Evlendikten sonra değişen arkadaşlar

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık

Çay konusunda cok haklisiniz. 2 lira icin insan utanir biraz, eşim boyle birsey yapsa cok rahatsiz olurdum acikcasi. Ayrica yerinizde olsam arkadas içjn 19-20 saatlik yol tepmezdim hani gercekten sonuna kadar degecegine emin olmam gerekirdi. Bu da size ders olsun.

Gorusme durumlarina gelince, evlenince bekarken oldugu gibi arkadaslara fazla vakit ayiramiyor insan, dolayisiyla ayda yilda bir gorusuluyor asiri yakin degilse, evlenince anlarsiniz sizde.

Çok ayıp etmişler ya,oturup gerçekten beklediler mi para bozulsun diye ? Ne tuhaf insanlar var.
Evlenen diğer arkadaşlarınız için,müsait olmuyor olabilirler.Yeni aile,eşin ailesi falan insanların sorunları olabiliyor,yılda 1 2 görüşüyorsanız yine iyi.Bir süre sonra hiç kalmayanlar var.

benimde üniversiteden arkadaşım evlendi 6 saatlik yol gittim. Bana para harcatmadı üstüne kuaför masrafımı da kendileri karşıladı. Hala çok samimiyiz araşır konusuruz. bence arkadaslığınızı sorgulayın ibşallah altın takmamışsınızdır

Ya bu arkadaşım üniversitede ev arkadaşımdı.Hem de sonra doğu ya atandık. Ikimiz de aynı ilçeye orada da aynı evde Kal dik.

Ya bu arkadaşım üniversitede ev arkadaşımdı.Hem de sonra doğu ya atandık. Ikimiz de aynı ilçeye orada da aynı evde Kal dik.

İnsanlar bazen oyle gerektigi icin arkadas olur yani ayni evi paylasmaniz size karsi gercek bir samimiyet olusturacagi anlamina gelmez.
Belli sartlar altinda iyi gecinen iki insan o sartlar kalktiginda birbirini tanimazdan bile gelebilir.

İnsanlar bazen oyle gerektigi icin arkadas olur yani ayni evi paylasmaniz size karsi gercek bir samimiyet olusturacagi anlamina gelmez.
Belli sartlar altinda iyi gecinen iki insan o sartlar kalktiginda birbirini tanimazdan bile gelebilir.
Insanları hiç taniyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…