evlendikten sonra baba soyısımını de kullanmak suc mu

Keşke bende kullanabilseydi eski soyadımı ama benim bir teorim var. Şu an sallıyorum. Ayşe keskin Gürkan güzel bir kombinasyon. Ama Ayşe arılı Gürkan olmuyor. Yani babamızın soyadı sessiz harfle bitmeyince zor okuyor fonetik olmuyor. Ama iki soyad da sessiz harfle bitse çok hoş oluyor. Benim babamın soyadı sesli harfle bitiyor ve şimdiki soyadımla birleşince abuzittin gibi birşey oluyor. Çok hayıflandım soyadım değişince. Ama yapacak birşey yok. Neyse Allah başka dert vermesin adama madama da takılmayın. Hergün yüzlerce insanla yaşıyoruz çok doğal her kafadan bir ses çıkması. Kapayın tek kulağınızı

Cehalet kötü şey Babanız iyi cevap vermis. Kimseyi ilgilendirmez.
Ben iki soyad kullanıyorum. Hala İnternet alışverişlerinde eski soyadım geçtiğinden bana da kargo öyle geliyor. Komşunuz kafaya takmaya değmez bir insan.

Aslinda evlenmedi kandirdik herkesi ama senin gibi heryerinden zeka fiskiran varligi hesaba katamadik yakaladin bizi derdim:)) salak oldugundan bunu da ciddiye alirdi muhtemelen:) 5 yasindaki cocuk yapmaz bunlarin yaptigini

Millete dert oluyor. Hamileyken erken doğum riskiyle 1 hafta hastanede yattım. Baba soyismimi kullandığımı gören ebelerin bir bakışı vardı anlatamam. Sanki bir tek bana mahsus git sende al ne var? Yine kargo şirketleri de öyle çoğu zaman bir tek eşimin soyadını yazıyorlar kargo görevlisi gıcıksa zorluk çıkarıyor. Mahkeme açılması lazımmış uzun iş olmasa sadece eşimin soyadını kullanıcam öyle bıktım.

Ben hala kendi soyadımı kullanıyorum ,herkes öyle tanıyor diplomalar vs öyle ,evlenince niye değişiyor anlamadım ki zaten

Bu derece sinir olacak, can sikacak birsey goremedim ben.
bende sinir oldum yazdım kafaya taktım neden ınsanlara ne benım ozel hayatım dıye.zaman zaman takılmayadabiliyorum.bugun kı ruh halım dıyelım.

Ay sinir oldum sende ona kizsaydm onane o sana nasil rahatlikla soruyosa sende ona o rahatlikla tersleseydn nikahin varmi yokmu die bnce merakin sordu gerizekali uff sanki bana sordu deli oldm asalak

Millet dedikodu arıyor, başka bir şeyden değil. Boşandınız mı diye akıllarınca yokluyorlar. Babanız iyi yapmış, siz de takmayın.

Bende hala çoğu yerde babamın soy adını kullanıyorum.
Sadece resmi yerlerde 2 soy adımı birden kullanıyorum.
Kime ne ya?
İnsanların işi gücü yok bunlarla oyalanıyorlar işte.
Takmayın

Cahil resmen ya Benimde 2 soyismim var bununla gurur duyuyorum . Evlendik diye niye kendi benliğimizi bırakalım böyle saçma birşey var mı ya eğer kızım olsaydı sırf çift soyismi kullansın diye tek isim koyacaktım bu kadar netim bu konuda

Ne alakası var duyduğum en saçma şeylerden biri daha, ne garip insanlar var.

Ben de hala kullanıyorum evlendikten sonra da, adımdan sonra kızlık soyadım, sonra eşimin soyadı geliyor. Bazı durumlarda sırf eşimin soyadını kullanıyorum, bazen ikisi beraber, bazen sırf kızlık. Ne basit şeylere takılıyorlar Allah akıl fikir versin.

O merakli komsu acaba bosandiniz mi diye sorup ogrenmek istemistir. Var boyle merakli tipler

Millet dedikodu arıyor, başka bir şeyden değil. Boşandınız mı diye akıllarınca yokluyorlar. Babanız iyi yapmış, siz de takmayın.
O merakli komsu acaba bosandiniz mi diye sorup ogrenmek istemistir. Var boyle merakli tipler
arkadaslar işin garip tarafı bırkaç ay once evlendım burası hep işyerı komşularıyla dolu hepsı de davetlıydı babam 60 yasında bunu nasıl soruyor edepsız.Artı babam bu muhabbet evımızde konusulunca tabıkı kızlık soyısmını kullan senın hakkın demıstı
esıme de sordum karısacagım rahatsız olacagım durum degıl ne alaka dedı.
Bunların dısında kalan dış kapının mandalları konusuyor bazen dayanamıyorum dedıkoduya

Milleti ağzı torba değil buzesin diye birşey yok. Adam iyi bir dersi hakediyor nikahsizmi yaşıyorsun onu arastirmis bence adamın karısına söyle yok bir laf sok yerin dibinden çıkamasnlar. Akli sıra namus bekçiliği yapacak hayvan herifi.

Ben hem kizlik sayadimi hem esimin soyadini kullaniyorum. Nolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…