evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

Kızlar, hapı bıraktıktan sonra 3 ay diye şartlamayın kendinizi, ben 6 yıllık evliyim, uzun süre çocuk istemedik ve evliliğim boyunca hep yasmin kullandım, yumurtalar tembelleşmiştir diye hamile kalmak istediğim aydan 3 ay önce hapı bıraktım ama bıraktığım ay hamile kaldım ilk etapta şok oldum tabi, ama şimdi mutluyum, sabırsızlıkla kızımı bekliyorum

Kısacası, doğum kontrol haplarının kısırlığa neden olmadığının ve 3 ay beklemeniz gerekmediğinin yaşayan ispatıyım Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.

bencede hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınabilir ama doktorlar önermiyor canım .cünkü gerçekten yumurtalar tembelleştiği için döllenen yumurta sağlıklı bir yumurta olarak değerlendirilemiyor anomalilikler olabilir diye 3 ay mola dönemi yani bebek düşünmeden hap bırakıp yumurtalıkları kendi haline bıraktırıyorlar .hemen hamile kalınır ama bu çok tavsiye edilmiyor .

evlendikten sonra hemen hamile kaldım .evlendiğimde 22 yaşındaydım yani 2 cocuk olması ve yaşım ilerlemeden onları büyütmek için şimdi 2. bebişime hamileyim canım .27 yaşındayım .eğer tek cocuk istiyorum dersen 30 undan önce doğmasını öneririm belli bir yaştan sonra 2 bebişe pek cesaret edilmiyor .şuan bile 2 cocuk düşüncesi beni bazen düşündürüyor acaba iyi oldumu kardeş düşüncesine olumlu baktı oğluşum ama ilerleyen dönemlerde neler olacak diye düşünmüyoruz değil .ama ilkokula gittiğinde ikinci cocuğun bağırığı çağırığı kalmaz inşallah diyoruz .aralarında 4 yaş olacak biri okula başlarkan diğeri 3 yaşında olacak .rahat büyüsünler istiyoruz.allahım olmayanlarada versin .
eğer çalışmyorsan tabiki bebek senle bir yoldaş olur evde sıkılmazsın evliliğinizin çiçeği olur.
benim için oyle olmuştu .

ne güzel ayyıldızım allah mesut etsın yawrularınla... bende 27 yasındayım.. şimdilik 2 düşünuoruz bizde (tabii 1. de korkup 2. den vazgecmessem)ancak yaşım 27, 30 dan once 2 taneyı sıgdıramam.. aşırı zor olur 1 yaş farkla 2 cocuk.. ilki 29 da olsa 2. de 32-33 de yeter bana :) tabii sağlıkla :)

bende hapı bırakıp ertesi ay hamile kalanlardanım ilk gebeliğimde 3 ay sonra kalmıştım ama bunda hemen kaldım çok şaşırdım.doktorum hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalmanın çocuk üstünde herhangi bi zararı olmaz dedi.ikiz olma ihtimali artıyomuş.Allah cümlemize sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah:)

merhaba ben evleneli 10 yıl oldu 9 senedeir istiyorum ama daha kısmet olmadı çocuk ha deyince olmuyo maalesef ya bizim istememizle olmuyo RABBİM ne zaman nasip ederse herşeyin hayırlısını versin herkese

evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım .güyaa iki sene yapmayacaktık. çok büyük konuştum sanırım bi baktımki hamileyim:78:

3. yılım hala hamile kalmayı beceremedim allaaammmm bi bakmışım hamileyim desem bende keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tam evlendikten 23 ay sonra hamile kaldım..ama 7 ayda meleğimin beni bulmasını bekledimama şükürler olsun meleğim annesini buldu..rabbim tüm isteyen kullarına bu mübarek günlerin hürmetine yaşatsın inşallah bu muhteşem duyguyu

3. yılım hala hamile kalmayı beceremedim allaaammmm bi bakmışım hamileyim desem bende keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah olur canım sizde yenisiniz daha olur merak etme

bizde evlendiğimizde 2 yıl çocuk düşünmüyoruz her ikimizde bayaaa bayaa büyük konuştuk hemde. :18:

aynen bende öylee arkadaşlarımla dalga geçiyordum hatta çocuklarla uğraşmaktan başka birşey yapamıyorlar diye. ben delimiyimde hemen çocuk yapıcam diyordum çokta dikkat ediyordum ama oldu işte şunu da söyleyeyim hiç üzülmedim çok sevindim ve şimdi çok alıştım çocuk fikrine. sabırsızlanıyorum hatta çabucak geçse zaman diyorum sana tavsiyem gerçekten düşünmüyorsan hapı ihmal etme derimm.

kızlar inşallah hepimiz istediğimiz zaman hayırlı ve sağlıkla hamile kalırız

26aralik evlendik 18 ocakta kan tahliliyle ogrendik guzel haberi.herikimizde istiyorduk dolayisiyla hic vakit kaybetmedik,mevlam sagolsun bize bu gunleri gosterdi.simdi ozlemle kucagimiza alacagimiz gunu bekliyoruz.sunun surasinda birsey kalmadi gerci ama bakalim bize nezaman katilacak bebisimiz.suana kadar gozuken doktorumuzun dedigine gore 23eylul gelis tarihi :)hayirlisi artik beklemeye devam

bebiş istemeye başladıktan sonra 8. ayda hamileydim o bekleme süresi cok yoruyor insanı ama mutlu sonuçunu görmek dünyanın en güzel duygusu rabbim kimsecikleri bu yolda aratmasın isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…