evlendikten ne kadar sonra orgazm olunur??

vexsxeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
87
3
86
Nevşehir
Arkadaşlar orgazm ne kadar sonra olan bi durum.Bazı başlıklarda evlendikten sonra 1 -2 ay zevk alamadıklarını söyleyen arkadaşlar vardı.zevk farklı bi de orgazm olmak için bi süre alışmakmı gerek bu duruma?

Kişiden kişiye göre değişir bu durum...
Zevk alamama olayı sanırım birazda psikolojik...bu sorunun altında bir çok neden yatıyor olabilir...
Fakat orgazm ile zevk almak çok farklı şeylerdir...
Mesela bi öpücükten yada bi dokunuştan zevk alabilirsin ama orgazma bu kadar basit değildir...
Zevk almanın çok çok ötesindedir..En yüksek nokta zirvedir...Orgazm sırasında nefes alıp verme sıklığı, kalp hızı ve kan basıncı artar. Göz bebekleri büyür, dudaklar koyulaşır, göğüs uçları dikleşir, klitoris ıslanır ve sertleşir. Artan heyecanla beraber deri kızarır ve terleme başlar. orgazm olmak bu şekilde belirtilir... Fakat orgazm olmak içinde belli bir sürenin geçmesi gerekmiyor.... ilk ilişkinde de olabilirsin ...

zamanla alakalı bırsey degıldır canım
yıllardır evlı olan ama orgazm olamayan kadınlarda vardır
ılk ılışkısınde olan kadınlarda vardır bu kısıyle alakalı bır durum

Bence de...a.s
Kişinin kendisiyle, cinselliğe bakış açısıyla artı partneriyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Bence orgazm için cinsel duyum yeterli değildir bir kadın için. Her yönden kendini mutlu hissederse bir kadın orgazm olabilir.
Günlük yaşamda beni mutlu edemiyorsa kocam kıymetimi bilmiyorsa, ama yatakta çok iyi bir partnerse yine de bir bayanın orgazmı için yeterli olamayacağını düşünüyorum. Beni kıran bir adamla orgazmı bırakın öpüşmeyi bile istemem.sengözlerimebaksanab

eşinle ilk ilişkin olacaksa bir süre cinsel ilişkiye alış en azından 2 ay kadar. daha sonra kendin eşini yönlendir orgazm konusunda. acele etme bu konuda yani... ayrıca kadının üstte olduğu pozisyon orgazm olmak için daha kolaydır. bunu aklında tut.

hayatımda ilk defa böle bir soru duyuyorum bakalım daha neler duyacam:D
aynen bende ne alaka evlendikten ne kadar sonra

topigi kaybetmeyelim evlenince yazıcam kaydirigubbakcemile3
hahahha:))))

tamamne sen ve eşinle alakalı
önce senin tahrik olman ve gevsemen gerekiyor zevk aldıgın noktaları ii bilmen gerekio
ikinci iş eşine düşüyor cünkü onunda anlayışlı olması gerekiyor senin onu yönlendirmen gerekiyor zevk almaya bakın canım kaçar mı bu zamanlar ahhh ahhh eşimi özledim hamilelikte vurdu başıma galiba:))))
rüyalarıma girio kocammmm:)))))

evliliğin süresi ile alakası yok . ama şu olabilir eşler birlikte oldukça dahada birbirlerine ısınır ve rahat davranırlar.
Aradan zaman geçmesi kişinin daha rahat hareket etmesini ve eşlerin birbirini tanımasını,
nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını öğrenmesine fırsat verir.
Böylelikle birbirlerine yaklaşımları ve ilişkileri daha iyi olur.
Erkek eşini ne kadar çok güvende hissettirir ne kadar çok rahat etmesini sağlarsa kadının orgazmıda o kadar kolay olur.

Back
X