Evlendikten 5 Dakika sonra ne olursa boanmaya karar verirsiniz??

tabi ki de beni aldattığını öğrenirsem(mesela telefonuna gelen bi çağrı ya da mesajla)hani hep olur ya filmlerde:)

5 dk çok kısa bir zaman CADIARZU
Hayatım maç var&iş görüşmem var gitmem gerekiyor, evde görüşürüz gibi bişey demesi lazım lmaz:

Eşimin sevgilisi (erkek - kadın); düğünü basarsa boşanırdım.... kötükedihüso​

bana söylemediği bir çocuğu çıkarsa..

düğünde rezillik çıkarır bana kaba davranırsa

şiddet gösterirse...

tecavüz ederse...

aileme kaba davrandıysa

para pul bahsi yaratırsa...

Şiddete maruz kalırsam
Ailesi tarafından kötü davranışlara maruz kalıp eşimin beni savunmaması durumunda
ıhanetini sadakatsizliğini öğrenirsem
Ya da benden sakladığı çok önemli evliliği etkileyecek bir durumu söz konusuysa mesela çocuğu olması gibi
Sanırım bu durumlarda değil beş dakika bir dakika bile durmam...

benı uzecek affedılmesı zor bısı oldug takdırde hemen boşarım bı dk bıle beklemeden nıkahı ıptla ederım...

zorla istemediğim halde ilişkiye girmeye çalışırsa vurmya kalkışırs yada artık nikahı bastık diye geri dönüşü yok sanıp başka bir suratı varsa bana kötü davranırsa hiç başlamadan biterdi herhaldeÇok üzgünüm çoook

saat on ikiden sonra vampire dönseydi boşardım kendisini....:icecream::icecream:

telefonu çalar ve sevgilisi ararsa tabiki isterse 1 dk olsun hemen boşarım hiç bakam arkama don paça atarım evden........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…