- Konu Sahibi chocolategirl
-
canim belki tespitlerin dogru...
ama su degil, doldurusa gelmedim. ya da doldurusa geldigim icin boyle olmadi..
beni dolduran onun evden ve benden uzaklasmasiydi...hic konusmamasi,hic arayip sormamasi..
ne yapmistim ki,bunca ofke,kin nedendi?
neden ufacik bir olayda hemen ipleri kopariyordu ki?
yuzuk cikarmalar,yatak ayirmalar...
doldurusa geldim evet...ama kk degil, kocamin doldurusuna geldim ben...
en son eve geldiginde ,1 haftalik aranin ardindan...sadece konusmak istedim...halbuki gunduz bana actigi telefonda ,calis bana yuk oluyorsun demisti bu adAM. bana kadinlik yapamiyorsun,karim olarak gormuyorum dedi... bunu uzerine bitecekse konusarak bitmeli dedim. ama o ne yapti,konusma istegimi hayvanca geri cevirdi..hakaretler ederek,kucumseyerek,asagilayarak... benim hatam burda baslardi hep,her olayda...susup da donup arkami gidemezdim, onu kendi terbiyesizligiyle basbasa birakamazdim.ofkeme yenilir,ben daha berbat seyler yapardim.evet bu hataysa ve evliligim bu yuzden bittiyse...kabul ediyorum.hata benim....
sevgili blackquenn , degisiklik olacaga benzemiyor canim...beni de ailem bagladi,birsey yapamiyorum.babam biraz bekleyin dedi,ayri kalin demis kocama.hatta gel burda kal,bir sure eve gitme demis.kocam da ne eve geliyor,ne annemlere gidiyormus.babam uzuluyor,anliyorum. ben de bisey yapamiyorum suanda..nihayetinde anlasamiyoruz biz bu insanla,devam etsek de olmayacak.karakterler cok farkli ne yazik ki.ama anlatamiyorum kimseye...
ayrica bir laf vardir...
KOTU BIR BARIS,SAVASTAN DAHA TEHLIKELIDIR...
ben olsam tekrar şans verirdim birbirimizee hem o sana hem sen ona
evlilik müessessi kolay kurulan bişiy deill
çok çabuk yıkılır ama kolay kurulmazz. birbirinizi seviyosunuzz bencee eşinde öle gözleri doldu diyosunn sevmeyen kaskatı olan bi insan gözleri dolmass. inş ayrılmassınızz herşey çok güsel olurr
ben çok üzülüyorum böle helede yeni evli olanlar ayrılma noktasına gelince. hayırlısı olsun inş
Haklısınız aslında evlilik ne zorluklarla kuruluyor , ama 8 ayda bitebiliyor... Bu gerçekten üzücü...
Ancak bence ortada bir şans vermesi gereken çikolata değil, kendi şansını yaratması ve eşine yaşattıklarını unutturması için ağzıyla kuş tutması gereken bir erkek var...
valla adam dengesiz...
kim, ne dediyse birinden akıl almış..
uzak kalmanın etkisiyle de gelmiş bu şekilde konuşmuş..
bu adama hiç güven olmaz, çikolatamın dediği gibi ertesi gün değişebilir...
psikolojik sorunları var bence, güçsüz bir erkek..
borç,harç bilmem ne derken bu tarz zorluklara katlanamıyor, hıncını çikolatamdan çıkarıyor..
hakkınızda hayırlısı olsun canım..
dileğim bir an önce dava açması..
sana katılıyorum bu yazında.bence adam pişman olsaydı o anda o elektirikli sakin ortamda tutar karısını yapışırdı dudaklarına hiçbirşey söylemesine gerek yok tekbir dokunuş herşeyi unuttururdu gururunu ayaklar altına almazdı özür dilemezdi sarılması herşeye yeterdi.fakat yapmamış akıl almış kötü davranmakla olmuyor bari böyle yaklaşayım bu iş bitsin gibi yaklaşmış..samimiyetsiz biri.ben eşimle çok kavga ettim büyüdüğü zamanlarda oldu ayrılık karar aldık küstük ama o hiç gece 3e kadar dayanmış değildir yatağa girer hiçbirşey olmamış gibi sarılırdı,konuşmaya gerek kalmazdı çünkü duygular dokunuşlar herşeyi ifade eder...
SEVGİYLE YAPILAN HERŞEY GÜZELDİR...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?