Evlendikten sonra, bekarken olan kiloya geri dönmek mümkün mü?

leyla ile mecnun dizisin de yavuz söyle demisti;
evlenince kadin kilo alir erkek de cicek almakdan vazgecer. bu evliligin kurali demisti :)

doğru demiş

sizler çok iyisiniz ya,gayet ideal kilodasınız.benim kastettiğim yapı olarak kilo almaya müsait olanlar,siz maşallah oldum olası zayıfmışsınız: )

işte benim gibi biri: ))45lerden sonra sen çok iyi geldin monalisaSmile: )
ben spor yapmayı seviyorum,inşallah doğumdan sonra senin gbi eski kiloma dönebilrim
hergün tartılmak kilo almayı önlüyormuş diye duydum?ben şuan regliyim,bitince aynı metodu bende uygulayacağım: )
birde evlendikte sonra kocama yalvar yakar koşu bandı aldıracağım: )

canım sana haplar aldırmış.spiral hariç bayanların tüm korunma yöntemleri(iğneler,haplar..) kilo aldırıyormuş,ondan da önemlisi hormonların doğasını değiştiriyor.nişanlım eczacı biraz bahsetmişti bana,hapla korunacağım diye diretince beni ikna etmek için.

zaten çevremde kimi gösem,hamile kalmaya karar verince,sıkı bi diyete giriyorlar,mantıklı aslında.bende bi 5 kilo verip öyle hamile kalmak isterim açıkçası.

ergenlikten beri takığım bu duruma...ve 5 kilo alsam,ilerde çok şişman bir bayan olacağım ben psikolojisi sarıyor beni.kilo aldığımda kendimi bu duruma kanıksattırmamak için hemen sinyal veriyorum kendi kendime.

merhaba canım ben çocukken çok iştahsız yeme problemi olan bir çocuktum ta ki yatılı okula gidene kadar orada kış saatiyle 18:00 de akşam yemeği verilirdi tabi bizler acıkırdık yemekhaneye gidip ekmek alır üzerine birşeyler sürer yerdik derken 1 yılda 43 kilodan 53 kiloya çıkıverdim

balıketliyim normalinde kilo almaya meyilliyimdir doğumlardan sonra kilo vermeye karar verip de ama özellikle hayatımdan gazlı içecekleri şekerli yiyecekleri büyük ölçüde çıkartıp miktarını azaltıp ve buna alıştıktan sonra şimdi ne yer ne içersem içeyim istesem de dozunu kaçıramıyorum midem almıyor bir kere ben bu durumdan çok memnunum hareketli bir yapım ve de hayatım var bunların da olumlu etkisi var.

benim sanırım düzenli dengeli beslenme düzenini son 2 yıldır hayatıma yerleştirmemle kilo sorunum çözüldü.

öğünlerimde et-süt tahıl- meyve-sebze dengesine dikkat etmem yetti.

Son düzenleme:

maşallah canım ya...imreniyorum sen ve senin gibilere
peki şimdi nasıl besleniyorsun?
ben gazlı içecek sevmeğiğim için tüketmiyorum zaten.ekmek hastasıda değilimdir.
benim tek zafım tatlı
çikolatakoliğim ben adeta...
sabah öğle akşam neler yiyorsun?

stresten sıkıntıdan mıdır nedir evlenmeden öncede 48 49 kilo arasındaydım.
evleneli 2 yıl oldu hala 49 kiloyum..
çok da kilo almaya çalıştım ama olmadı.
vücudum beni kilolu kabul etmiyor sanırım.
ama şuan kilo almaya başlarım.
canım doğumdan sonra haber veririm sana bakalım o zaman nasıl olucam :)

merhaba canım ben kilo verirken de korurken de şuanda da genellikle diyet başarı öykümü paylaştığım sayfalardaki örnek menü listelerimdeki besleniyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-oykusu-farmasi-kilo-koruma-programi-184.html

bakarken 50 kıloydum,bildiğiniz bir sopa(boyum 1.75)
12yıllık evlilik + 2 çocuk dan sonra da 56 kıloyum.

doğumdan sonra uykusuzluk ve emzirme çabucak verdiriyor kiloları.korkmayin.

Allahım yaa ben 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 77 hemde son iki ayda alınan kilo eldede ne çocuk var ne çoluk ,naptık biz bukadar kısa sürede anlamıyorum

off off yarama parmak basmayın uleynnnn

evlenırken 55 suanda 82 2 gun once akupunktura basladım kesınlıkle zayıflıyorum kararlıyım 4 yılda aldım bu kıloyu ve cocugum da yok

baktınızkılo alıyorsunuz durunbenden sıze soylemesı bu kıloyu gorene kadar halımden memnundum

Allahım yaa ben 5 ay önce evlendim 60 kiloydum şimdi 77 hemde son iki ayda alınan kilo eldede ne çocuk var ne çoluk ,naptık biz bukadar kısa sürede anlamıyorum

gerçekten naptın canım sen öyle yaa. bi an önce vermeye bak bence, eğer o kilolar yerleşirse zor verirsin. bi de daha bebek olcak .

maşallah canım sana: )
ne güzel yaa...Rabim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

hemen bakıyorum canım,faydalanacağım

bakarken 50 kıloydum,bildiğiniz bir sopa(boyum 1.75)
12yıllık evlilik + 2 çocuk dan sonra da 56 kıloyum.

doğumdan sonra uykusuzluk ve emzirme çabucak verdiriyor kiloları.korkmayin.

boyun uzun olduğu için avantajlısın 1.75 boya 56 bile az,70 kilo olsanda incecik görünürsün
ben senin yerinde olsam yemeğin gözüne vururdum

abur cubura düşkünsen ondan olmuştur canım,verirsin inşallah

kararlıysan verirsin canım merak etme,önemli olan gerçekten kilo vermeyi istemek.bazı bayanlar kilolu hallerini kanıksıyor ve verme yönünde çabaları olmuyor,o kötü işte...

evlenmeden önce 46.evlendim 46.çocuğum doğdu 46.ne eksik ne fazla.ta liseden beri 46. bu kilodan kurtulamıyorum ben.

ben evli degilim ama etrafimda gördüklerimi yazayim. Kuzenim gecen sene bu aylarda evlendi. Evlendikten bu yana en az bi 10-15 kilo rahatlikla belkide daha fazla almistir( ne kadar kilo aldin diye soramiyorum:) )
yakin bi arkadasimda gecen sene Subatta evlendi oda 12 kilo aldi :)

bir Arkadasimda Mart ayinda evlendi be simdiden 5 kilo aldim diyordu.

Yani anlayacaginiz benimde gözüm korkmaya basladi...yandik...zaten cok zayifta degilim..

bekarken 52 şuan 54-55 arası :)
ama normal olmam için bi 5 kilo daha almam lazım,çünkü boyum 1.75.kurukafa gibiyim

bekarken 54, şimdi 63 2 yılda aldım bu kiloyu...üstelik yeme alışkanlıklarımda çok da değişen birşey yok...hamilelik de yok. galiba yaşlanıyorum artık. Diyete başladım, vermem gereken 5 kilo var

Bekarken 45 kilo idim şimdi 53 ama şuanki halimden çok memnunum evleneli 1.5 sene oldu hamilelik falan yok ama korkuyorum olursa veremem kiloları çok seviyorum yemeği habire bişeyler yiyorum ağzım boş durmuyo
Sinirlensem üzülsem ağlasam gülsem yemeği kesmiyor daha çok fitilliyor kendime dur demem lazım ilersi için

[QUOTE

[/QUOTE]

evet canım aynen ondan oldu eşimin işi sebebiyle uyku sorunumuzda olmuyo
hatta annem cips kutularını görünce çok geçiriyodu ben o kutuları değerlendiriyorum baklagilleri falan koyuyorum
evde bi iş olmuyo rahatlıktanda oluyo biraz eşim 12 de falan çıkıyosa 6 gibi bi geliyo beni aynı şekil koltuğa yapışmış şekilde buluyo
bana herşey yakışır ,evim şahane, bugün ne giysem, bi bakmışım akşam olmuş kaldırsınlar bu programları rtüğe şikayet edicem

evlenmeden önce 46.evlendim 46.çocuğum doğdu 46.ne eksik ne fazla.ta liseden beri 46. bu kilodan kurtulamıyorum ben.

o da güzelmiş

bende korkuyorum şimdi :18:

bekarken 52 şuan 54-55 arası :)
ama normal olmam için bi 5 kilo daha almam lazım,çünkü boyum 1.75.kurukafa gibiyim

ne beşi 10 kilo alsanda sorun olmaz sana

Bekarken 56 ydım şimdi 64,8 rahata mı erdim yoooo..

bende aynı durumdayım yemeyi çok seviyorum: (

[QUOTE

evet canım aynen ondan oldu eşimin işi sebebiyle uyku sorunumuzda olmuyo
hatta annem cips kutularını görünce çok geçiriyodu ben o kutuları değerlendiriyorum baklagilleri falan koyuyorum
evde bi iş olmuyo rahatlıktanda oluyo biraz eşim 12 de falan çıkıyosa 6 gibi bi geliyo beni aynı şekil koltuğa yapışmış şekilde buluyo
bana herşey yakışır ,evim şahane, bugün ne giysem, bi bakmışım akşam olmuş kaldırsınlar bu programları rtüğe şikayet edicem [/QUOTE]

senin bahanende çok orijinalmiş canım kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
aslında mantıklı tv programları olmasa kesin daha hareketli olurduk :26:

evlendiğimde 48 kiloydum.49-50 arası hamile kaldım.
60 kilo ile doğuma gittim.2 gün hastanede yattım.eve geldim 54 kiloya düşdüm.
3 ay sonra 52 kilo, 6 aylıkken 50 kilo ve şimdi doğumdan 15 ya geçti.49 kiloyum.
boyum 166. ve asla diyet yapmadım yapmıyorum da.
kuruyemiş,cips,süt,bisküvi,hamur işi,kızartma hiçbirşeyden kısmıyorum
annem 75 kilo.babam zayıf.ama annem kilolu olduğu için
genetik olduğunu da sanmıyorum.
kilo olayında denge çok önemli.
ben kendime göre bir denge kurdum şimdilik fena gitmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…