Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Çok tebrik ederim. Sağlıkla büyür inşallah oğlunu.

Darısı basıma,bir sonraki normal doğum hikâyesi benim olur inşallah.

Allah bir avazda kurtarsin insallah. Hayirli kavustursun kizina.
Alistim artik canim sadece uykusuzluk geriyor. Sagliklari yerinde.olsun da gulusleri herswye bedel
İnşallah oncelikle sağ salim, sonrasında normal doğumla kavuşurdum ben de minigime. Uykusuzluk çok zor olacak biliyorum, o yüzden depoluyorum resmen kendimi ben de. Ama Allah annelere o gücü vermiş, üstesinden geliniyor mutlaka.

Amin..Rabbim gonlune gore versin..
Hayirli kavustursun.

oyacım maşallah ya sağ salim kavuştun ya önemli olan o süsler falan hikaye. bu arada yazını okurken ablam yazdı sandım bize anlattıklarıyla aynı şeyleri yaşamışsın. gece uyanmaların tuvalete gitmen falan darısı diğer hamilelerin başına inşallah

bskn her okuduğumda duygulanıyorum çok, ne güzel sen de sağlıcakla kavuştun kuzuna
ikinize de koskocaman maşallah canım
darısı da bizlere inşallah

bskn oya tebrik ederim canım. rabbim analı babalı salip bir evlat etsin.. darısı bebek bekleyenlerin başına inşallah

bskn oyacım maşallah allah sana çok güzel kolay bir doğum nasip etmiş canım ,
allah sağlıkla minik yavrunu büyütmeyi nasip etsin ..

bu arada yalova da hangi hastaneye gittin ..
arkadaşım orada yaşıyor
sanırım uzmanlar a gidiyordu
hani doktorundan memnun kaldıysan ona da söylerim

Oya'm kavuşmussun mis kokuluna.....Hayırlı uğurlu olsun.Allahım analı babalı saglıklı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin insallah kuzum benim.çok öpüyorum ikinizi de

bskn Oyacımm maşallah sanada oğluna da
doğumun kolay olmuş anlattığına göre darısı başımıza inşallah
Güle güle sağlıkla büyüt inş cnm

bskn Oyacımm ne güzel anlatmissin,okudukça duygulaniyrm.gülümsüyorum ne güzel hisler maşallah sizeee Allah bize de nasip etsin insallah
Çok tebrik ederim. Sağlıkla büyür inşallah oğlunu.

Darısı basıma,bir sonraki normal doğum hikâyesi benim olur inşallah.
Lavincim hoşgeldin inşallah sen de saglikla bebeğini kucagina alırsın doğduğu dönem de cok guzel olacak.Insallah yarim donem ve yaz tatilini.bebisle gecirebilceksn darısı basimaa =)

Boyle mi olacakti bu topigin hali
pogacaayak dogum.sonrasi epidural hakkinda bilgi istemistin bende herhangi bir agri falan olmadi onunla ilgili..

Herkesler nasilllar
Biz.4u doldurduk hala gazliyizbuna bagli da uykusuzuz
Ama gececek az kaldi
Algilari da.acildi.tam bal kaymakoldu

Bel ağrısı yapmaması çok güzel. Tabii epidurali yapan kişiye de bağlı sanırım. Bebişin tam sevilmelik zamanlara geldi annesi, bundan sonrası daha keyifli, daha yorucu olsa da. Ben kız, mutfak, temizlik arasında dolanıp duruyorum. Kızım huysuz, gün içinde kucağımda uyuyor, gece milyon kere kalkıyor. Dün üçüncü dişi de patladı sanırım, sabah kaşıkla baktım, bir sertlik var. Her şeye rağmen bebek sahibi olmak, bağlanmak çok güzel. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ayyyyy buralarda bir hareketlilik olmuş pek bir sevindim.

Benim de az zamanım kaldı, 25 martta izne ayrılıyorum nihayet.
37.haftaya kadar çalışanları ayakta alkışlıyorum

Oyyy inciler geliyor teker teker.. dis huysuzlugudur gecer insallah atlatinca..
Kerem de boylee daha simdiden bizim sikintimiz da yogun gaz..
Allahin yokluklarini gostermesin cok tatlilar..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Bahar da geliyor artik daha bi pozitifim kis annesi olmak beni yordu cok bunaldim.

kerem kaç aylık oldu canım?
işe ne zaman dönücen
en can sıkıcı husus.. el kadar bebeyi bırakıp işe gitmek
ben daha hamile kalmadan bunu düşünüyorum

kerem kaç aylık oldu canım?
işe ne zaman dönücen
en can sıkıcı husus.. el kadar bebeyi bırakıp işe gitmek
ben daha hamile kalmadan bunu düşünüyorum
Kerem 4.ayini bitirdi Ozgem.
Aslinda coktan.baslamam gerekiyordu ise Mayisa dek uzattirdim. 6aylik olacak ama nedense hic istemiyorum ise gitmek. Malum.zaten pek mutlu degildim hem.is hem.saatleri konusunda...
Bir yandan en.guzel zamaninda ise baslamis olacagim can sikici. Memur olsam saatim daha az olur h.sonum da olurdu.
Karmakarisik haldeyim.. Esimle surekli bunu konusuyoruz bu aralar ... isi biraksam gecinir miyiz ileride ne olur kismi var . Bir de esimin yanina yardimci lazim muhasebe icin kendi isimizde yogruluruz el yaninda napcam kafasindayim bi yandan. Yani benim icin iki ucu b.klu degnek suan.
Ama yasina dek de bakabilme ihtimalim de gundem de. Bu ulkede yasa bisi olmadigi icin kadinlara kole gibi insanin.eli ayagi boyle dolaniyor maalesef

en güzeli en azından 1 yaşına kadar bakabilmek
memurlar cidden bu konuda şanslı, öğretmenler falan
el işi yapmak zor cidden, kendi işinizi karı koca yapmak daha iyi olur gibi daha özgür olursun en azından çalışma saatleri açısından
ama maddi duruma bakmak lazım işte.. eğer çok da zorlanmayacaksanız en güzeli kendi işinin patronu olmak
ben de ömür boyu kurum düşünmüyorum artık
kredimiz azalsın tekrar serbest çalışmak istiyorum
tabi zaman ne gösterir bilemiyoruz yine de

Kesinlikle o kadar cok sey geciriyoruz ki kafamizdan hele ben atanamadigima mi hayiflanayim . Devlete mi soveyim o kismi gectim maddiyat insani zorluyo iste.
Kari koca iste nasil uyum olur kismi var :) evde iste beraber olma kismi var ama el yanindan biktim ...
Umarim sizin.de yolunda gider sen de yine.eskisi gibi olursun.cidden.ozgur calisabilmek verim acisindan da motive acisindan da onemli cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…