valla canım biz evlendiğimizdede çocuk istediğimiz için ben 2 ay sonra hamile kaldım
kızlarr evlendıkten kaç ay sonra hamıle kaldınız? eylul de evlenıorum ve 8-10 ay kadar korunmayı dusunuorum. doktorum desolett verdi korunmam ıcın ve kısırlıga neden olmadıgını soyledı. ama endişelerim war? bız yenı evlencek kızlara ışık olun :) bu arada yaşım 27.
selam canım, ben evlendikten sonra 8 ay düşünmedim,eşim korundu herhangi bir hap içmedim,sonra 1 düşük yaptım ve ardından 3 ay korunup yıne hamıle kaldım,yanı toplamda 1 senelik evliydim,bu da normal bir süre zaten,etraftakiler rahat vermiyordu,sürekli soruyorlardı sanki geç kalmışız gibi:)
bizde sanki evlendikten 1 hafta sonra aıleler düdüğü çalcakmıs gıbı gelıo.. ööle bakıolar yani.. keşke nişanlım korunsa prezervatıfle.. gerıcekme yonetemı yapalım dedı.. ama bende buna guvenıorum.. hadi istedi bana sormadan kazayla oldu dedı... ah ah arkadaslarına cok ozenıo.. ama bende bıraz evlılıımın tadını cıkarmak ıstıorum.. bu arada canım allah saglıkla kucaına almayı nasip etsin :)
ben 6 ay hap içerek korundum.
snra bir ay olmadı.snraki ayda hamile kaldım.
öğrendiğimdede 8 aylık evliydim
bence dogum kontrol hapı kullanma eşin korunsun
bence eşlerinizi bu şekilde alıştırmayın
hayatınız boyunca hap içmek size de boğucu gelmiyor mu?
ben 2bucuk yıllık evliyim
2 yıl eşim korundu ben hiç korunmadım
şimdi de 5 aydır deniyoruz hala çocuk yok bakalım
gelmez olur mu? ama bebek gerı ıade edılemeyen bı hedıye.. ve en cok anneye muhtac we ılgının en fazlasını anne gosterıo.. niaşnlımda hemen yapalım desem yapıcak.. ama bu karar en cok benı etkıleyeceınden mecbu kalıorum ilaca..
canım ben tam 9 ay sonra hiç korunmasız hamile kaldım :) ama eltim 2.5 ayda hamile kaldı yani bünyeyye göre değişihyor eğer yumurtalıklarında hiç bi sorun yoksa doktor az çok anlar dimi kolay hamile kalıp kalamayacağını ona göre önlemlerini al ilk geceden kalanlar bile oluyor gerçi ertesi gün hapı var ilişkiden en fazla 72 saat aralrınd alıyorsun gebeliği önlüyor genellikle bu ilacı allah korusun tecavüze uğrayan yada sevgilisine kendine feda eden ler kullanıo :)kızlarr evlendıkten kaç ay sonra hamıle kaldınız? eylul de evlenıorum ve 8-10 ay kadar korunmayı dusunuorum. doktorum desolett verdi korunmam ıcın ve kısırlıga neden olmadıgını soyledı. ama endişelerim war? bız yenı evlencek kızlara ışık olun :) bu arada yaşım 27.
8 ay sonra planlayarak.[/QUOTE
süpersiniz.. allah nazarlardan korusun bebeını senı we eşini
canımm çok doğru söylüyorsunbence dogum kontrol hapı kullanma eşin korunsun
bence eşlerinizi bu şekilde alıştırmayın
hayatınız boyunca hap içmek size de boğucu gelmiyor mu?
ben 2bucuk yıllık evliyim
2 yıl eşim korundu ben hiç korunmadım
şimdi de 5 aydır deniyoruz hala çocuk yok bakalım
8 ay sonra planlayarak.[/QUOTE
süpersiniz.. allah nazarlardan korusun bebeını senı we eşini
Tsk ederim, amin nerde varsa herkesinkini.
Dogum kontrol haplark 1-2 ay geciktiriyo gebeligi. Ortalama 3 ay. Ben de bunu bilerek 3 ay once biraktim hapi ve biraktiktan tam 3 ay sonra hamile kaldim. Istedigim ayda hamile kalmis oldum yani.
Bence kadin erkek korunmanin bi farki yok. Erkege sen korun dediginde korunarak birliktelik cok cezbetmiyo onlari. Hep iclerinde kaliyo korunmadan birlikte olmak. Ayrica bebek istemediginiz surece guvenemezsiniz esinize. Bi aksilik olsa vs. En iyisi ipler sizin elinizde olsun.
Ertesi gun hapi demeyin onda 1 paket dogum kontrol hapinin kat be kat fazlasi hormon yuklemesi oluyo.
Hapin bi zarari yok. Yasmin zayiflamaya da yardim ediyo hem.
Kist miyom onlar da yok oluyo boylece.
canımm çok doğru söylüyorsun
bu arada merhaba bak burda buldum seniii
neyysee konumuza dönelim :))
şimdi arkadaşımızıın dediğine hak veriyorum doğum kontrol hapları çok zararlı aslında eşlerimizin korunması daha mantıklı şimdi kadınlar içinde prezertavif çıkmış fiyatı 15 falan sanırım ama biraz zor takılıomuş ezcaneyede sorup öyle bişeyde yapabilirsin tatlımm dimi ferdat85 cim :) illa ilaca gerennnnkkk yok :)
bebek yapmak sorumluluk isteyen bi is. Cevredekilerin ne dediginin bi onemi yok bence.
Tabi faktorlerde onemli.Mesela yas faktoru yada maddi durum...
Bence 27 yasi bebek yapmak icin cok ideal. Eger maddi durumda iyiyse bebise bakmakda sorun yasanmayacaksa hemen yapiver olsun bitsin. Mesela ben 30 yasindayim bu yuzden evlenir evlenmez hemen hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?