bilmiyorum google da arattığımda evlendikten sonra düzensizleşenler varmış. önceki ay stresten falandır herhalde diye düşündüm ama bu ay stres yaşamadım o kadar çok haklısın gitmeliyim de korkuyorum bi yandan daEvlilikle adet düzensizliğinin bir ilgisi olamaz bence başka bir probleminiz var belli ki basit kist falan olabilir bir jinekologa gidin muayene olun evlendiginizden beri hiç gitmediyseniz önemli böyle şeyler
yok korunmuyoruz ilaç almıyorum. İnternette bi kaç kişi yazmışta bende ordan yola çıktım bilmiyorum randevu alayım en iyisi :)Korunmayı bırakınca da düzensizlikler olabiliyor.
Korunuyor musunuz?
Gerçi her şekilde bir jinekolojik muayene olmalısınız. smear testi de vermelisiniz. Bir sorun varsa da yoksa da doktor söyler zaten. En sağlıklısı böyle olur. Ama sırf cinsel hayat başladı diye döngü değişmez.
O zaman bende kist falan var sanırım offf2.5 yıldır evliyim eşimle cinsel münasebetim sebebi ile hiçbir ay adetim de değişiklik meydana gelmemektedir. :)
canım aynı durumu yaşamışız ,bende evlenince adetim düzensizleşti bir kadın doğumcuya görün benceağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?
Sen gittin mi bı sorun çıktımı? randevu aldım ama içim içimi yiyorcanım aynı durumu yaşamışız ,bende evlenince adetim düzensizleşti bir kadın doğumcuya görün bence
canım bende ufak bir kist vardı ve evlenince yeni bir hayata atılıyorsun strestti falan derken bir düzensizlik yaşadımSen gittin mi bı sorun çıktımı? randevu aldım ama içim içimi yiyor
Hemde ne stres :) gectimi sendeki yoksa ilaç kullaniyomusun hala?canım bende ufak bir kist vardı ve evlenince yeni bir hayata atılıyorsun strestti falan derken bir düzensizlik yaşadım
düzenli egzersiz yaparsan kilonu sabit korursan normale girer canımHemde ne stres :) gectimi sendeki yoksa ilaç kullaniyomusun hala?
Bakalım pazartesi ne olcak Geçmiş olsun canım :)düzenli egzersiz yaparsan kilonu sabit korursan normale girer canımçok şükür düzene giriyor
saolBakalım pazartesi ne olcak Geçmiş olsun canım :)
Benim de kistlerim var ama hala düzenli olurum.O zaman bende kist falan var sanırım offf
ağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?
[/QUOTE
İlk evlendiğimde bende öyle olmuştum sonradan düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?