hemde nasil- ben burdan üzüldüm konusahibine. yani insan arkadasina bir cayi nasil ismarlamaz. garson bile sasirmistir...
cay yani... 2 lira. 2 liracik.
yaniiii
hadi tamam düğün üzeri yemek yemiş falan olsalar belki yoktur cidden
o aralar insanın parası her şeye gidiyor çünkü de
2 lirayı geçtim 10 lira da ödetmezdim açıkçası.
Ay sormayın evlenirsem bir gün şu taktığım çeyrekler gelsin başka da bir şey istemiyorumhelede karsidaki 19 saatlik yol cekip gelmisse.
cok ayip- iste konusahibi o ceyregi takmakla yanlis yapmis. 5 lira takip iyice provoke edecekti "arkadasini" sorarsada herkese ederi kadar takilir- diyecekti
Ay sormayın evlenirsem bir gün şu taktığım çeyrekler gelsin başka da bir şey istemiyorum
asla gelmez :)
Arkadaslara takilanlarin 95% geri gelmiyor.
akraba utanma belasi cakma cukma birseyler yapiyorlar ama arkadasa takilani unutun.
Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyorGeçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık
Canım sen yapacağını Allah rızası için yap benim annem eskiden kolu komşuya takardı çeyrek bana abime öyle yerlerden hediye geldi ki şaştık kaldık emin ol seni bulur onlar üzülme...Vefa günümüzde pek olmayan birşey malesef... Evlendikten sonra bir arkadaşım ki yakın olarak görüşüyorduk bir görücüden bahsetmeme meselesi olmuştu bana başka bir arkadaşımızın akrabasıymış çocuk o kız demese haberim olmayacaktı bende orada kötü hissetmiştim çünkü ben bu insana eşimle olmadan daha bahsetmiş insanım ki onunla o zamanlar yeni tanışıyorduk evli barklı insanım bekar olsam kıskanırım hadi şimdi neden söylemedi anlamadım...Bazen böyle olur malesef ona göre yakın ol sende...Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyorGeçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık
Hesap ödeme durumuyla ilgili yorum yapmicam tam anlayamadim ödedi mi ödemedi mi 100 TL verip sadece kendi hesaplarını mı ödedi neyseKızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyorGeçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık
Valla keşke senin gibi iyi niyetli vefalı arkadaşım olsa boşver onlar utansın terbiyesizlik yaptıklarıKızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyorGeçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık
yasadıgınız seye cok uzuldum okadar yol gıtmıssınız bırde boyle bır terbıyesızlık yapmıslar hedıye takı falan takmasaydınız sakınKızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyorGeçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?