Evlendikten sonra aile fanatizmi

10 senedir hala mi öyle esiniz? Offf bende kendimi teselli ediyordum gecer diye

Valla ben olsam geçmişte bana geçmiş olsun demeyenleri tatlı tatlı hatırlatırdım. Daha yeni evlisiin ben de 6 aylık evliyim zamanla oturacak herşey.

Valla ben olsam geçmişte bana geçmiş olsun demeyenleri tatlı tatlı hatırlatırdım. Daha yeni evlisiin ben de 6 aylık evliyim zamanla oturacak herşey.

En cokta bu yüzden bana tavir almasina kiziyorum. O senin kuzenin sen bile merak edip üstüne düsmemissin benden ne diye bekliyorsun tavir aliyorsun? Ya dedigim gibi yüzüne bakmak istemiyorum geldiginde uyuma rolumu yapsam?? Eger uyanik olursam üzerime gelir ben dayanamam patlarim o susmaz ben susmam büyür. Of napsam sen olsan napardin?

Kesinlikle çekemeyecek gibiysemm uyumuş gibi yapardım. Sakinsem alır karşıma sakince konuşabilir miyiz çözemezsek ikimizde üzüleceğiz, çevremizin sebep oldugu tartışmalar yaşamak istemiyorum diye anlatırım. Bunu kasten yapmadığımı bugün yoğun olduğumu, onun akrabalarının da beni aramadığını önce karısını savunması gerektiğini anlatırım.

Aynen çekemyeceğim ama dediklerini sabah sakinkene harfiyen söylicem, çok teşekkür ederim :)

öncelikle tavsiyem, ailesi sözkonusu olunca kendi ailenize göstermediginiz ilgiyi gösterin. hatta ona hadi gidelim ziyaret edelim deyin. Merak etmeyin siz ondan daha ilgili davranınca vazgeçecek. Şu an sizi tartıyor ölçüyor. Ailesinin size karşı olan hatalarinida yeri geldiğinde öyleler böyleler demeden üzüldüm kırıldım şeklinde anlatın. Samimi olun. Ve ailesi için söylediğiniz her sözü o sizin ailenize söylese ne hissederdiniz bunu düşünerek söyleyin.

10 senedir hala mi öyle esiniz? Offf bende kendimi teselli ediyordum gecer diye
Ben artık önemsemiyorum ve bu konuda tartışmıyorum
Hmmm geçmiş olsun diyorum okadar
Biz uzaktayız ailelerimizden bir de yakın olsak düşünemiyorum halimizi
Onu değiştiremiyorsun ama kendini değiştirip önemsememeye çalışabilirsin böylece o sinir olur

Önemsemediğimde bu sefer sen aileme değer vermiyorsun beni benimsemiyorsun.. Bin tane laf işitiyorum.

Cevap verme söylenir bıdı bıdı sonra azalır Şiddeti
Her insan farklıdır biliyorum bu şekilde buldum Çözümü
Teyzesinin kızının mide ağrısını dert edemem kendime onun tantanasını da çekemem en iyisi duymadım görmedim bilmiyorum

Aynen başka derdim yokmuş gibi benim ilgilenmemi bekledi eve geldiğinde açıklamasıylsa; siz iyi anlaşıyorsunuz aranız açılmasınmışmışmış.. Senden mi öğrenicem dedim bu zamana kadar sen mi bana ince düşünceyi öğrettin?! Bahane yaa başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…