Evlendikten sonra değişen arkadaşlar

2 tl çay parası ödemesinin arkadaşının evlenmesi ile alakası yok ama adam öküzmüş. tanımadığın kel alaka insan için bile 2 tl verirsin nedir.

az görüşme kısmına gelince. evlenince insanların öncelikleri değişiyor. evine gitmek, yemek-düzen-eş vs daha önemli haliyle. bekarken ki gibi kafasını esip çıkamaz doğal olarak. bunu kocadan izin almak anlamında demedim, sorumluluk var evin içinde.
belki o kısmı abartıp alınıyor olabilirsiniz.

valla o olaydan sonra üşenmez o yolu gerisin geri dönerdim.ne altın takıcam bir de

Canım aynen valla evlenen bi havalara giriyor ya kim napsın sizin sümüklü kocalarınızı sanki hakan sabanciyla evleniyo haspalar şaka bi yana senin gibi düşünüyorum ama yapacak bişey yok sende uzak dur

ya 2 yaziyla ikii lira damattan baskasindan cikmaz mi? gelinde de mi yokmus anlamadim?? 19 saatlik yoldan gelmis arldasina bi yemek ismarlayamamis gelin hanim? kendi arkdasi? nie damada yuklenildi anlamadm? he damadinki dumduz ayılık orasi ayri da 3 yetiskin insan 2 lirayi kim odesin olayina girmisler.
ben olsam herkesin hesabini ben oderdim hatta sizi yemege gotureyim ac kalmayin derdim.

2 lira yahu tanımadığım birinin bozuk parası olmasa çıkarır veririm de arkadaşınız o adamla niye evlenmekte ısrarcı olmuş bildiğin cimrilik ilerde nasıl sonuçlarla karşılaşır tahmin bile edemiyorum. Altın takmadınız inşallah ben böyle bişey yasasam vazgecerdim şahsen

Yanımdaki adam elini cebine sokmasa bile ben ödetmem arkadaşıma. Ayıp ki ne ayıp!

Eşimle birlikte cikiyorsak genelde para bende olur esimin cebinde 1 lira bile olmayabiliyor. O yuzden gelinde para olmayabilir diyerek dusundum ben.

Ben arkadaş için 19 saat yol gidicem ve düğününde bide çeyrek takıcam kıyamam ben o çeyreğe valla. Sizin yeriniz de olsam düğüne gider gelini damadı kenara çekerdim musait bir zaman kusura bakmayın kalabalıkta veremedim derim ilk önce çeyreği elime alıp sonra cebimden 2 lira çıkartır onu verirdim. Ben siZe çeyrek takıcaktım ama siz 2 lirayı bıle çok gördünğz kusura bakma kendinize iyi bakın der uzaklaşırdım.

Takmayin valla ceyrek altin dunyanin parasi. Gram yada para en fazla 100 lira ayrica 19 20 saatlik yolu degmeyen insanlar icin tepmeyin. Cay olayinda kesinlikle haklisiniz ayip etmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…