ayyynen..Bence hic sinirlenme , sen sinirlendikce o amacina ulasir ..
Sana oyle yazdiginda cevap bile verme.
Zaten soz konusu onlarin Ailesi olunca dunyalar duruyor , ama senin ailen sen olunca aman ne varmiski hicbiseyin yoktu gibi laflar oluyor ..
Selam arkadaşlar,
Şuan acayip sinirliyim elim ayağım titriyor sinirden. Okuldayım ve dersime bile adapte olamıyorum.
Olay şu;
Eşim işteyken beni aradı dedi ki annem işe geldi (işiyle kv evi çok yakın) arabayı apar topar aldı teyzemin kızı hastaneye kaldırılıyormuş dedi. Neyi var hayırdır diye sorduğumda bilmiyorum dedi. Geçmiş olsun dersdeyim şuan dedim. Kapattık kapatmadan önce annenlere gelemicem geç çıkıcam dedi tamam nasıl istersen dedim.
Ondan sonra bana mesaj attı romandan farkı yok. Yok neymiş ailesinden biri apar topar hastaneye yatırılıyormuş ben önemsememişim geçmiş olsun neyi var diye ilgilenmemişim. Konu ailesinden kim olursa olsunmuş. Arkadaşlar ben bundan 4 ay önce hastaneye kaldırılcaktım çıkarttırdım kendimi istemediğim için sağolsun inkar demem annesi babası kuzeni geldi. Ama kardeşleri uzaktada olsa bi mesajı çok gördü geçmiş olsun dilemedi. Sonra bana sen beni niye önemsemiyorsun benimsemiyorsun diyor. Ya kendiside kardeşlerne ablanıza geçmiş olsun diye yazabilirdi tık yoktu!!!!!!!!!! Ayrıcaaa işin özüde ben o bana o mesajı atmadan kv arsdım dersdeyim çıkamıyorum dedim ama merak ettim neyi var dedim miğdesi yanmışta o yüzden yatmış. Ya aradım ama önyargıyla karşı karşıya kaldım. Hep eşim böyle bi sormuyor öğrendin mi naptın diye hemen bi önyargı aynı altın konusundaki gibi. Önyargılı öküzzzün önde gideni bayrak tutanı bi eşim var napcam bilmiyorum yaa. Demekki işte olsa bile insan uzun mesaj atabılıyormuş bunun yerine daha 6 ahlık evliyiz seni seviyorum mesajı atabilirsin?!!!! Demekki insan geçmiş olsun yaz diye ikaz edilebiliyormuş. Kardeşlerine niye yazmadı o zamanlar. Gelde bu adami benimse. Ben kimimki dis kapinin mandali!
Bence hic sinirlenme , sen sinirlendikce o amacina ulasir ..
Sana oyle yazdiginda cevap bile verme.
Zaten soz konusu onlarin Ailesi olunca dunyalar duruyor , ama senin ailen sen olunca aman ne varmiski hicbiseyin yoktu gibi laflar oluyor ..
ya bu erkekler nedir böyle hep anacı hep kendi ailesi offff.
neyseki o mesajdan önce aramışsınız şu an haksız duruma düşen kendisi oldu.
bunu kullanın bence.
Burdaki gibi anlatsanız anlamaz mı? Öküz falan demeden tabi :)
yine de arkadaslarinla paylasma canim esinle sorunlarini.. sen bilirsin de..Aynen ya yemin ederim biktim! Düsün arkadaslarimlaydim aglamami durduramadim hala teselli ediyorlar.
Sevgiliyken farki evliyken farkli bu erkeklerde kisilik bozuklugu var.
aynısı benimde başımda var bana kendi ailesine bişey olduğu zaman ara demesini çok güzel bilir ama bana veya benm aileme bişey olduğunda onlara laf yok..kendi kardeşi rahatsızlandı diye hem annesini hem kardeşini arattı bana benim dedem vefat etti annesi laf arasında konuştu benle sadece hastalanırım aramazlar...ben onlara değil eşime kızıyorum ama beni zorladığı için yoksa umrumda değil arayıp aramamaları insanın zoruna gidiyo
aradıgını ogrenince utanmıstır.. erkeklerinde boyle aradınmı aramadınmı mevzularına girip ince dusunmeleri nedense sadece ailesi araya girince olur karısına karsı bir cok odunlugu yaparlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?