Evlendikden sonra boylemi oluyor?

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Selam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo

Evet en onemlisi o ama ne kadar uzucu durum ya sevgiliyken bi evlensek diyorsun evlendikden sonrada keske sevgili kalsaydik )))

Alışırsın zamanla oturur herşey. Ben evleneceğim zaman gün sayardım çabuk geçsin diye evlendim keşke bir kaç ay daha geç evlenseydim dedim :) yani o heyecan bitiyor ister istemez çünkü her gece onunla gözünü kapatıp onunla açıyorsun vaktin onunla geçiyor :) bu sefer aile özlemi başlıyor..

Tabi ki de evlendikten sonra böyle oluyor :)

İlk evlendiğim zamanlar eşim örneğin “yaa hatırlıyor musun yeni tanıştığımız zamanlar gittiğimiz bir hamburgerci vardı, kapandı mı orası?” diye bile sorsa gözlerim dolardı. Eski günler asla geri gelmeyecek diye ağlardım. Adam da manyak mı bu niye ağlıyor diye bana bakardı.

Seni anlıyorum yani ben de senin gibi hissediyordum. Böyle hafif melankolik ve hayatımın en güzel aşkının asla eskisi gibi hissettiremeyeceği düşüncesi beni kahrediyordu. Sonra ne oldu? Alıştım. Artık eskisi gibi olsun istemem bile. Hayatı iyisiyle kötüsüyle paylaştığım biriyle evliyim. Bu bana yetiyor.

Zamanla sen de alışırsın. Mutluluklar dilerim :)

Son düzenleme:

Dediklerin oluyor Canım.. hatta fazlası bile olabiliyor. Saygı kalmazsa çok daha fena şeyler yaşıyorsun..

hiç böyle bir sorun yaşamadım kendi adıma.
çocuktan sonra da aşk ölüyor derler.
2 çocuğum var gene yaşamadım.

bilemiyorum.
sorun nedir tam olarak, onu anlatsanız biraz daha ayrıntılı bir şekilde.
ne istediğini bilmeyen insan mutlu olamaz zaten, tam olarak ne istiyorsunuz da olmuyor?

Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...

Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor

ahaha erkeklerin neden bakmadığını bdv deki eşim iş yapmıyor konularından anlaşılır.
bence asıl kadınlar neden sıcak bakmıyor?

ahaha erkeklerin neden bakmadığını bdv deki eşim iş yapmıyor konularından anlaşılır.
bence asıl kadınlar neden sıcak bakmıyor?
Di mi ya? ben evlilik düşündüğümüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim bi zamanlar.

Düşünsene, hafta da 2 gün sen onda kalırsın, o arda sende....hem değişiklik, hem özlem olur. Kalan zamanlarda özgürlük, sakinlik...

Tabi sürekli öZlemiyoruz ama evlilikte aşkı öldürmüyor valla. Çocuk sahibi falan olduk üstüne bidaha hamile kaldım ama bizde hep bi sevgili halleri. Haftaiçi eşim olduğunu anlıyorumda haftasonu bildiğin sevgiliyiz yani.

Biz evlenmeden önce senelerce uzak şehirlerde yaşadık birbirimizi sık göremedik. Gorusecegimiz zaman günler öncesinden heyecan başlardı en ufak bir kivilcimla alev alacak gibiydik :) şimdi evlendik 5 ay oldu eşim evden çalışıyor 24 saat evde özlem falan kalmadı ama o eski heyecan da ateş de yok tabi. Yine de hep yanımda dursun yakinimda olsun istiyorum bu da sevginin başka bir bicimi heralde :)

:))
aslında çok mantıklı.

çocuklar yokken denenebilecek bir şey. Ama çocuk olunca, eşim iş seyahatine gitsin bile istemiyorum.

Ben evlenirken 21 yaşındaydim. Haliyle insan o yaşlarda daha bir deli olur. Yani en azindan ben öyleydim ve bütün duygularimi daha vurgulu yaşardim. Öfke, mutluluk, aşk, üzüntü...
Gelip beni evden almasini beklemek, gece yarisindan sonra dısarda birlikte olmak, bulasacagimiz gunu beklemek, yazışmak, ilk seyahat gibi gibi şeyler birebir ayni heyecanı vermiyor acikcasi, bu keyif almadigim anlamina gelmiyor hala yapiyoruz ve yolculuk icin heyecanlaniyorum, mutlu oluyorum, guzel vakit geciriyoruz mesela ama o "İLK" zamanlar başkadir.

Bunun canli kalabilecek birşey oldugunu duşunmuyorum. Insan doğasina aykiri. Çok komik olan katila katila guldugumuz birseye bile 2. 3. Hadi 10. Sefer gordugumuzde ilk verdigimiz tepkiyi vermeyiz, ilki gibi ayni şekilde gülmüyoruz.
Ama şuan oldugum yaşta eşimle tanisip aşık olsaydim. Bizde de birsey degismedi diyebilirdim belki. Flört doneminde daha sakin olurdum herhalde.

ama işte dediğin gibi o biraz da kişinin huyuna suyuna gelişimine bağlı.
ben genelde hep ciddi ve olgun olduğum için (böyle 7 yaşından beri falan ) öyle çok aşırı duygularını yaşayan biri değilimdir, belki de o yüzden böyle düşünüyorum.

ama yine de 4 ay çok çok erken değil mi?

Haklisin olabilir. Benim ergenligim hele o 16li yaşlar cok beterdi. Sadece aşk olarak degil.
Ama 4 ay evet erken baya evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…