Evlendikden sonra boylemi oluyor?

Çocuk olursa nolacak:)

Birde senin olmadığın zamanlarda hayatı nasıl geçiyor haberin olmaz ki :/

Sevgiliyken eşim beni bir kere topluklu ayakkabısız görmemiştir
sacımı bir kere fönsüz görmemiştir

e şimdi aynı evdesin
sacın pis de olsa yanında görüyor,kaşlarının çıkmıs hali ile ugrasırken görüyor
temızlık yaparken abuk kıyafetlerle goruyor

ve hep yanyanayız , tutku kalmıyor yani

sevgi baki kalıyor ama özlemek yıne de oluyor
eşim bana hergun söyler mesela aksam olsa da eve gıtsek cok ozledım senı dıye.

cinselliğie gelince evet sevgili iken kısıtlı zamanda buluusyoruz, hersey yasanamıyor aramızda daha isteklı oluyoruz sanırım.

evlenınce yük sorumluluk artıyor yorgunluk oluyor bu da sıklıkta azalmaya sebep verıyor
çok düşünme üstünde bu konunun :)

Bende de tam tersi 1 sene oldu 1 saat görmesem aklımdan çıkmıyor yanimdayken bile özlüyorum . Ondan sonra aile sorunları vs derken nekadar çok sevsekte arada kavgalarimz eksik olmuyor. Kısaca herkes farklı konulardan çekiyor çok ta canını sıkma seni seviyorsa ve düzgün biriyse bekarliktaki gibi ilgi gostermemesini sorun etme

sevgiliyken buluşmaya giderken ne giysem diye kırk kere düşünürdüm kuaförden çıkmazdım. şimdi adam bulantılı geçen hamileliğimde kaç ay lavabo önünde bekledi. çıkınca halimi düşünün yani. dolayısıyla heyecan kalmaması çok normal.
bunların hepsi bir süreç.

Bence 2 ev çok mantıklı...kimse ile 7/24 aynı evde yaşamayacaksın aslında...

Ama nedense erkekler bile bu teklife sıcak bakmıyor
Adam donunu yikatip,yemek yiyecek,çekirdek citlatip çay demli olsun diyecek ,kiyafet temiz ütülü olacak ....bunlari diğer evde kim yapacak ?Girer mi erkekler o topa

Çocuk olursa nolacak:)

Birde senin olmadığın zamanlarda hayatı nasıl geçiyor haberin olmaz ki :/
Çocuk mevzusu bana hep uzaktı, onu pek hesaba katmadığım doğru.

Ama aldatacak insan böyle bir evliliğe evet demez zaten diyorum. Tek eşli ama özgürlüğüne düşkün yaşamak isteyenler için. Arada güven olsun, ben hakkaten kimin ne yaptığını da pek merak etmiyorum. Teoride güzel geliyor 2 ev, pratikte sorun olabilir...

Zaten kimse yanaşmadığı için ben hala bekarım

Adam donunu yikatip,yemek yiyecek,çekirdek citlatip çay demli olsun diyecek ,kiyafet temiz ütülü olacak ....bunlari diğer evde kim yapacak ?Girer mi erkekler o topa
Yaw hakkaten, arkadaşlarıyla gezer, gece geç gelir, maçına gider, dır eden soran yok, hatta hanımın pek masrafı bile yok vs diye atlarlar diye hayal ediyordum ama siz haklı çıktınız

Bak bende onu demek istedim benim dusuncelerimi yazmissin

benim suanda yasadigim Hayat. Nisanlim kendi evinde ben kendi evimde. Hfta 3 gün ya ben onda kaliyorum yada o bende. arada birde 250 kilometre var... ohhhh tam rahatlik.
bana kalsa evlenip ayni eve girmem ama nisanlim istiyor...

benim suanda yasadigim Hayat. Nisanlim kendi evinde ben kendi evimde. Hfta 3 gün ya ben onda kaliyorum yada o bende. arada birde 250 kilometre var... ohhhh tam rahatlik.
bana kalsa evlenip ayni eve girmem ama nisanlim istiyor...
Al işte, test edip onaylanmışı da var. Şapkamı çıkartıyorum

Bak bende onu demek istedim benim dusuncelerimi yazmissin
Yani hep aynı ateş aynı aşk kalmaz heralde yoksa 40-50-60 yaşına geldiğimizde aynı adamlarla durmak istemezdik. Sevgi sanırım şekil degistirebilen bişey. Bazen özlemle harmanlaniyor bazen merhametle bazen minnetle ne biliyim ama hep var olan bişey.. yani inşaallah var olur hep :)

Al işte, test edip onaylanmışı da var. Şapkamı çıkartıyorum

asiri rahat gercekdende. zaten her hafta 40 Saat calisiyorum. hafta ici canim ne isterse onu yapiyorum. Sporuma, sosyal faliyet, Shopping... artik canim ne isterse... ister temizlik yapiyorum ister yapmiyorum. Yemek, camasir derdi yok. yani var tabi ama istedigim Zaman yapiyorum...
hafta sonlarini ve tatail günlerini full beraber geciriyoruz- bende böylesi en iyisi. nisanlim evlenip cocuk istedigi icin mecbur ayni eve tasincaz yakinda. ben simdiden üzülüyorum

Yaw hakkaten, arkadaşlarıyla gezer, gece geç gelir, maçına gider, dır eden soran yok, hatta hanımın pek masrafı bile yok vs diye atlarlar diye hayal ediyordum ama siz haklı çıktınız

Yıllarca yanlız yaşamış özgür bir erkek bile kabul etmez bence o da hep tektim ben yaptım evleneyim de karın yapsın artık der kesin
Bu fikir tam benlikmis aslında ama geç kaldım

Evet doğru değişiyor
Ve bn keşke evlenmeseydim diyenlerdenim bir evladım var bir yaşında Sadece bu evlilik den en mutluluk bulduğum bebişim oldu
Her gün eşimden nefret ederek güne başlıyorum bazen bu nefret duruluyor ama bazen de öyle alev alıyor ki inş bugün geberir diyorum
Inşallah sen eski mutluluğunu bulursun

Hadi ya? Ne gibi süprizler oldu?

Konu sahibi de kızmıyordur umarım...uzatmayacağım inş :S
Benim evimde her işi yapıp bana kağıt da kebap yapan ,maddi destegimde duygulanip insanlar bu paylasimi hayat boyu yakalayamiyorlar diyen adam evlenince ben biliyorum,ben karar veririm tarzı davranmaya başladı.Ara annemi fasulyeyi nasıl sevdiğimi anlatsın,annem atletimi öyle katlamiyor ama bile demisligi varKonu sahibi kusuruma bakma lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…