Çeyrek taktımİnanmıyorum
Yasadıgınız şeye gercektencok uzuldum ve baskası adına utandım.
Böyle Bı adamla evlenip mahcup olmayan arkadasında suc.
Insallah altın takmamıssındır.
Ben öyle sanmisim.aynenDemekki samimi değilmişsiniz .
Kıyamam ya.Çeyrek taktım
Ya bu arkadaşım üniversitede ev arkadaşımdı.Hem de sonra doğu ya atandık. Ikimiz de aynı ilçeye orada da aynı evde Kal dik.Çay konusunda cok haklisiniz. 2 lira icin insan utanir biraz, eşim boyle birsey yapsa cok rahatsiz olurdum acikcasi. Ayrica yerinizde olsam arkadas içjn 19-20 saatlik yol tepmezdim hani gercekten sonuna kadar degecegine emin olmam gerekirdi. Bu da size ders olsun.
Gorusme durumlarina gelince, evlenince bekarken oldugu gibi arkadaslara fazla vakit ayiramiyor insan, dolayisiyla ayda yilda bir gorusuluyor asiri yakin degilse, evlenince anlarsiniz sizde.
Öyle yapicam hem.universut3de ev arkadaşımdı.hem de doğu ya beraber atandık orada da ev arkadaşı.oldukKıyamam ya.
Neyse bundan sonra kendine biraz saygın varsa gorusme
Ya bu arkadaşım üniversitede ev arkadaşımdı.Hem de sonra doğu ya atandık. Ikimiz de aynı ilçeye orada da aynı evde Kal dik.
Insanları hiç taniyamiyorumİnsanlar bazen oyle gerektigi icin arkadas olur yani ayni evi paylasmaniz size karsi gercek bir samimiyet olusturacagi anlamina gelmez.
Belli sartlar altinda iyi gecinen iki insan o sartlar kalktiginda birbirini tanimazdan bile gelebilir.
Canım sıkıldı ya hiç sormayın . Dusunuyorum ben evlensem düğününe gittiklerinden çoğu gelmez bileGelen misafir ister çay içsin ister yemek yesin ödenir yani ben öderim
Gelmezler canım çoluk çocugu yolu eşini işini bahane eden çok, vefalı insan başka tabiCanım sıkıldı ya hiç sormayın . Dusunuyorum ben evlensem düğününe gittiklerinden çoğu gelmez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?