evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

rimel_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.354
39
158
kızlarr evlendıkten kaç ay sonra hamıle kaldınız? eylul de evlenıorum ve 8-10 ay kadar korunmayı dusunuorum. doktorum desolett verdi korunmam ıcın ve kısırlıga neden olmadıgını soyledı. ama endişelerim war? bız yenı evlencek kızlara ışık olun :) bu arada yaşım 27.

selam canım, ben evlendikten sonra 8 ay düşünmedim,eşim korundu herhangi bir hap içmedim,sonra 1 düşük yaptım ve ardından 3 ay korunup yıne hamıle kaldım,yanı toplamda 1 senelik evliydim,bu da normal bir süre zaten,etraftakiler rahat vermiyordu,sürekli soruyorlardı sanki geç kalmışız gibi:)

Ben de henüz 2 aylık evliyim.Yasmin kullanıyordum fakat bu ay son kutumu da içip bırakma kararı aldık eşimle.Çünkü her ne kadar etkisi az deseler de sonuçta yumurtaları tembelleştiryor.Ve vücudun tüm hormonal dengesiyle oynuyor.
Eşiniz korunsa daha iyi bence.Biz bundan sonra öyle yapıcaz inş
Sevgiler

ben 6 ay hap içerek korundum.
snra bir ay olmadı.snraki ayda hamile kaldım.
öğrendiğimdede 8 aylık evliydim

bizde sanki evlendikten 1 hafta sonra aıleler düdüğü çalcakmıs gıbı gelıo.. ööle bakıolar yani.. keşke nişanlım korunsa prezervatıfle.. gerıcekme yonetemı yapalım dedı.. ama bende buna guvenıorum.. hadi istedi bana sormadan kazayla oldu dedı... ah ah arkadaslarına cok ozenıo.. ama bende bıraz evlılıımın tadını cıkarmak ıstıorum.. bu arada canım allah saglıkla kucaına almayı nasip etsin :)

bence dogum kontrol hapı kullanma eşin korunsun
bence eşlerinizi bu şekilde alıştırmayın
hayatınız boyunca hap içmek size de boğucu gelmiyor mu?

ben 2bucuk yıllık evliyim
2 yıl eşim korundu ben hiç korunmadım
şimdi de 5 aydır deniyoruz hala çocuk yok bakalım

ama şunu da söyleyim
burda sana cevap yazanlar hep iyimser yaklaşım
birçok kişi ilk bir sene içinde bile hamile kalamıyor
o arkadaşlar çok şanslıymış
onu da hesaba kat
genelde hemen hamile kalınmıyor
eşinin yaşı kaç acaba? özel değilse elbette
yaş ilerledikçe de gebelik zorlaşıor malum

gelmez olur mu? ama bebek gerı ıade edılemeyen bı hedıye.. ve en cok anneye muhtac we ılgının en fazlasını anne gosterıo.. niaşnlımda hemen yapalım desem yapıcak.. ama bu karar en cok benı etkıleyeceınden mecbu kalıorum ilaca..

bebek yapmak sorumluluk isteyen bi is. Cevredekilerin ne dediginin bi onemi yok bence.
Tabi faktorlerde onemli.Mesela yas faktoru yada maddi durum...
Bence 27 yasi bebek yapmak icin cok ideal. Eger maddi durumda iyiyse bebise bakmakda sorun yasanmayacaksa hemen yapiver olsun bitsin. Mesela ben 30 yasindayim bu yuzden evlenir evlenmez hemen hamile kaldim.

siz ilaç kullanmaya razı olursanız eşiniz hiç korunmaz
tabi ben işinize karışmak istemem
ama ben başından beri hiç korunurum demedim
dolayısıyla o korundu
sonuçta çocuk istediğiniz zaman da beraber karar verilir
ben bugün korunmuyorum demekle olacak iş değil
ama nişanlınız anlayışlı biri değilse ben bilemem

canım ben tam 9 ay sonra hiç korunmasız hamile kaldım :) ama eltim 2.5 ayda hamile kaldı yani bünyeyye göre değişihyor eğer yumurtalıklarında hiç bi sorun yoksa doktor az çok anlar dimi kolay hamile kalıp kalamayacağını ona göre önlemlerini al ilk geceden kalanlar bile oluyor gerçi ertesi gün hapı var ilişkiden en fazla 72 saat aralrınd alıyorsun gebeliği önlüyor genellikle bu ilacı allah korusun tecavüze uğrayan yada sevgilisine kendine feda eden ler kullanıo :)

canımm çok doğru söylüyorsun
bu arada merhaba bak burda buldum seniii
neyysee konumuza dönelim :))
şimdi arkadaşımızıın dediğine hak veriyorum doğum kontrol hapları çok zararlı aslında eşlerimizin korunması daha mantıklı şimdi kadınlar içinde prezertavif çıkmış fiyatı 15 falan sanırım ama biraz zor takılıomuş ezcaneyede sorup öyle bişeyde yapabilirsin tatlımm dimi ferdat85 cim :) illa ilaca gerennnnkkk yok :)

evet evet
ben folik asiti bile zor içiyorum valla

meraba bu arada
bir de özel mesajını kontrol eder misin

teşekkur ederım gunnur.. aslında bi anda bı lamba yandı tepemde baskaları ıstıo dıe ben hazır olmadan yapmam herkese eziyet etmeme neden olcak.. canımsın :)) allah aılenle mutlu etsın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…