- 26 Mayıs 2011
- 341
- 11
- 118
ne güzel eşin korunuo nazmiyeşahin :)))
bencede hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınabilir ama doktorlar önermiyor canım .cünkü gerçekten yumurtalar tembelleştiği için döllenen yumurta sağlıklı bir yumurta olarak değerlendirilemiyor anomalilikler olabilir diye 3 ay mola dönemi yani bebek düşünmeden hap bırakıp yumurtalıkları kendi haline bıraktırıyorlar .hemen hamile kalınır ama bu çok tavsiye edilmiyor .Kızlar, hapı bıraktıktan sonra 3 ay diye şartlamayın kendinizi, ben 6 yıllık evliyim, uzun süre çocuk istemedik ve evliliğim boyunca hep yasmin kullandım, yumurtalar tembelleşmiştir diye hamile kalmak istediğim aydan 3 ay önce hapı bıraktım ama bıraktığım ay hamile kaldımilk etapta şok oldum tabi, ama şimdi mutluyum, sabırsızlıkla kızımı bekliyorum
Kısacası, doğum kontrol haplarının kısırlığa neden olmadığının ve 3 ay beklemeniz gerekmediğinin yaşayan ispatıyımAllah herkese bu mutluluğu yaşatsın.
evlendikten sonra hemen hamile kaldım .evlendiğimde 22 yaşındaydım yani 2 cocuk olması ve yaşım ilerlemeden onları büyütmek için şimdi 2. bebişime hamileyim canım .27 yaşındayım .eğer tek cocuk istiyorum dersen 30 undan önce doğmasını öneririm belli bir yaştan sonra 2 bebişe pek cesaret edilmiyor .şuan bile 2 cocuk düşüncesi beni bazen düşündürüyor acaba iyi oldumu kardeş düşüncesine olumlu baktı oğluşum ama ilerleyen dönemlerde neler olacak diye düşünmüyoruz değil .ama ilkokula gittiğinde ikinci cocuğun bağırığı çağırığı kalmaz inşallah diyoruz .aralarında 4 yaş olacak biri okula başlarkan diğeri 3 yaşında olacak .rahat büyüsünler istiyoruz.allahım olmayanlarada versin .
eğer çalışmyorsan tabiki bebek senle bir yoldaş olur evde sıkılmazsın evliliğinizin çiçeği olur.
benim için oyle olmuştu .
evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım .güyaa iki sene yapmayacaktık. çok büyük konuştum sanırım bi baktımki hamileyim:78:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım en kısa zamanda anne olursun inşallah3 yıldır istiyorum hala tık yok rabbim İSTEYEN herkeze nasip etsin inş...
3. yılım hala hamile kalmayı beceremedim allaaammmm bi bakmışım hamileyim desem bende keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bizde evlendiğimizde 2 yıl çocuk düşünmüyoruz her ikimizde bayaaa bayaa büyük konuştuk hemde. :18:
3 yıldır istiyorum hala tık yok rabbim İSTEYEN herkeze nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?