. Hemen sezaryan onerisi sunmasini hic begenmedim... gunu belli olsun gibibhareket etmis.
Bak burda bizim dogumlarimizi okudun.
Eminim ki yapabilirsin. Kendine ve vucuduna guven lutfen.
Evet cok cok.kolay degil ama rahat ve guzel gecme olasiligi cok yuksek.
Normal diye gidip son anda sezaryan bile olabilirsin o Allahin takdiri fakat emin ol normal yaparsan ertesi gun bedenen sanki dogum yapmamis gibi hissetme olasiligin yuzde 80lerde. Daha cabuk toparlayacaksin.
Stres yapma simdiden kizini da icerde germe.
Son karar yine senin iyi dusun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…