Tsk ederim, amin nerde varsa herkesinkini.
Dogum kontrol haplark 1-2 ay geciktiriyo gebeligi. Ortalama 3 ay. Ben de bunu bilerek 3 ay once biraktim hapi ve biraktiktan tam 3 ay sonra hamile kaldim. Istedigim ayda hamile kalmis oldum yani.
Bence kadin erkek korunmanin bi farki yok. Erkege sen korun dediginde korunarak birliktelik cok cezbetmiyo onlari. Hep iclerinde kaliyo korunmadan birlikte olmak. Ayrica bebek istemediginiz surece guvenemezsiniz esinize. Bi aksilik olsa vs. En iyisi ipler sizin elinizde olsun.
Ertesi gun hapi demeyin onda 1 paket dogum kontrol hapinin kat be kat fazlasi hormon yuklemesi oluyo.
Hapin bi zarari yok. Yasmin zayiflamaya da yardim ediyo hem.
Kist miyom onlar da yok oluyo boylece.
valla ben hiç hap kullanmadıım halde 5 aydır olmuyor
bi de kullansaydım o zaman ooo
ettiöm etttimmmm merak etme cevabınıda yazdım sağolasın ben hemen yazıcam topiğe :)evet evet
ben folik asiti bile zor içiyorum valla
meraba bu arada
bir de özel mesajını kontrol eder misin
ettiöm etttimmmm merak etme cevabınıda yazdım sağolasın ben hemen yazıcam topiğe :)
teşekkur ederım gunnur.. aslında bi anda bı lamba yandı tepemde baskaları ıstıo dıe ben hazır olmadan yapmam herkese eziyet etmeme neden olcak.. canımsın :)) allah aılenle mutlu etsın seni
Tsk ederim, amin nerde varsa herkesinkini.
Dogum kontrol haplark 1-2 ay geciktiriyo gebeligi. Ortalama 3 ay. Ben de bunu bilerek 3 ay once biraktim hapi ve biraktiktan tam 3 ay sonra hamile kaldim. Istedigim ayda hamile kalmis oldum yani.
Bence kadin erkek korunmanin bi farki yok. Erkege sen korun dediginde korunarak birliktelik cok cezbetmiyo onlari. Hep iclerinde kaliyo korunmadan birlikte olmak. Ayrica bebek istemediginiz surece guvenemezsiniz esinize. Bi aksilik olsa vs. En iyisi ipler sizin elinizde olsun.
Ertesi gun hapi demeyin onda 1 paket dogum kontrol hapinin kat be kat fazlasi hormon yuklemesi oluyo.
Hapin bi zarari yok. Yasmin zayiflamaya da yardim ediyo hem.
Kist miyom onlar da yok oluyo boylece.
enobo.. çok teşekkür ederim werıgın bılgıler için.. inşallah bende istedıgım zaman da saglıkla hamıle kalırım senın gıbı.. cok dogru düşünmüşsün.. dikkat ettımde 2-3 ay sonra oluo genelde..
Zaten mantikli karar vercek yasdayiz nede olsa demi.En dogrusuna karar verecegine eminim.
Saol canim benim sanada yeni evlilik hayatinda mutluluklar dilerim...
bizde sanki evlendikten 1 hafta sonra aıleler düdüğü çalcakmıs gıbı gelıo.. ööle bakıolar yani.. keşke nişanlım korunsa prezervatıfle.. gerıcekme yonetemı yapalım dedı.. ama bende buna guvenıorum.. hadi istedi bana sormadan kazayla oldu dedı... ah ah arkadaslarına cok ozenıo.. ama bende bıraz evlılıımın tadını cıkarmak ıstıorum.. bu arada canım allah saglıkla kucaına almayı nasip etsin :)
yıl 2001 haziran ayı. evlendik. :123: bizde ilk geceden korunmamıştık belki hemen olmaz demiştik.ama sanki evlenmemizi bekliyormuş velet. daha o gece den hamile kaldım yıl 2002 mart ayı. anne oldum. hani derlerya adam ceketini bana atsa hamile kalırım çok gülerdim bu söze ama başıma geldi.
Ben de henüz 2 aylık evliyim.Yasmin kullanıyordum fakat bu ay son kutumu da içip bırakma kararı aldık eşimle.Çünkü her ne kadar etkisi az deseler de sonuçta yumurtaları tembelleştiryor.Ve vücudun tüm hormonal dengesiyle oynuyor.
Eşiniz korunsa daha iyi bence.Biz bundan sonra öyle yapıcaz inş
Sevgiler
evlendik, ilk dönemler hep prezervatifle korunduk, sonra eşim sıkıldı kullanmakdan geri çekme yöntemi denedik, arada kaçırdığımız zamanlar oluyordu ama ben PCO olduğum için, bekarlığımdan beri doktorlar hep tedavi sonrası bebeğin olur dedikleri için çokda korkmuyorduk , biraz boşlamıştık yani nasılsa biz bebek istediğimizde doktora gidicez, bi sürü tedavi süreci yaşıycaz ve sonrasında olacaktıya,,,
sonra süprizz diye geliverdi bebiş evliliğimizin 11. ayında. şu anda 7 aylık hamileyim, doğuma az kaldı.
ilk zamanlar çok üzüldüm çok isyan ettimhenüz erkendi diye ama şimdi şükrediyorum Allah uğraştırmadan aratmadan bize bir bebek nasip etti diye.
8.ayda hamile kaldım ALLAH yoklugunu göstermesin cok güzel ama 2 sene bekleseymişizde olurmuş:))
bende 9 aylık evliyim sadece 1 ay yasmin kullandım ama eklem ağrılarım ve kramplarım oldu. şimdi eşim korunuyo. biz 2 yıl daha düşünmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?