bnm de çok çabuk kilo alabilen bir yapım var .... bekarım şimdi ama üşeniyorum ilerisini 23 yaşındayım hayatımda ilk defa diyet yapıyorum 2 günde bir boza boza şu kilo alamayanlara bende şaşırıyorum resmen
ben evlendiğimde 45 kiloydum hamile kaldığımda 46 5 yaşında oğlum var 50 kiloyum etrafımda kilolu arkadaşlarım var bana gıcık hatta sinir olduklarını söylerler yerim ama kilo almam
hamilyken 18 kilo aldım ama 1 yıl içinde eski halime döndüm
aynen.
şuan iyiyim.düğün hazırlığı falan derken epey verdim.
kilom hiç aşırı olmadı.zaten minyonum çıktığım max kilo 56 oldu.
yemek yemeye düşkünüm,yiyorumda
armut tipliyim ve yediğim kalçama gidiyor direk.
evlendikten sonrada bu halimi korumak istiyorum.
kilo almak istemiyorum: (
bende bekarken 45 kilodaydım hamile kaldıgımdada sonra 65 kilo oldum dogum zamanı dogum yaptıktan sonra 61 kilodaydım şimdi diyet yapıyorum ve 48 bucuk kilodayım ama hep kıskanırlardı zayıflıgımı 34 bedendim cünkü şimdi eski halime dönmek için büyük caba sarfediyorummm
45 kiloyla evlendim,8 yasinda bir kizim var,55 kiloyum istedigim herseyi yiyiyorum kolay kolay kilo alamiyorum boyum 1.65 ,cok cabuk verebiliyorum yediklerimi vucudum inkar ediyo ve bazilari inanmiyo aaaaaaaaaaa olurmu canim kesin bir sey yapiyorsun diye ama sanirim genetik :))))
Ben de armutgillerdenim.aynen.
şuan iyiyim.düğün hazırlığı falan derken epey verdim.
kilom hiç aşırı olmadı.zaten minyonum çıktığım max kilo 56 oldu.
yemek yemeye düşkünüm,yiyorumda
armut tipliyim ve yediğim kalçama gidiyor direk.
evlendikten sonrada bu halimi korumak istiyorum.
kilo almak istemiyorum: (
ben evlenmedim henüz ama yazıyım :) 18 yaşındayken 62 kiloydum.. boyum 155 bu aradasonra 38 kiloya düştüm bi ara.. toparladım, 45 kilo ideal oluyordu.. şu anda 47 kiloyum.. benim de üstüm zayıf ama basenlerim var.. nişanlım şişko olursan boşarım seni diyor şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?