- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
asiri rahat gercekdende. zaten her hafta 40 Saat calisiyorum. hafta ici canim ne isterse onu yapiyorum. Sporuma, sosyal faliyet, Shopping... artik canim ne isterse... ister temizlik yapiyorum ister yapmiyorum. Yemek, camasir derdi yok. yani var tabi ama istedigim Zaman yapiyorum...
hafta sonlarini ve tatail günlerini full beraber geciriyoruz- bende böylesi en iyisi. nisanlim evlenip cocuk istedigi icin mecbur ayni eve tasincaz yakinda. ben simdiden üzülüyorum
Yıllarca yanlız yaşamış özgür bir erkek bile kabul etmez bence o da hep tektim ben yaptım evleneyim de karın yapsın artık der kesin
Bu fikir tam benlikmis aslında ama geç kaldım
Evliliğin ne mantığı kalıyor o zaman? Aynı çatı altında yaşanmayacaksa. Bekar hayatı yaşasınlar o zaman. Bağlılık nerde kalıyor? İnsan karısını/kocasını ihtiyacı olduğu her an yanında ister. Kavanozu açamadığımız zaman komşuya gider gibi kocamızın evine mi gidecez? Kaldı ki insanlar 1 evin ihtiyacını karşılayamazken, 2 evin geçimi nasıl sağlanacak bu devirde...Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...
Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor
Vay cambaz vayy...demek evde kendi payları olunca hepsi bu evin erkeği benim moduna giriyor.Benim evimde her işi yapıp bana kağıt da kebap yapan ,maddi destegimde duygulanip insanlar bu paylasimi hayat boyu yakalayamiyorlar diyen adam evlenince ben biliyorum,ben karar veririm tarzı davranmaya başladı.Ara annemi fasulyeyi nasıl sevdiğimi anlatsın,annem atletimi öyle katlamiyor ama bile demisligi varKonu sahibi kusuruma bakma lutfen
Evet ya, ne dediğinizi çok iyi anlıyorum. Benim de bu rahatlılık ile evlilik arasında gel gitlerim oldu :S
30+ boyfriend etmedi hakkaten. Çok saçma.
Evet herkese göre değil, ama 30 yaşlarında uzun süre yalnız yaşayınca, zaten mecbur işin gücün, bir evi kendince geçinderecek durumun, düzenin oluyor.Evliliğin ne mantığı kalıyor o zaman? Aynı çatı altında yaşanmayacaksa. Bekar hayatı yaşasınlar o zaman. Bağlılık nerde kalıyor? İnsan karısını/kocasını ihtiyacı olduğu her an yanında ister. Kavanozu açamadığımız zaman komşuya gider gibi kocamızın evine mi gidecez? Kaldı ki insanlar 1 evin ihtiyacını karşılayamazken, 2 evin geçimi nasıl sağlanacak bu devirde...
E bi yemek yapan lazım onlara tabi sıcak bakmazlar .Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...
Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor
Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.heyecan biterde 4 ayda mı biter onu bilemedim
Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.
Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.
Selam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
İskender Pala nın bir ask tarifi var .Durup durup esim adam ne kadar haklı diyor .Gözünün üstüne yersin yumrugu deyincede ama ask, sevgi saygıya dönüsüyor deyip kıvırıyor .Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.
Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.Bitmemeli yani,5 10 sene olur da rutinden sıkıldım dersin anlarım...
Ben istikrar seven biriyim sürpriz emrivaki değişiklik çok sevmem 15 senedir de aynı adamla beraberim, kişilikle alakalı belki de abla, ben 100 sene aynı restauranta gidip aynı şeyi yiyebilirim yani
hiç böyle bir sorun yaşamadım kendi adıma.
çocuktan sonra da aşk ölüyor derler.
2 çocuğum var gene yaşamadım.
bilemiyorum.
sorun nedir tam olarak, onu anlatsanız biraz daha ayrıntılı bir şekilde.
ne istediğini bilmeyen insan mutlu olamaz zaten, tam olarak ne istiyorsunuz da olmuyor?
Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.
Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?