Evlendikden sonra boylemi oluyor?

Evet ya, ne dediğinizi çok iyi anlıyorum. Benim de bu rahatlılık ile evlilik arasında gel gitlerim oldu :S

Yıllarca yanlız yaşamış özgür bir erkek bile kabul etmez bence o da hep tektim ben yaptım evleneyim de karın yapsın artık der kesin
Bu fikir tam benlikmis aslında ama geç kaldım

30+ boyfriend etmedi hakkaten. Çok saçma.

Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...

Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor
Evliliğin ne mantığı kalıyor o zaman? Aynı çatı altında yaşanmayacaksa. Bekar hayatı yaşasınlar o zaman. Bağlılık nerde kalıyor? İnsan karısını/kocasını ihtiyacı olduğu her an yanında ister. Kavanozu açamadığımız zaman komşuya gider gibi kocamızın evine mi gidecez? Kaldı ki insanlar 1 evin ihtiyacını karşılayamazken, 2 evin geçimi nasıl sağlanacak bu devirde...

Vay cambaz vayy...demek evde kendi payları olunca hepsi bu evin erkeği benim moduna giriyor.

Evet aynı evde olduğunuzda çoğu şey rutine dönüyor..
Aşk tutku özlem ilk günkü gibi falan değil yani çünkü her anına sahitsin..
Sevgiliyken sadece yanyana gelince görüyorsun bir kaç saat yada gün sonra bulusamadiginda özlem oluyor..
Bazen çok erken diyorum çok erken evlendim çok erken tükendi çoğu şey bazen ıyi ki diyorum ne bilim ya tuhaf tuhaf isler

Bence o eşlerle alakalı bizde eşimle 6 yıllık flört döneminden sonra evlendik ve şuan 2 yıla yaklaştı evliliğimiz halen aynı özlem tutku ve heyecan devam ediyor birde dünya tatlısı kızımız oldu daha da güzel oldu çok şükür işte arada biraz benim alinganliklarim olmasa daha güzel olacak :)

Evet herkese göre değil, ama 30 yaşlarında uzun süre yalnız yaşayınca, zaten mecbur işin gücün, bir evi kendince geçinderecek durumun, düzenin oluyor.

Bi de insan tabiiatı ile alakalı...ben kolay kolay sıkılmam kendi başıma, ama sürekli yanımda olan birisinden sıkılabiliyorum... kimseyi görmeyeyim diye yalnız seyahatlere çıkabiliyorum.

Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.

Bitmemeli yani,5 10 sene olur da rutinden sıkıldım dersin anlarım...
Ben istikrar seven biriyim sürpriz emrivaki değişiklik çok sevmem 15 senedir de aynı adamla beraberim, kişilikle alakalı belki de abla, ben 100 sene aynı restauranta gidip aynı şeyi yiyebilirim yani

Siz niye bu kafalara girdiniz ki
Ben şu an evdeyim eşim gelsin diye dakika sayıyorum
Geziyoruz eğleniyoruz sarılıyoruz falan sürekli
Cinsellikte de birbirimizi tanıyıp keşfettikçe daha iyi oldu
Unumuzu eledik eleğimizi astık moduna girmeyin
İnsanın sevdiği kişiyle aynı evde yaşaması, akşamları buluşması, aynı yatakta uyuyup uyanması çok güzel şeyler. Hepsi biree ayrıcalık, sevgililikte yaşayamadığınız şeyler
Böyle bakın olaya

Bende onu demeye gelmiştim, şimdi ki evliliklerde aşk tutku çabuk bitiyor sanırım, 4 ayda tutku aşk biter mi? Bitmez ki.
İskender Pala nın bir ask tarifi var .Durup durup esim adam ne kadar haklı diyor .Gözünün üstüne yersin yumrugu deyincede ama ask, sevgi saygıya dönüsüyor deyip kıvırıyor .

Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.

Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum

İdolümsün

Bence kesinlikle karakter de etkili bunda, siz birbirinizin gerçek anlamda ruh eşi olmuşssunuz ben inanıyorum ruh eşi kavramına beyaz atlı prenslere falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…