- Konu Sahibi Night Night
Konu sahibi kocanın kıymetini bil onu bulamayanlar var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tesadüf bende büyük sehirde yaşıyorum ama cevrem sizinkinin tam aksi genel olarak. Ama kendi çevreme bakarak tüm erkeklerle ilgili bir genelleme yapamam.Büyük şehide yaşıyorum.. kalabalık bir ailem, sayısız arkadaşım oldukça sosyal biriyimdir ....kısacası Oldukça Geniş bir çevrem vardır![]()
Valla doğru demiş. Çalışmayan işsiz kızları artık erkekler istemiyor. Gerçek aşk sevgi olsa böyle olmazdıBizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!
Mesleğimiz ve evlilik yılımıza kadar aynıSelam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Konu sahibi kocanın kıymetini bil onu bulamayanlar var![]()
Tam olarak kast ettiğim buydu hayatımmmValla doğru demiş. Çalışmayan işsiz kızları artık erkekler istemiyor. Gerçek aşk sevgi olsa böyle olmazdı
Hicmi serengeti aslanlarını izlemedin ..?orda da erkek aslan pinekler dişi aslan avlanır yemi getirir erkek aslanın önüne koyar ..beyfendi cenap hazretleri karnını güzelce doyurur ondan sonra diğer fukaralar yemeye başlarSelam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Tatlım dikkat et.. burdan sana boşan diyebilirlerPara batmıyor nerden vardınız bu basit yargıya gerçekten komik![]()
Konuyu açtığınıza açacağınıza pişman edecek insanlar olmuş duymayın. Sizi hem meslekdaşınız hem de 3 yıllık evli hemcinsiniz olarak çok iyi anlıyorum.Çocukluktan güzel ailede yetişen mutlu büyüyen el üstünde tutulan kızların evlendikten sonra ortak sorunu olduğunu düşünüyorum.Hele bir de eşle kültür farkı varsa doyumsuz bir özlem ve kıyaslama oluyor. Yapmak istediklerinizi yapamadıkça sorgulama başlıyor özlem o zaman zirvede oluyor. Sorumluluk yükleniyor insan evlenince az ya da çok. Bu da başıboş günlerimizi aratıyor.Siz bir de çocuk olunca görün bekarlık özleminiSelam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Sen yeterince sevmemissin sanki kocani.evlilik dediğiniz gibi sorumluluk işi ama hayatta artık yalnız değilsiniz ve bu çok güzel bişi bence.Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Valla doğru demiş. Çalışmayan işsiz kızları artık erkekler istemiyor. Gerçek aşk sevgi olsa böyle olmazdı
mesela hangi sorumluluklar kadinda olmaliYüzde doksan sorumluluk kadına aitse bu evlilik olmaktan çıkmış demektir.
Bende kendim dahil ,çevremde de o kadar çok örnek verebilirim ki, benim çevremde ki kadınların yüzde sekseni çalışmıyor, para kazanmamalarıyla ilgili herhangi bir dertleri de yok eşlerinin, herkes imkanları dahilinde çok güzel yaşıyor bu anlamda.Eşimle calismiyorken tanistik. :) Esimden once de sevgilim, flortum oldu kimse parama gelmedi. Gayet kaliteli adamlarla birlikte oldum. Zaten oyle sizler gibi milletin agzinin suyunu akitacak, yedir yedir biteremedigim paralar kazanmadim hiç.
Kendimden ornek vermeyecegim simdi kiskanip "nispet" diye tutturacak bazilari cekemem onlari.
Erkek kuzenimin evledigi kiz calismiyordu hala calismiyor. Evde cocuguna bakiyor, spor salonlarinda dolaniyor, gayet kiymet goruyor.
Obur kadin kuzenim de evli lise mezunu calismiyor. Altinda 250bin tllik spor arabasi var eşi aldi. :)
Dedigin gibi bir erkek gercekten ask sevgi besliyorsa dunyayi ayagina serer.