- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
leyla ile mecnun dizisin de yavuz söyle demisti;
evlenince kadin kilo alir erkek de cicek almakdan vazgecer. bu evliligin kurali demisti :)
doğru demiş
11 yıllık evliyim
8 ve 5 yaşında Allah'a emanet iki oğluşum var yaşım 35 evlendiğimde 52 kilo idim şimdi ise 52.5-53 kg arasındayım
2 yıl önce 64.5 kg dan düştümkilolarımı kadınlar kulübünde verdim ve ne yersem yiyeyim son 2 senedir kilo almıyorum
Kendimi bildim bileli hep zayıf bir insan olmuşumdur.
Üniversite yıllarımda 54 kiloydum. (Ömrümde diyet nedir bilmiyorum. )
47 kilo ile evlendim. 2 dogum yaptım, her ikisinde de aynı kiloda(47 kg) hamile kaldım aynı kilo ile doguma gittim.
8 yıllık evliyim 2 evladım var, oglum 6, kızım 1 yaşında, ve ben 1,65 boya, 43 kiloyum
sizler çok iyisiniz ya,gayet ideal kilodasınız.benim kastettiğim yapı olarak kilo almaya müsait olanlar,siz maşallah oldum olası zayıfmışsınız: )
beni tarif etmişin canım resmen. ben hep balık etliydim. kilo almaya çok meyilliyim. ama ben bunu avantaj olarak görüyorum. çünkü hep dikkat edersen 50 yaşında ve kilolu olan kadınlar genelde ''ben kızken 45 kiloydum'' falan derler. onlar kilo sorunları olmadığı için ve kilolarına dikkat ederek yaşamadıkları için yıllar içinde nasıl kilo aldıklarını anlayamazlar. zamanla kilolu kadınlar olurlar. ama ben hep kilo sorunum olduğu için her sabah tartılırım. 1 kilo almışsam hemen dikkat etmeye başlarım. onun için de kolay kolay kilo almam. hamileyken çok kilo aldım, ama doğumdan 10 ay sonra evlendiğim kiloya çok yakınım. az kaldı. onun için sen de dert etme, kendini salmazsan kilo falan almazsın yani.
işte benim gibi biri: ))45lerden sonra sen çok iyi geldin monalisaSmile: )
ben spor yapmayı seviyorum,inşallah doğumdan sonra senin gbi eski kiloma dönebilrim
hergün tartılmak kilo almayı önlüyormuş diye duydum?ben şuan regliyim,bitince aynı metodu bende uygulayacağım: )
birde evlendikte sonra kocama yalvar yakar koşu bandı aldıracağım: )
Evlenmeden önce 53 kiloydum. Dügüne yakin herkes stresten kilo verir ama ben aldim bi 63 e kadar onuda gectim dogum kontrol hapindan sonra suan 70 kiloyum :-( siz düsünün
Nasil vericem ben bu kilolari? Daha cocugumda yok bebek düsünüyoruz ama ya hamilelikten sonra dahada cok kilo alirsam yada veremezsem diye korkuyorum:-(
canım sana haplar aldırmış.spiral hariç bayanların tüm korunma yöntemleri(iğneler,haplar..) kilo aldırıyormuş,ondan da önemlisi hormonların doğasını değiştiriyor.nişanlım eczacı biraz bahsetmişti bana,hapla korunacağım diye diretince beni ikna etmek için.
bunu ben de hep merak etmısımdır benım de cıddı kılo takıntım vardır.
suan da ben de normalım ,55 kılo 167 boy .balık etlı dıyelım ..
ben de merak edıyorum cocukdan sonra eskı formuna kavusmak mumkun mı dıye .
ama sımdı genel yorumları okudugum da ,genelı 45-48 kılo ıle hamıle kaldıklarını
soylemısler ,yanı hamılelık kılosu cok etkılemez vucutlarını .
45-48 kılo ıle hamıle kalanlara gore dusunursek,sanırım hamıle kalmadan once
sıkı dıyet yapıp 45e dusup sonra hamıle kalırsak formumuzu koruruz gıbı
zaten çevremde kimi gösem,hamile kalmaya karar verince,sıkı bi diyete giriyorlar,mantıklı aslında.bende bi 5 kilo verip öyle hamile kalmak isterim açıkçası.
Arkadaslar takmayin bu kadar kiloya. Inanin balik etli olmak hic kotu birsey degil. Herkes incecik olmak zorunda degilki. Sadece ince olan bayanlar guzel gozukmez,BEN 53 KILO IDIM yillarca sonra 23 yasimdan sonra kilo almaya basladim 60 fln oldum sonra dahada fazlalasti 65 kiloyum su anda ve cok mutluyum hicte kilo vermey niyetim yok.53 kilo iken 36 bedendim tahminen simdi 40 bedenim boyum 1.68 goguslerim cok buyudu ve kalcalarimda oyle,tamamen kalcam ve gogsume gitti, gogsum cok kucuktu simdi boyutlari cok guzel. Kalca ve gogus dengem oldugu icin kilom gercekten iyi gozukuyor. Ayrica ben spor yapiyorum belli bir miktarda kas yaptim.Dengeli olduktan ve sporla sarkan bir yer olmadiktan sonra hic uzulmeyin kilo guzel gozukur. Zayifken bacaklarimda selulit vardi simdi kilom eskiye oranla fazla oldugu halde bacagimin on kisminda hic yok arka kisminda cok az kaldi bence onemli olan cok zayif olmak degil onemli olan vucut-kas-deri kalitesi.
ergenlikten beri takığım bu duruma...ve 5 kilo alsam,ilerde çok şişman bir bayan olacağım ben psikolojisi sarıyor beni.kilo aldığımda kendimi bu duruma kanıksattırmamak için hemen sinyal veriyorum kendi kendime.