Evlendikten sonra degismek...

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Selam... bugün cok degistigimi anladim, bir bucuk yil evlilikten sonra bambaska bir insan oldugumu fark etdim.

Sadece konusmak icin konustuhumu,cogu kez degil nerdeyse her defasinda cok pisman oluyorum neden bunu veya sunu dedim diye ama yine yapiyorum

Evlenmeden önce sessiz sakin agir basli isine gidip gelen az konusan bir genc kizdim simdi ise düsünmeden konusan bir ergen gibiyim her defasinda Kendime söz veriyorum susup kimseye birsey demicem diye ama yine yapiyorum

bir misal vereyim ...

Eltim ve kv de iddaya girdiler esimin kuzeni hamileydi biri kizi digeri oglu olucak dedi allaha sukur bebek dogdu ama malesef duymuyor ben yeni hamileyim ve cok uzüzüldüm bu duruma kv de ye dedim bak ben hamileyim böyle bir iddaya girmeyin bizim cocugumuzda. Bak o bebek de iddaya girdiniz ve duymuyor dedim kizdi kv kim dedi bu lafi sana fln diye. (Dilerim allahtan Doktor lar yaniliyordur ve bebek insallah duyar )
annelik ic güdüsü ister istemez dedim ve cok piman oldum komsuyla dahi konussam eve gelip niye öyle veya böyle dedim diye dert ediyorum kendime

Bana akil verin neden böyle olur insan yani bu degisim neden :-( cok üzülüyorum :-(

Simdiden vereceginiz akil icin tsk ederim bu arada 28 yasindayim merak ddenler icin :-(

Son düzenleme:
Hayatta yaptigin hic bitseyden pisman olma. Herseyi ama herseyi kendine dert eden biri olarak soyluyorum bunu. Misal kvler bikac gunlugune geldiler. Dun birseyin mevzusu oldu. Pat diye soyledim daha dogrusu tersledim. Eski ben olsaydim kafayi yerdim niye soyledim diye. Simdi dunden beri iki kere aklima geldi ve gecti. Bir soyledikten sonra acaba kirdim mi dedim sonra ammaann senin kirildiklarin nolacak dedim. birde gece esime soylemek istedim ama bosver kaynanan her yaptigini souyor mu diyip unuttum. Keyfine bakmayi ogrenmelisin. Yoksaki cok yipratiyor bu dusunceler

Belki zamanla birazcık çenen düşmüş olabilir, ama fazla abartılı bi durum göremedim ben.
Bana daha çok "çevrendekilerin tepkileri" yüzünden dönüp dönüp kendine kızıyorsun gibi geldi.

söylediğiniz şey çok abes değil bence.
hem böyle olursanız insanlar size karşı daha dikkatli davranır.
tabi çok da abartmayın bu durumu dozunda olursa güzel olur.

Bence söylediği şey gayet abes; sizin yüzünüzden çocuk duymuyor demeye gelmiş resmen. Benim ağzımdan böyle bişey çıksa ben de pişman olurdum.

Hayır ne alakası var; illa çocuk erkek olsun, kız asla istemem tarzında büyük konuşsa insanlar, al işte imtihan, Allah bu derdi verdi belki diye düşünürsün; ama yok bence kız, sence erkek diye her evde böyle muhabbetler döner; bunda bir kötülük yok ki.

Çok üzücü gerçekten bebek için.

O neden duymuyormuş? Yani tıbbi açıklaması neymiş doktorların? Anne karnında yaşadığı bir şey mi?

Allah yardımcısı olsun.

Sen de kendini kasma ama tabi insanlara olabildiğince iyi davranmak lazım. Bu iyi davranma çizgisi de fazla verici olmamalı aslında. Sadece kırıcı olma ve söylemek zorunda olmadığın şeyleri ihtirasların uğruna söylemek yerine susarsan bence kazanmış olursun. Hamilelikte bu tür duygular içine girmen normal.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Merhaba. Söylediğinde anormal bir durum yokmuş ki, kaba birşey dememişsin kırıcı birşey dememişsin. Boşver içinden geldiği gibi davran, sanki insanlar çok mu düşünüyor söylediklerime dikkat edeyim diye.

İddiaya girmek hoş değil ama dairede bir arkadaşımız hamile biz bebeğin cinsiyeti ile tahminde bulunduk.
Bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Eğer bu kadar takıyorsan konuşmadan önce düşün. Konuşmak için acele etme.

herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür canım pişman olacak bişey yok önemli olan üsluptur ama tatlı dille söylersen hiç bişey olmaz..

Sana bisey diyeyimmi boyle olmana uzulme sadece kafana takmamak icin metotlar gelistir.Ben de senin gibiyim ve yillar gectikce insanlar senden cekinmeye baslayacak ve kafan rahat olacak bosver

Bence gereksiz ve abes olmuş. onların acaba kizmi erkekmi iddiasına karşılık bebek sağır olmuş gibi davraniyorsunuz.(insallah değildir tabii.)catacak yer ariyorsunuz e tabi en uygun kayinvalide ve elti bu durumda. Soyleyis tarzınız da anladigim kadari emir verir ayağınızı denk alın der gibi.hormonlariniz coşmus.

hepinize konuyla ilgilendiginiz icin tsk ederim

Ben bunu yani su cok konusma meselesini evde olup calismadigim etrafimda pek kimsenin olmamasina bagliyorum insan icine gieincede ister istemez konusmak istiyorum esimin ailesi cok baska kendi ailemin yaninda konustugum hicbirseye pisman olmuyordum mesela onlarin dedigi yanlis dahi olsa dogrudur zamanla kendi dediklerimden pismanlik duymaya basladim malesef :-(

Bir arkadas emir verdigimi yazmis hayir emir vermedim... tam olarak soyle dedim

kv cok özür dilerim ama bak ...ablanin bebegi icin iddaya girdiniz bebegi rahatsiz oldu ben korkuyorum lüften bizim bebegimiz icin yapmayin bunu.

Annem hep der sus kizim bosver kimseye karisma ana iste dilin kemigi yok :-/

zamaninda fazla elestirildinse konustugunda, simdi paranoya olusmus olabilir..

Evet canim her dedigim yanlisti hep haksizliga ugradim ve sonunda kv basardi kendi konustugumdan pisman olmami ama bunu birakmak zorundayim ve yine kendime gelmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…