- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kesinlikle öyle.Zor bir karar değil. İnsanın ne olacağı belli değil. En güzeli kendi ayakları üzerinde durmak
Ben x kisine guvenipte isimi birakmam asla.
istediği kadar geliri olsun, siz kendi ayaklarınız üzerinde durum kendi paranızı kazanınSizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar. Ben memurum iki senedir. Şu an hayatımda olan biri var ve onunla evlilik düşünüyoruz. Ben nöbetle çalışıyorum şöyle ki haftada en az 2 en fazla 3 gün 24 saat nöbet tutuyorum. Evleneceğim kişi öyle geri kafalı yobaz bir tip değil başta onu belirteyim. Geçen konuşurken bana boşver çalışma yorma kendini evlenince dedi. Kendisinin de 20-30 bin geliri var o da en az daha fazlası da oluyor durumu iyi evi arabası her şeyi var. Bende bunu söylediğinde direkt olmaz ben senin paranı yiyemem dedim özgürce kendi paramı harcamak isterim dedim. Buna biraz bozuldu senin benim mi var dedi. Ama ben birinden para isteyemem parasını yiyemem bir gün bir şey dese kendimi biliyorum gururlu bir insanım gurur yaparım. Ben mi yanlış düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar. Ben memurum iki senedir. Şu an hayatımda olan biri var ve onunla evlilik düşünüyoruz. Ben nöbetle çalışıyorum şöyle ki haftada en az 2 en fazla 3 gün 24 saat nöbet tutuyorum. Evleneceğim kişi öyle geri kafalı yobaz bir tip değil başta onu belirteyim. Geçen konuşurken bana boşver çalışma yorma kendini evlenince dedi. Kendisinin de 20-30 bin geliri var o da en az daha fazlası da oluyor durumu iyi evi arabası her şeyi var. Bende bunu söylediğinde direkt olmaz ben senin paranı yiyemem dedim özgürce kendi paramı harcamak isterim dedim. Buna biraz bozuldu senin benim mi var dedi. Ama ben birinden para isteyemem parasını yiyemem bir gün bir şey dese kendimi biliyorum gururlu bir insanım gurur yaparım. Ben mi yanlış düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
Açıkçası 20 30 bin gelir de öyle aman aman zengin koca geliri de değil günümüzde.Boşansanız ne olacak düşündünüz mü? 20-30 bin geliri başka kadın yerken sizde tekrar memur olamayacaksınız. Ülkede insanlar memur olamadıkları için ağır depresyon geçiriyor. "Zengin koca" çözüm değil.
Ama evi arabası herşeyleri varmışşşşAçıkçası 20 30 bin gelir de öyle aman aman zengin koca geliri de değil günümüzde.
Kesinlikle o da bunu diyor zaten çok yoruluyorsun mutlu olmanı istiyorum diyor çünkü çoğunlukla bitik halde oluyorum. Ve başka yapmak istediğim meslek var benim okumak istiyorum tekrar ona da sıcak bakıyor. Aslında siz çok güzel açıklamışsınız tam olarak sizin dediğinizi diyor bana ben sana evde otur demiyorum diyor. Geçebiliyorsan mesai çalış nöbet tutma çalış yine de diyor.24 saat nobet tutmak hic kolay bir sey degil. Saglikcilarin durumu belli. Aldigi maas hak ettikleri degil hele bu enflasyonda.
Esinizin durumu iyiymis ben olsam ilk basta ucretsiz izin alirim. Duruma bakarim onun tavri ne oluyor parami yiyosun gibi bi tavri var mi evlilik nasil gidiyor. O ara biraz da yeni isler hobilere yonelirim. Hafif hafif rahat kazanabilecegim bir is kurabilirsem kurarim. Az ama kendi harcligimi kazanabilirsem birakirim. Zaten kendi agziyla soylemis eve direkt o harcar sizin de kendi paraniz olur. Olmadi yuksek lisans falan yaparim. Yani işi birakinca niye evde oturmak olarak algilaniyor ki. Iş hayatin cogunu kapliyor hele nobetli calisiliyorsa. Hobilerine egitimine zaman ayirirsin.
Tamamen işi bırak evde otur demiyor aslında. Daha rahat olacağın bir işte çalış mesai çalış nöbet tutma yorulma bu kadar aldığın para da para değil yoruyorsun kendini diyor. Ama bende bu işte devam edersem kendi alanımı seviyorum başka alanda çalışırsam haz alamam söyledim ona da.Başlığı okuyunca asgari ücretle haftanın 6 günü falan çalışıyorsunuz zannettim.
Evlilik içerisinde senin paran benim param olmayacak olabilir ama dünyanın binbir türlü hali var. Sadece adamın kötü şeyler yaşatıp boşanmasından bahsetmiyorum Allah gecinden versin vefat da edebilir. Kendinizi nasıl güvencesiz bırakacaksınız? Üstelik memursunuz.
Düğün günü bile bozulan ilişkileri hiç mi duymuyorsunuz.
Üstelik çalışmayı seven birisiyim demişsiniz. Evde oturmak size zul gelecek. O yobaz olmayan partneriniz her gün eve geldiğinde hazır yemek iş bekleyecek bu kafayla neden? Çünkü çalışmıyor olacaksınız!
Anam babam binbir emek verip okutacak ben kpss denen illeti kazanıp memur olacağım ve bunları elimin tersiyle iteceğim. Ne için?
Madem çok parası var koca adayınızın sizin işteki yorgunluğunuzun üzerine evde yorulmanıza müsade etmez. Verir 5 6 bin haftanın 3 günü gelir yemeğinizi temizliğini yapar bir yardımcı siz de hep dinlenirsiniz ohh misss..
20 bin dediği yazın iyi bir otelde 1 hafta tatile anca yeterAma evi arabası herşeyleri varmışşşş
Yok aslında ben mi fazla abartıyorum karşı çıkmakta diye bir düşündüm. O yüzden başkalarının fikirlerini almak istedim.Konuda işi bırak desek bırakacak mısın ?
Sanki biraz o niyet var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?