- Konu Sahibi gulbeyaz_31
Evliliğimizin 3. yılı kızım 13.yılı oğlum oldu..:))
2 çocuk arası bayağı zaman almış...)
çok yaş farkı var.
daha kısa tutmalı bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğimizin 3. yılı kızım 13.yılı oğlum oldu..:))
2 çocuk arası bayağı zaman almış...)
kişiye ve duruma göre değişir. ben 25 yaşındayım, çalışmıyorum, eşimin geliri iyi, sorumluluk sahibi biri. ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım. bazen keşke daha genç yaşta anne olsaydım diyorum.![]()
Ben evliliğimin 7. yılında karar verdim çocuk sahibi olmaya, o da artık baskılara dayanamadığımdan hem de kendimi hazır hissettiğimden dolayı.. Aslında annem duygu sömürüsü yapmasa daha da beklerdim.. Evliliğin ilk 5 yılı zor geçer derler.. Eşimle çok uyumlu, birbirini gerçekten seven iki insan olmamıza rağmen bu sözün ne kadar doğru olduğunu anladım.. Aynı evin içinde yaşamak, ona ve ailesine alışmak olgunlaşmak ve her şeyi rayına oturtmak gerek çocuk sahibi olmadan önce ki, çocuk huzurlu, güvenli bi ortamda büyüyebilsin.. Tam da zamanıymış diyorum şimdi, iyi ki önceden yapmamışım.. Tereddütsüz ve kaygılar olmadan yaşamak bu duyguyu öyle güzelmiş ki anlatamam![]()
2-3 yıl düşünmüyorum ben de. Hem çalışıyor olacağım hem ev hayatına ve evliliğe yeni alışıyor olacağım sonra hemen hoop 9 ay sonra bir de çock kafayı yerim herhalde. Zaten erkek arkadaşımla da 6-7. sende anca evlenicez bir de hemen çocuk yapmak istemem 2-3 yıl başbaşa kalalım.![]()
böyle bir konu açıldımı bilmiorum ama aklıma takıldı.. evlendikten ne kadar zaman sonra çocuk olmalı ya da siz ne kadar zaman sonra çocuk yapmaya karar verdiniz / verirdiniz?? ben 6 aylık evliyim haliyle sürekli ne zaman olcak çocuk diyende var aman daha 2/3 sene yapma diyende.. biliorum bu çiftler arasındaki karara bağlı ama sormak istedim ya sizce ??
anlamiyorum bizim insanimizi ya, evlenesiye kdr "ne zaman evleniyosunuz"
evlendikten sonra "cocuk ne zaman".
size ne ayol? en sinir oldugum sey, kocamla benim hayatimdan size ne.
ben en az 3-4 sene beklemeyi düsünüyorum, cocuk öyle lay lay lom bisey degil.
daha evlilik oturmadan evliligin ilk aylarinda isteyerek hamile kalanlarida hic anlamiyorum
önce doya doya evliligin, sevdiginle yalniz olmanin tadini cikarmali, maddi güce sahip olmali,
cok cok düsünülmeli bu karari vermeden önce.
Canım 6 ay olmuş daha evleneli aman diyim hayatısının hatasını yapma gez toz eğlen eşinle doyun birbirinize ne çocuğu daha..Ben 27 yaşındayım 3,5 sene oluyor evleneli ama inan en az 3 yıl daha düşünmüyorum çocuk yapmayı kesinlikle.böyle bir konu açıldımı bilmiorum ama aklıma takıldı.. evlendikten ne kadar zaman sonra çocuk olmalı ya da siz ne kadar zaman sonra çocuk yapmaya karar verdiniz / verirdiniz?? ben 6 aylık evliyim haliyle sürekli ne zaman olcak çocuk diyende var aman daha 2/3 sene yapma diyende.. biliorum bu çiftler arasındaki karara bağlı ama sormak istedim ya sizce ??
Katılıyorum canım sana..Bence en az 3 sene beklenmeli çocuk için. acele edilmemeli, evliliğin keyfi iyice çıkarılmalı diye düşünüyorum. Çocuk olunca hayatınızın merkezi oluyor her şeyi ona göre ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. En küçük örnek hava bugün kötü dışarı çıkmayalım hasta olur vs. Sözlerim yanlış anlaşılmasın tabi kide çok güzel bir şey çocuk ama zamanı iyi ayarlanmalı diye düşünüyorum.