Normalde hiç gecikmez uşutsem bile geçen ayda gecikti sadece bu ay olsa neyse randevu aldım bakalımYok değişmedi, değişeni de duymadım. 2 gün geç 2 gün erken bunlar normal. mesela 3 ay adet olmuyosan evet kist var ya da bi sorun var ama 2 gün gecikme nedensiz olabilir
Kist falan bişey demedimi doktorHer ay düzenli olan adetim ben evlendikten sonra adet düzenim bozuldu ilaç kulanmadan olmuyorum adet
Hayır kist yok hormon bozukluğu yok dedi vücüt alışana kadar adet düzeni bozuluyormuş bir senedir daha yeni vücudum alıltığı için iki ay söktürücü kulanmadan kendiliğimden adet oluyorumKist falan bişey demedimi doktor
Benim değişti. İlkinde 1 gün geç, ikincisinde 1 hafta erken oldum. Sonraki ay olmadım çünkü hamileydimağustos ayında evlendim aralık ayının sonunda başladı bu sıkıntı bende Adetim 3 gün gecikti ve sol kasığımda ağrı vardı. kan falan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Her neyse diğer ay adet bittikten sonra koyu kan falan geldi bu ay da 2 gün gecikti sizce normal mi yoksa kadın doğuma görünmeli miyim?
bu kayınvalidelerin bebek sevdası oyyyBozulabiliyor düzen benimkide aksamaya başlamıştı hormonlar değişiyor ister istemez olabilir yani kayinvlidemde bebek arıyor diyorbi muayene olun en iyisi
ya ben aralık ayında 3 gün gecikti kasık ağrım çoktu sanki adet olcam ama olamıyo gibiydim normalde ağrım olmaz adet olurken. sonra oldum ama adet bittikten 2 gün sonra yine kan geldi geçen ayda günümde oldum ama yine bittikten bi gün sonra kan geldi bu ayda 3 gün oldu daha adet olmadım kendimi kastığım zaman yine ağrıyo ve 2 günddür midem yanıyo gibi sence kist mi?Benim değişti. İlkinde 1 gün geç, ikincisinde 1 hafta erken oldum. Sonraki ay olmadım çünkü hamileydim
benim hiç aksamazdı hep günümde olurdum. Ve ağrım var sol kasığımda o yüzden kistten şüpheleniyorum pazartesi randevu aldım bakalım2,3 gün adet gecikmesi olarak sayılmaz bazı etkenlerden gec yumurtluyorsunuzdur heray ayni günde adet olmak hikaye zaten
bu kadınların çilesi bitmiyo mu ya üf :)Hayır kist yok hormon bozukluğu yok dedi vücüt alışana kadar adet düzeni bozuluyormuş bir senedir daha yeni vücudum alıltığı için iki ay söktürücü kulanmadan kendiliğimden adet oluyorum
Sol kasıkta ağrım var o yüzden kistten şüphelendim yani sorun sadece adetimin günü değilYok değişmedi, değişeni de duymadım. 2 gün geç 2 gün erken bunlar normal. mesela 3 ay adet olmuyosan evet kist var ya da bi sorun var ama 2 gün gecikme nedensiz olabilir
Malesef evlendikten sonra kocadan sonra kadın doğumcuya merhaba diyoruzbu kadınların çilesi bitmiyo mu ya üf :)
Ben gittim doktora kum döküyormuşum adetim 10 gün gecikti kuma bağlıyorum bende çünkü beta -5 tiBenim evlenmeden once cok duzenliydi evlebdim 3 4 ay daha duzenliydi sonra bebek istedik korunmadik adetim 5 gun gecikti sonra gecikmeler artmaya basladi herkes stresten dedi sonra 20 gunde bir olmaya basladi su an da igne olmadan olamiyorum 3 aydir igneyle oluyorum hsg cektirdik tuplerimin ikiside tikaliymis oyuzden olamiyormusum ameliyat olucam sende ihmal etme allah sifa versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?