- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Evet en onemlisi o ama ne kadar uzucu durum ya sevgiliyken bi evlensek diyorsun evlendikden sonrada keske sevgili kalsaydik )))Hep o heyecanı yaşamayı kalp zaten kaldırmaz
Bir de sevgiliyle jölesiz sacla karşına çıkmayan adamın, affedersin kirli donlarini yikiyorsun
Eee bir şeyle değişiyor haliyle
Önemli olan saygının tukenmemesi, sevginin bitmemesi
Selam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...
Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor
Di mi ya? ben evlilik düşündüğümüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim bi zamanlar.ahaha erkeklerin neden bakmadığını bdv deki eşim iş yapmıyor konularından anlaşılır.
bence asıl kadınlar neden sıcak bakmıyor?
Di mi ya? ben evlilik düşündüğümüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim bi zamanlar.
Düşünsene, hafta da 2 gün sen onda kalırsın, o arda sende....hem değişiklik, hem özlem olur. Kalan zamanlarda özgürlük, sakinlik...
Oy Rabbim ayırmasın zaten.:))
aslında çok mantıklı.
çocuklar yokken denenebilecek bir şey. Ama çocuk olunca, eşim iş seyahatine gitsin bile istemiyorum.
hiç böyle bir sorun yaşamadım kendi adıma.
çocuktan sonra da aşk ölüyor derler.
2 çocuğum var gene yaşamadım.
bilemiyorum.
sorun nedir tam olarak, onu anlatsanız biraz daha ayrıntılı bir şekilde.
ne istediğini bilmeyen insan mutlu olamaz zaten, tam olarak ne istiyorsunuz da olmuyor?
Ben evlenirken 21 yaşındaydim. Haliyle insan o yaşlarda daha bir deli olur. Yani en azindan ben öyleydim ve bütün duygularimi daha vurgulu yaşardim. Öfke, mutluluk, aşk, üzüntü...
Gelip beni evden almasini beklemek, gece yarisindan sonra dısarda birlikte olmak, bulasacagimiz gunu beklemek, yazışmak, ilk seyahat gibi gibi şeyler birebir ayni heyecanı vermiyor acikcasi, bu keyif almadigim anlamina gelmiyor hala yapiyoruz ve yolculuk icin heyecanlaniyorum, mutlu oluyorum, guzelvakit geciriyoruz mesela ama o "İLK" zamanlar başka . Bunun canli kalabilecek birşey oldugunu duşunmuyorum. Insan doğasina ayri. Çok komik olan katila katila guldugumuz birseye bile 2. 3. Hadi 10. Sefer ayni şekilde gülmüyoruz.
Ama şuan oldugum yaşta eşimle tanisip aşık olsaydim. Bizde de birsey degismedi diyebilirdim belki. Flört doneminde daha sakin olurdum herhalde.
ama işte dediğin gibi o biraz da kişinin huyuna suyuna gelişimine bağlı.
ben genelde hep ciddi ve olgun olduğum için (böyle 7 yaşından beri falan) öyle çok aşırı duygularını yaşayan biri değilimdir, belki de o yüzden böyle düşünüyorum.
ama yine de 4 ay çok çok erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?