- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
aslıcım hakkında hayırlısı olsun ben 7 senedir eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum 3 senedir de hem işi hem evi paylaşıyorum bir gün bir an bile problemimiz olmadı. iş sadece sizde bitiyor işi eve ev hayatını da işe yansıtmadık.. herkes yapamazsınız dedi ama 7 senedir götürüyoruz çok şükürKesinlikle o kadar cok sey geciriyoruz ki kafamizdan hele ben atanamadigima mi hayiflanayim . Devlete mi soveyim o kismi gectim maddiyat insani zorluyo iste.
Kari koca iste nasil uyum olur kismi var :) evde iste beraber olma kismi var ama el yanindan biktim ...
Umarim sizin.de yolunda gider sen de yine.eskisi gibi olursun.cidden.ozgur calisabilmek verim acisindan da motive acisindan da onemli cok
Amin canim..aslıcım hakkında hayırlısı olsun ben 7 senedir eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum 3 senedir de hem işi hem evi paylaşıyorum bir gün bir an bile problemimiz olmadı. iş sadece sizde bitiyor işi eve ev hayatını da işe yansıtmadık.. herkes yapamazsınız dedi ama 7 senedir götürüyoruz çok şükür
tabi iki ayrı yerden para gelmesi daha iyi oluyor kendi işimiz olsa tek maaş gibi olurdu bizimde daha zor olur öyle.. hakkınızda hayırlısı olsun canım...Amin canim..
Bakalim nasil olcak esim is konusunda coj titiz .. bende surekli bana laf soylemesini istemem sahsen bilmiyorm gerci eve cok is getirdi hamileyken beraber uyumlu sekilde yaptik ama
Bakalim ... maddiyat hesabi suan bir tik daha onde onu cozumlememiz onumuzu gormemiz lazim ama ticarette de ne nolcagi belli olmiyor.
Sizler nasilsiniz.?
Ya evet tek maas ama yanina birini alip ona para gidecegine ayni olacak aslinda..tabi iki ayrı yerden para gelmesi daha iyi oluyor kendi işimiz olsa tek maaş gibi olurdu bizimde daha zor olur öyle.. hakkınızda hayırlısı olsun canım...
çok şükür bıraktığın gibiyiz evli mutlu çocuksuz nisanda ameliyat olacağım bende bakalım kısmet ozaman belki gelir bebişimiz
polip ameliyatı canım rahmim de et parçaları varmışYa evet tek maas ama yanina birini alip ona para gidecegine ayni olacak aslinda..
Ne ameliyati canimm
Cok gecmis olsun canim.. hayirlisi ile atlatirsin ins.polip ameliyatı canım rahmim de et parçaları varmış
Kun fe yekun [ Ol der ve olur]ben hala hamile kalabilmeyi bekliyorum
slm kızlar uzun zamandır gelemedim ama pek kimselerde kalmamış bebiş büyütüyor bir çoğumuz tabi onlar büyüdükçe de kendimize ayırdığımız zaman azalıyorbenim oğluşum da yakında 10 aylık olacak çokk hareketlendi maşallah emekliyor tırmanıyor sıralıyor ama çok yorucu sizinkiler nasıl aslı hande kriz işe başladınız mı neler yaptınız
Selam Kızlar nasılsınız?
Kimseler var mı?
Ne zamandır yoktum bi bakayım dedim :)
HuniliAceleden ifade koyup gçeecektimZ
Baktım da hunili ifade yokmuş.
Halbuki kadınlar kulübünde hunili ifade olmaz mı yaaa
Mune sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?