evlendıkten sonra erkekler ıcın hersey sex ve yemek mı dir?

neyi yaşadın bacım yemek yapma olayımı sex olayı mı ?

partnerinle fırın başında mercimek çorbasımı kaynattın bacım vallah anlamadım hanküsü

Evlilikte sex erkek için her şey gibi gözükse de aslında öyle değil. Maddi zorluklar ya da iş stresi içindeki bi adamı düşün sex aklına bile gelmez. Mutlu anlarına mutluluk katabilecek bi detay sadece sex cnm...

sizin için epeyi önceden herşeyleşmiş bu durum edd1 yani sorunun cevabı yaşadığın durumun cevabı niteliğinde.

Ama şöyle de bir durum var kadın ya da erkek saglık sorunlarından dolayı eşiyle birlikte olamayabilir o zaman da evliliğin temel ilkelerinden biri olan fedakârlık dürtüsü devreye girer..Evlilik aslında herbişey demektir..sadece yemek ve seks rutine bağlanmış olarak devam eder ve böylece uzaaaaaar gider..

Gökten üç elma düşer biri sana biri eş adayına artık üçünsünü de bölün yiyin hesabı :6:

mutlu anlara mutluluk katmak tabırı cok dogru bence:)

bır sorunumda erkek arkadasım arkadaslarına cok duskun onlar ne derse dogru oz kardesyle bır tutuyor onları benden cok deger verıyor onlara bu benı cok uzuyor ben uzulunce degıl arkadasları uzulunce onlarla ılgılenıyor

valla açık açık şunu diyim ki kocam sevgilim olduğu zamanlarda bana olan ilgisini başka kişilere kaydırıp beni tınlamıyorsa önce konuşur,değişmeyen birşey olduğunda ayrılırdım. Balık baştan kokar hesabı. Otur konuş kendisiyle.

ben evli değilim ama bence bir erkek için yemek ve seks olmamalı.eee yemegıni evı varsa bırde annesı yapıyorsa ohhh değme keyfine.seks eger sırf bu yuzden bır evlılık oluyorsa hiç olmasın daha ıyı.evlılık kafaları uyusan bırbırıyle bır iyi vakit gecıren en onemlısıde mutlu olan insanların hayatını bırlestırmesı.tutupta şimdi yemek yapıyor ee seks ıhtıyacınıda karsılıyor dıye evlenecek halı yokya.artık bu soruyu erkeklere sormak lazım bize mantıklı gelen belkıde onlara gelmıyor olabılır.

Konu içeriği nedeniyle"Ah Erkekler" başlığına taşınmıştır.
Konuyu lütfen geyik sohbete çevirmeden ve konu dışı yorumlar yapmadan paylaşıma devam ediniz.

tabiki ikisinden ibaret değil ,arada sevgi var ,ilgi var ,beraber bir hayat geçirme var ,gezme tozma ,sürekli beraber birşeyler yapma isteği var daha ne olsun :27:

kızlar yanlış diyilmi bu lütfen doğru olmadığını söyleyin erkekler ve evlilik bu diyil diyilmi lütfennnnnnnnn

valla açık açık şunu diyim ki kocam sevgilim olduğu zamanlarda bana olan ilgisini başka kişilere kaydırıp beni tınlamıyorsa önce konuşur,değişmeyen birşey olduğunda ayrılırdım. Balık baştan kokar hesabı. Otur konuş kendisiyle.

bende ole yapıyorum ama ayrılmıyorum sadece konusuyorum:)

kızlar bu baslıgı acmamın nedenı bellı bır zaman sonra ask bıtıyor ve alıskanlık oluyor sex ve yemekle onları baglıyorsunuz gıb gelıyor bana tabı tecrubelıler yanı evlıler daha ıyı bılır ama benım uzun surelı cıddı bır ılıskım var bana boyle gelıyor

Eğer öyle olsa neden evlenir bu erkekler?
Sex mi? istedikleri zaman istedikleri yerde istedikleri kişiyle yapamazlar mı?
ya da tek bir kişi de olsa..
Yemek mi? Parası olan adam gider dışarda istediğini yer
ya da evinde annesinin yaptıklarını yer.

Evlilik sex ve yemekten ibaret olabilir mi sadece ya

Kesinlikle katılmıyorum.

çoğu erkek günümüzde tip varsa para varsa bide kolayca kız tavlayabiliyor hatta uzun süreli birliktelikler yaşayabiliyor aynı evde bile yaşıyolar .yemek dersen dışardan söyler dışarda yer en olmadı basit şeyler yapar hatta öyle tanıdığım erkekler var ki kadınlardan daha güzel yemen yapıyor .nasıl evlilik seks ve yemekten ibaret olabilir ki nasıl bir saçmalıktır bu .seks dersen tonla kadın nikahsız seks yapıyor erkeklerle hatta yemeğini ütüsünü çamaşırını bulaşığını bile yıkıyor valla yaranmak için ama sonuç fossss oluyor .
bir erkek ayakları yere basanlardan bahsediyorum tabi bazı şeyleri hayatında oturtuktan sonra kendi beğendiği sevdiği kadınla hayatı paylaşmak istiyor .çocukları olsun istiyor ailesi olsun mantığında .buda çok doğal birşey .yeri geliyor sıkıntıları dertleri birlikte paylaşıyorsunuz yeri geliyor ona anne oluyorsun oda sana baba .bu kadar basit değil evli olmak .en azından bizim için öyle değil .

Son düzenleme:
Back
X