Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aslıcım hakkında hayırlısı olsun ben 7 senedir eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum 3 senedir de hem işi hem evi paylaşıyorum bir gün bir an bile problemimiz olmadı. iş sadece sizde bitiyor işi eve ev hayatını da işe yansıtmadık.. herkes yapamazsınız dedi ama 7 senedir götürüyoruz çok şükür

Amin canim..
Bakalim nasil olcak esim is konusunda coj titiz .. bende surekli bana laf soylemesini istemem sahsen bilmiyorm gerci eve cok is getirdi hamileyken beraber uyumlu sekilde yaptik ama
Bakalim ... maddiyat hesabi suan bir tik daha onde onu cozumlememiz onumuzu gormemiz lazim ama ticarette de ne nolcagi belli olmiyor.

Sizler nasilsiniz.?

tabi iki ayrı yerden para gelmesi daha iyi oluyor kendi işimiz olsa tek maaş gibi olurdu bizimde daha zor olur öyle.. hakkınızda hayırlısı olsun canım...
çok şükür bıraktığın gibiyiz evli mutlu çocuksuz nisanda ameliyat olacağım bende bakalım kısmet ozaman belki gelir bebişimiz

Ya evet tek maas ama yanina birini alip ona para gidecegine ayni olacak aslinda..
Ne ameliyati canimm

Selamun aleykum 2013 19 ekimde evlendim büyük umutlarla kendimi çok yıpranmış hissediyorum kötü anılar unutulmuyo önüme bakamiyorum en değerli varlığım evlilikte en büyük kar ım benim oğlum iyi ki var

Allah oğlunuzu size bağışlasın her şer de bi hayır vardır, bundan sonrası izin için çok güzel olur inşallah resmen boşandınızmı?

slm kızlar uzun zamandır gelemedim ama pek kimselerde kalmamış bebiş büyütüyor bir çoğumuz tabi onlar büyüdükçe de kendimize ayırdığımız zaman azalıyorbenim oğluşum da yakında 10 aylık olacak çokk hareketlendi maşallah emekliyor tırmanıyor sıralıyor ama çok yorucu sizinkiler nasıl aslı hande kriz işe başladınız mı neler yaptınız

Selam Kızlar nasılsınız?
Kimseler var mı?
Ne zamandır yoktum bi bakayım dedim :)

Ay maşallah büyüttün sende kocaman olmuş. Bir bakmışsın 1yaş olmuş :)

Benim izin az kaldı. çalışmıcam ama
Kovsalar beni keşke işsizlik alsam bir kaç ay en azjndan :) ne gözelll olur :)

Selam Kızlar nasılsınız?
Kimseler var mı?
Ne zamandır yoktum bi bakayım dedim :)

Ben varım

Sanırım artık doğum hikayemi yazmanın vakti geldi.
25 nisanda 9 ay 10 günlük süreci dolduruyorduk artık. Hergün herkes arıyor hala doğurup doğurmadığımı soruyordu. 24 nisan sabahı 6 da uyandım. Tuvalete gittiğimde uçuk pembe renkli bir akıntım vardı. Nişan mı sorusu geldi aklıma ancak 2 hafta öncede kanamam ve sümüksü doku düşmesi olmuş doktorda nişan olabilceğini söylemişti. Sürekli çatı muayenesine girdiğim için çok üzerinde durmadım. 2 hafta öncesinde yapılan çatı muayenemde 1 cm açılmam mevcuttu ve 2 hafta boyunca sonuç değişmedi. 24 nisan pazar sabahı 6 da uyanıp hissettiğim, 10 dakikada bir gelen hafif sancılarım akşam üzerine kadar aynı şekilde devam etti. Saat 16 da eşimle yürüyüşe çıktık. 2,5-3 saatlik yürüyüşten dönerken sancı sıklığım 8 dakikaya düşmüştü. Akşam eve kayınvalidemler geldi. Sancı sıklığım 7 dakikaya düşmüş ve şiddeti artmıştı. Akşam 8 den gece 2 ye kadar aynı sürede fakat artan şiddetlerle sancım devam etti. saat 2 de doktoru arayıp durumu bildirdim. Gelmemi açılmam varsa yatırabilceğini söyledi. Hastaneye gittiğimizde çatı muayenesi ve nst sonucunda 7 dk sancım ve 2 cm açıklığım çıktı. Açılmanın 1 cm i zaten iki haftadır mevcuttu. Yani sadece 1 cm lik açılma olmuştu günboyu. Doktor istersem yatarak bekleyebileceğimi söyledi ancak ben istemedim. K. Valdemlerin evi hastaneye yakın olduğu için oraya gittik. Sabah saat 5 e kadar olan bekleyişimle süreç 5 dk ya inmiş ve sancı şiddetim artmıştı. Hastaneye tekrar gittiğimizde açıklığım 3 cm e ulaşmıştı. Saat 8:30 a kadar aşırı derecede artan sancım ve 2 dk ya düşen sancılarım kendini gösterdi ve açıklığım 4 cm di. Artık ağrılara dayanamadığım için epidural uygulanmasını istedim. Bu sırada suni sancı getirdiler. Kendi sancılarım zaten fazlasıyla şiddetli diye itiraz ettim ancak ebe en düşük dozda olucağını söyledi. Kendi doktorum gelince durumu ona söyledim ve epidurale izin verdi. O sancıları hala unutamıyorum. Saat 9 da epidural takıldığında açıklığım 5 cm di. 10 dk sonra sancılarımdan eser yoktu ancak inanılmaz bir baskı vardı alt tarafımda. Saat 9:40 civarında baskılar artıp dayanılmaz hal alınca ebeyi çağırdım. Yaptığı kontrolde açıklığımın 10 cm olduğunu söyledi ve beni hemen çatala götürüp doktoruma haber verdi. Doğum sırasında doktorumun yönlendirmesiyle kuvvetli ıkınmaya çalışsamda doktorum yeterli bulmadı ve karnımdan baskı uygulandı. 4 yada 5. Ikınmamda sanırım artık çığlık atıyordum. Saat 10:07 içimden kayıp dünyamıza geldi meleğim. Ebe hemen kucağıma verdi. Kızım deyip kucakladım. Babasının kirpikleri ve benim gibi tüylü vücudu vardı :) sıkı sıkı sarıldım, konuştum onunla. Doğum sırasında ağlayan kızım göğsümde hiç ağlamadı. Hemşire kordonunu kesmek üzere aldı kucağımdan. Onu temizlerken ağlıyordu. Emzirmem için tekrar göğsüme koydular ilk sütünü doğumhanede verdim kızıma. Daha sonra bebek odasına götürdüler kızımı. Evet çok ağrılıydı sancılar ve normal doğum gerçekten çok zormuş. Hala dikişlerim var ve canım çok yanıyor. Doğum sırasında uygulanan baskı ile göğüs altımda sanırım ezilme var nefes alırken dahi batıyor. Ama onun o güzel yüzüne bakınca hiçbiri aklıma gelmiyor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu. İşte benim doğum hikayem de bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…