evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

teşekkur ederım gunnur.. aslında bi anda bı lamba yandı tepemde baskaları ıstıo dıe ben hazır olmadan yapmam herkese eziyet etmeme neden olcak.. canımsın :)) allah aılenle mutlu etsın seni

Zaten mantikli karar vercek yasdayiz nede olsa demi.En dogrusuna karar verecegine eminim.
Saol canim benim sanada yeni evlilik hayatinda mutluluklar dilerim...

Zaten mantikli karar vercek yasdayiz nede olsa demi.En dogrusuna karar verecegine eminim.
Saol canim benim sanada yeni evlilik hayatinda mutluluklar dilerim...

çok teşekkür ederim.. hepimiz inşallah... bu gece rahat bi uyku cekebılırım :))))

yıl 2001 haziran ayı. evlendik. :123: bizde ilk geceden korunmamıştık belki hemen olmaz demiştik. ama sanki evlenmemizi bekliyormuş velet. daha o gece den hamile kaldım yıl 2002 mart ayı. anne oldum. hani derlerya adam ceketini bana atsa hamile kalırım çok gülerdim bu söze ama başıma geldi.

evleneli tam bir yıl oldu öğretmenim çalıştığım için önce ev ve okulu bir arada götürmeye alışmam lazımdı ve 1 yıl bebek istemedik ve 6 ay hap kullandım 4 ay eşim korundu 2.ayımızdayız şimdi reglim gecikti 2 gün ama geçen ay çok test yaptım ilk aydan olmayacağını bildiğim halde hayal kırıklığı yaşadım bu ay 1 hafta bekleyeceğim test yapmak için umarım hamileyimdir bu 2.ayımız ama kimden duyduysam 3 aydan önce genelde olmuyor dediler bu arada kızlar hapın zararı falan yok aksine haptan sonra kilo verdim ve adetlerim hapı bıraktıktan sonra bile hala düzenli yani olay hapla ya da eşinizin korunmasıyla alakalı değil bir arkadaşım da hiç hap kullanmadı 6 aydır hamile kalamıyor siz düşünün artık

Son düzenleme:

amin cnm:)ben balayından döndüm,esımın anneannesı var mı bebek dedı:) yuh dedım ıcımden,makıne mıyım ben:) yumurtlama gunu var bılmem nesı var,sankı hemen olacak dye bı kanun var:)evliliğin tadını cıkar ama hamıslık de harıka bsey,bazen dyrum kı keske daha once bebısım olsaydı,allah sana da ıstedıgın zamaan nasıp etsın:)

evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım
bunun 5 ayında da korunmuştuk doğum kontrol ilacıyla.
sonra bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum
2 sene sonra yine aynı şey oldu.

kötüyü söyleyen olmak istemem ama bebek istiyosan 1 sene gibi bi sürede hiç korunma
daha uzun süre istemiyosan korun
ama bu süreçler uzun.. nasip işi sonuçta..

ben birz tuhaf konuşmuş gibi olcamda bence evliliğin tadını çıkartıp 2-3 yıl sonra hamile olurum herhalde yeni evliyken tuhaf oluyo bence böle hemen evlendin ilk gün oha derim yani korun morun bişey yap ablacığım

imrendiğim bi durum :)
insan istemiyo ilk günden ama olunca da iyi ki olmuş diyo..

3,5 aylık evliydim hamile kaldığımda şimdi bebişim 7 aylık oldu doğumumuza az kaldı..Rabbim dileyen herkese nasip etsin...

evlendik, ilk dönemler hep prezervatifle korunduk, sonra eşim sıkıldı kullanmakdan geri çekme yöntemi denedik, arada kaçırdığımız zamanlar oluyordu ama ben PCO olduğum için, bekarlığımdan beri doktorlar hep tedavi sonrası bebeğin olur dedikleri için çokda korkmuyorduk , biraz boşlamıştık yani nasılsa biz bebek istediğimizde doktora gidicez, bi sürü tedavi süreci yaşıycaz ve sonrasında olacaktıya,,,

sonra süprizz diye geliverdi bebiş evliliğimizin 11. ayında. şu anda 7 aylık hamileyim, doğuma az kaldı.
ilk zamanlar çok üzüldüm çok isyan ettimhenüz erkendi diye ama şimdi şükrediyorum Allah uğraştırmadan aratmadan bize bir bebek nasip etti diye.

bende 9 aylık evliyim sadece 1 ay yasmin kullandım ama eklem ağrılarım ve kramplarım oldu. şimdi eşim korunuyo. biz 2 yıl daha düşünmüyoruz.

çok sevındım canım.. allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin :) bence cok erken deıl 11. ay tabii yaşın yapmak ıstedıklerın de war ama bana gore guzel bı zaman :))

[SUP][/SUP]
8.ayda hamile kaldım ALLAH yoklugunu göstermesin cok güzel ama 2 sene bekleseymişizde olurmuş:))

:) olduktan sonra bana da öyle gelır die tahmın edıorum :) ama işte ben 8-9 ay korunsam 9 ay da hamilelik 1,5 sen yaş 29 olcak .. yani çok küçük de deil. beklesem 2.yi istesem ona vakıt kalmıcak :))) inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…